• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 cnm bayram mesajlarini okurken icim sisti valla nasil kardestir o oyle Allah islah etsin ne diyelim

Allah düşman başına vermesin denilen cinsten :D :D :D
Artık hiç kendimi sinir etmiyorum daha doğrusu sinir oluyorum ama mutlu olmaması için onun yanında hiç bir şekilde belli etmiyorum ;)
Rabbim ıslah etsin ne diyeyim ;) evlatlari inşallah ileride aynı şekilde olmazlar diyeceğim ama onlar da şimdiden öyle :(

Hasibe gibi ben de kızkardeşine bayağı diş biledim Banucum...psikolojisini anlamaya çalıştım olmadı devrelerim yandı... Allah kardeşin de hayırlısını versin olmasa bir dert varlığı bin dert hesabı seninki...
Evet tatlım eşimi kandırdım bol bol gezdirdim cici kayınvalide gittigimin akşamı eltimle önümüze sarma içini dayayinca bizimki ertesi günleri evde bırakmadı beni....ziyaretlerimiz var deyip çıktık ....önce bütün sulaleyi bir gezdik kısa kısa sonrasi kafamiza göre takıldık...Atamıza gittik bir Fatiha okuduk sonra Alparslan Türkeş'in ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabirlerini gittik Yasin okuduk. Atatürk için de okumak isterdik ama müthiş kalabalıktı mezarı başında olmasa da uzaktan hediye ettik Allah kabul etsin. Kapanıı Atatürk Orman Çiftliğinde kokoreç ve dondurmayla yaptık. Yolunuz düşerse mutlaka gidip yiyin.... müthiş lezzetliydi.
Canım bayram tatili çok keyifliydi diyet falan yapmadım bu arada Allah oruç tutmayı o gün yasak etmişken ben niye yasak edeyim kendime dedim. Önüme ne geldiyse lezzetliyse yedim. :halay:
Allah kavuştursun tekrardan canım. Kaldığımız yerden devam ederiz.
Baga gel bostana gel vay vaaaaaay yandım....dile gel destana geeeel. Ohhh sefan olsun canım....insan ölmez bu yerde....bayıldım her zamanki gibi...
Yena da Çanakkale'deydi en son gördüğümde...hoş geldin canım....ev gibisi yok valla....ben de evimde çok mutluyum...Yedi yıldızlı otel konforunda keyif yapabilirim o derece yani. :KK31:
Asibecim giycen mi bikinileri :KK73:aboooooo peynir gibi bir bomba görüyorum gözlerimi kapayinca :confused::confused::confused:sen de hoş geldin evine...deniz keyfini özledim bizim yerimize de cup cup yap.

Ahan da iç açıcı görüntüler gene ....yaprakları kartlaşmadan bir sar da gözümüz gönlümüz şenlensin :KK71:

Aynen canım herseyin hatta kardeşin bile hayırlısı lazım ;)
Bak bayram bitti erkek kardeşim de nedense yazmadi bile hatta bahcedeyken kizkardesimle whatsuppdan konuştu ki benim de orada olduğumu biliyor ama ne kizkardesim vereyim bayramlasin dedi nede o beni istedi :(
Takmıyorum diyorum ama içten içe çok üzülüyorum sonuçta Allahım şahit asla tek kötü kelimem olmadı ona ;)
Neyse oda anlar elbet bir gün kim Dost kim ikiyüzlü ;)

İyi yapmışsın gezmekle canım ;) kaynananin da cicisi cekilmeyince çekilmiyor ;) oldu kızları otursun siz yapın :(
En güzelini yapmışsınız gezmeye kaçarak ♡ Bayıldım zaten resimlerine ;) Maalesef bana nasip olmadı henüz Anıtkabir ama bende çok istiyorum ilk fırsatta gitmek ♡
Rabbim okuduğunuz kuraları ve duaları kabul etsin inşallah. ..Aminnnn

Ben de hala taşınamadım ama kurban bayramı için gün saymaya başladım 😂 temmuzun ortası gibi memlekete gideceğiz ondan önce de inşallah ablamlar bizi ziyarete gelecekmiş, sonrasında da ufak bi tatilimiz olacak tabi kayınvalidem oğlunu yine çok özlemezse :KK70:

