- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oynakbasi34 cnm bayram mesajlarini okurken icim sisti valla nasil kardestir o oyle Allah islah etsin ne diyelim
Allah düşman başına vermesin denilen cinsten

Artık hiç kendimi sinir etmiyorum daha doğrusu sinir oluyorum ama mutlu olmaması için onun yanında hiç bir şekilde belli etmiyorum

Rabbim ıslah etsin ne diyeyim

Hasibe gibi ben de kızkardeşine bayağı diş biledim Banucum...psikolojisini anlamaya çalıştım olmadı devrelerim yandı... Allah kardeşin de hayırlısını versin olmasa bir dert varlığı bin dert hesabı seninki...
Evet tatlım eşimi kandırdım bol bol gezdirdim cici kayınvalide gittigimin akşamı eltimle önümüze sarma içini dayayinca bizimki ertesi günleri evde bırakmadı beni....ziyaretlerimiz var deyip çıktık ....önce bütün sulaleyi bir gezdik kısa kısa sonrasi kafamiza göre takıldık...Atamıza gittik bir Fatiha okuduk sonra Alparslan Türkeş'in ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabirlerini gittik Yasin okuduk. Atatürk için de okumak isterdik ama müthiş kalabalıktı mezarı başında olmasa da uzaktan hediye ettik Allah kabul etsin. Kapanıı Atatürk Orman Çiftliğinde kokoreç ve dondurmayla yaptık. Yolunuz düşerse mutlaka gidip yiyin.... müthiş lezzetliydi.
Canım bayram tatili çok keyifliydi diyet falan yapmadım bu arada Allah oruç tutmayı o gün yasak etmişken ben niye yasak edeyim kendime dedim. Önüme ne geldiyse lezzetliyse yedim.
Allah kavuştursun tekrardan canım. Kaldığımız yerden devam ederiz.
Baga gel bostana gel vay vaaaaaay yandım....dile gel destana geeeel. Ohhh sefan olsun canım....insan ölmez bu yerde....bayıldım her zamanki gibi...
Yena da Çanakkale'deydi en son gördüğümde...hoş geldin canım....ev gibisi yok valla....ben de evimde çok mutluyum...Yedi yıldızlı otel konforunda keyif yapabilirim o derece yani.
Asibecim giycen mi bikinileriaboooooo peynir gibi bir bomba görüyorum gözlerimi kapayinca
sen de hoş geldin evine...deniz keyfini özledim bizim yerimize de cup cup yap.
Ahan da iç açıcı görüntüler gene ....yaprakları kartlaşmadan bir sar da gözümüz gönlümüz şenlensin![]()
Aynen canım herseyin hatta kardeşin bile hayırlısı lazım

Bak bayram bitti erkek kardeşim de nedense yazmadi bile hatta bahcedeyken kizkardesimle whatsuppdan konuştu ki benim de orada olduğumu biliyor ama ne kizkardesim vereyim bayramlasin dedi nede o beni istedi

Takmıyorum diyorum ama içten içe çok üzülüyorum sonuçta Allahım şahit asla tek kötü kelimem olmadı ona

Neyse oda anlar elbet bir gün kim Dost kim ikiyüzlü

İyi yapmışsın gezmekle canım

En güzelini yapmışsınız gezmeye kaçarak ♡ Bayıldım zaten resimlerine

Rabbim okuduğunuz kuraları ve duaları kabul etsin inşallah. ..Aminnnn