Elhan Elhan abla kayınvalidenin kızı falan olmasa ben de derdim yazık yaşlı diye ama madem onlar var niye size yaptırıyor, Allah bilir size sardırıp onlara da yedirecek :KK70: 😡

Allah düşman başına vermesin denilen cinsten :KK70: :KK70: :KK70:
Artık hiç kendimi sinir etmiyorum daha doğrusu sinir oluyorum ama mutlu olmaması için onun yanında hiç bir şekilde belli etmiyorum :KK66:
Rabbim ıslah etsin ne diyeyim :KK66: evlatlari inşallah ileride aynı şekilde olmazlar diyeceğim ama onlar da şimdiden öyle :KK43:

Aynen canım herseyin hatta kardeşin bile hayırlısı lazım :KK66:
Bak bayram bitti erkek kardeşim de nedense yazmadi bile hatta bahcedeyken kizkardesimle whatsuppdan konuştu ki benim de orada olduğumu biliyor ama ne kizkardesim vereyim bayramlasin dedi nede o beni istedi :KK43:
Takmıyorum diyorum ama içten içe çok üzülüyorum sonuçta Allahım şahit asla tek kötü kelimem olmadı ona :KK66:
Neyse oda anlar elbet bir gün kim Dost kim ikiyüzlü :KK66:

İyi yapmışsın gezmekle canım :KK66: kaynananin da cicisi cekilmeyince çekilmiyor :KK66: oldu kızları otursun siz yapın :KK43:
En güzelini yapmışsınız gezmeye kaçarak ♡ Bayıldım zaten resimlerine :KK66: Maalesef bana nasip olmadı henüz Anıtkabir ama bende çok istiyorum ilk fırsatta gitmek ♡
Kaptancım kızlar zaten yorum yapmış kardeşin hakkında, ben onun hakkında yazdıklarını okudukça gerim gerim geriliyorum valla 😡

oynakbasi34 oynakbasi34 canım Allah her şeyi görüyor hiç dert etme....bir gün arayıp baş başa oturup ne derdi varmış seninle oturup konuşmayı denesen....benim içim içimi yer dayanamaz sorardım....ondan sonra da sen yoluna ben yoluma...şayet çözüm bulamazsan...
Yahu şimdiye kadar böyle olan bi kadın sence oturup insanca derdini anlatır mı?😡

Allah düşman başına vermesin denilen cinsten :D :D :D
Artık hiç kendimi sinir etmiyorum daha doğrusu sinir oluyorum ama mutlu olmaması için onun yanında hiç bir şekilde belli etmiyorum ;)
Rabbim ıslah etsin ne diyeyim ;) evlatlari inşallah ileride aynı şekilde olmazlar diyeceğim ama onlar da şimdiden öyle :(

Aynen canım herseyin hatta kardeşin bile hayırlısı lazım ;)
Bak bayram bitti erkek kardeşim de nedense yazmadi bile hatta bahcedeyken kizkardesimle whatsuppdan konuştu ki benim de orada olduğumu biliyor ama ne kizkardesim vereyim bayramlasin dedi nede o beni istedi :(
Takmıyorum diyorum ama içten içe çok üzülüyorum sonuçta Allahım şahit asla tek kötü kelimem olmadı ona ;)
Neyse oda anlar elbet bir gün kim Dost kim ikiyüzlü ;)

İyi yapmışsın gezmekle canım ;) kaynananin da cicisi cekilmeyince çekilmiyor ;) oldu kızları otursun siz yapın :(
En güzelini yapmışsınız gezmeye kaçarak ♡ Bayıldım zaten resimlerine ;) Maalesef bana nasip olmadı henüz Anıtkabir ama bende çok istiyorum ilk fırsatta gitmek ♡
Benimde bu sene 2 numara erkek kardesim cok tuhaf davraniyor. Doğru duzgun konusmuyor. Simdilik ergenligine veriyoruz ama bende cok uzuluyorum. Kizimin yuzune bile bakmiyor. Halbuki dogdugunda cok sevmisti ayaginda sallardi hep. Sonradan birseyler oldu. Anneme diyorum bu daha evlenecek nelerle karsilascaz acaba

Canım cici kv eltimle ikimizin önüne çıkardı...yanlış ifade etmişim özür... söyledim ama ...ayıp oluyor böyle dedim...eltim de napalim yaşlı insan duasını alırız deyince tabi ona da kızdım...asıl kayınvalide vefat etti bu sonradan gelen de pek kurnaz bir şey...kendi kızlarına kıyamıyor...her sene aynı muhabbet kadın yüzsüz laftan da kırılıp cekinmiyor...önceden bir iki gün önce giderdim şimdi arefe gidiyorum yapacağını yapıyor gene de...eee gelinsin sonuçta :KK14::KK14::KK14:

Allahtan eşin farkında da seni kurtarıyor ;)

Kaptancım kızlar zaten yorum yapmış kardeşin hakkında, ben onun hakkında yazdıklarını okudukça gerim gerim geriliyorum valla 😡

Aslında dusunmeyeyim diyorum ama hep aklıma geliyor :(
Sen birde beni düşün :(
Neyse sizleri de beni de gerimeyeyim ;) Bana uzak Allaha yakın olsunlar bu şekilde davranacaklarsa ;)

Elhan Elhan abla ben her kaldigim yerde temizlik ve yemek yaptim. Esimin ananesi, esimin yengesiyle bana sarma sardirdi. Birde alismislar kendi duzenlerine yemek yaparken bile hep karıştı. Babannemde de o yuzden kalmiyorum. Sarma icini anane kendi hazirladi, sogan koymuyormuş, baharat sadece kekik koyuyormuş. Bizde oyle sardık biraktik. Bu bayram hic guzel gecmedi benim icin. İnsanin kendine ait kalacak yeri olacak en guzeli. Cocuk icin corba bulamadim kaç yerde kaldim. Bir kez ilcede yedirdik bir kez de yine disarda baska bisey yedirdik. Cok zor cok

Ben de hala taşınamadım ama kurban bayramı için gün saymaya başladım 😂 temmuzun ortası gibi memlekete gideceğiz ondan önce de inşallah ablamlar bizi ziyarete gelecekmiş, sonrasında da ufak bi tatilimiz olacak tabi kayınvalidem oğlunu yine çok özlemezse :KK70:

Elhan Elhan abla kayınvalidenin kızı falan olmasa ben de derdim yazık yaşlı diye ama madem onlar var niye size yaptırıyor, Allah bilir size sardırıp onlara da yedirecek :KK70: 😡
Onu da yaptı canım....bir defasında sardik baktım yarısını buzluğa attı hayırdır niye pisirmiyorsun dediğimde çok olmasın kimse yemiyor diyor..Ölür müsün öldürür müsün ....senin planların da çok güzel..sağlık olsun inşallah güzel günler bekliyor seni....umarım kayınvalide ozlemez oğlunu.... öncesinde bol bol evine gönder doysun iyice...

Elhan Elhan abla ben her kaldigim yerde temizlik ve yemek yaptim. Esimin ananesi, esimin yengesiyle bana sarma sardirdi. Birde alismislar kendi duzenlerine yemek yaparken bile hep karıştı. Babannemde de o yuzden kalmiyorum. Sarma icini anane kendi hazirladi, sogan koymuyormuş, baharat sadece kekik koyuyormuş. Bizde oyle sardık biraktik. Bu bayram hic guzel gecmedi benim icin. İnsanin kendine ait kalacak yeri olacak en guzeli. Cocuk icin corba bulamadim kaç yerde kaldim. Bir kez ilcede yedirdik bir kez de yine disarda baska bisey yedirdik. Cok zor cok
Ah garibim sen de bendensin desene...marabalik pesimizi bırakmıyor ...tatiller akraba gezmesi olunca çekilmez oluyor gün sayıyorum nerdeyse...

Onu da yaptı canım....bir defasında sardik baktım yarısını buzluğa attı hayırdır niye pisirmiyorsun dediğimde çok olmasın kimse yemiyor diyor..Ölür müsün öldürür müsün ....senin planların da çok güzel..sağlık olsun inşallah güzel günler bekliyor seni....umarım kayınvalide ozlemez oğlunu.... öncesinde bol bol evine gönder doysun iyice...
Kimse yemiyosa neden çok sardırıyorsun be kadın 🤨
İyi fikir abla ben şu ara sık sık ortam hazırlayım oğluna doysun bi 😂 bu seferde iyice bağlanıp özlemesin 🤔😂

İyi fikir abla ben şu ara sık sık ortam hazırlayım oğluna doysun bi 😂 bu seferde iyice bağlanıp özlemesin 🤔😂
Tatildeyken illa arar aramaz sanma sakın :D biz balayindayken esimin annesi nerdeyse gunde 5 kere falan aramisti :D

Bu tip ebeveynlerden senden uzak durmalarını istiyorsan bir şeyler istemelisin. Temizlik yapacağım, alışverişe çıkacağım çocuğa bakar mısın... Ya da eve yardıma çağıracaksin...fellik fellik kaçarlar...hatta en son çare bir şeyleri degistirecegiz paraya ihtiyacımiz var de...sırra Kadem basarlar...sen sağ ben selamet...

oynakbasi34 oynakbasi34 canım Allah her şeyi görüyor hiç dert etme....bir gün arayıp baş başa oturup ne derdi varmış seninle oturup konuşmayı denesen....benim içim içimi yer dayanamaz sorardım....ondan sonra da sen yoluna ben yoluma...şayet çözüm bulamazsan...

İnan defalarca denedim konuşmayı ;)
Her defasında beni suçlu çıkarıp ( yok sen şunu derken ben anladım bunu demek istedin hesabı :D ) birde üzerine Anneme ağlayarak telefon açıp bana şunu dedi bana bunu dedi yok bağırdı falan diye abartılı abartılı olayı büyüttü :(
Diyorum ya geçmişte bekarken bile yüzüme dedi senin sevilmene tahammülüm yok, yok keşke dogmasaydin da ben tek kız olsaydım, yok açığını yakaladigim An Anneme ispiyonlarim ağzına micsin diye gibi gibi cümleler dahi kurdu zamanında :(
Aslında kendiyle barışık değil işte ;) hep bir fesatlikdir gidiyor ;)

Düşünsene 2 sene önce falandi ; benim küçük kızı Annem sarılıp öperek "Ay bu kız çok değişik, cok akıllı " dedi diye evde kıyameti kopardı yok efendim tabi sen hep onun kızını sev, yok zaten benim çocuklarım aptal, yok efendim zaten benim çocuklarım yaramaz diye kimse sevmiyor hesabı yaptı Anneme :(

Kadın şok oldu ya sacmaliyorsun benim torunlarını hepsinin yeri ayrı falan diye debelendi ama yok topladı pilini pirtisini ağlamakli evden çıktı gitti :(
Annem ya sacmaliyor herhalde sinirleri bozuk dese de ertesi gün kizkardesime gitti sırf gönlünü almak için ( akşama doğru da aramış yumuşatmak için )
İnan ben yapsam öyle Annem asla bana gelmez aksine arayıp daha çok kalaylar kaç yasindasin utanmiyormusun falan diye hatta istediği olmayınca hemen hakkımı helal etmem diye beni dediğine getirir :( ama ona ve erkek kardeşime işlemiyor çünkü onlar hemen resti çekiyor bir daha asla gelmem diye ;)

Benimde bu sene 2 numara erkek kardesim cok tuhaf davraniyor. Doğru duzgun konusmuyor. Simdilik ergenligine veriyoruz ama bende cok uzuluyorum. Kizimin yuzune bile bakmiyor. Halbuki dogdugunda cok sevmisti ayaginda sallardi hep. Sonradan birseyler oldu. Anneme diyorum bu daha evlenecek nelerle karsilascaz acaba

Allah akıl fikir versin canım ;) inan evlenince bizimki sapitti yoksa benim en büyük sirdasimdi hatta ben burada o almanyada olduğu halde Annem beni arar şikayet ederdi bende ona mesaj atardım bak ablacigim yapma böyle uzuluyorlar hem dellendirme beni gelirim ilk uçakla seni yollarım derdim gulerdi sen gel ama yolma tama söz dediğini yapacağım derdi ;)
Şimdi hem gelin hem bizim sinsi derken 2 gramlık aklı da gitti :D

Bu tip ebeveynlerden senden uzak durmalarını istiyorsan bir şeyler istemelisin. Temizlik yapacağım, alışverişe çıkacağım çocuğa bakar mısın... Ya da eve yardıma çağıracaksin...fellik fellik kaçarlar...hatta en son çare bir şeyleri degistirecegiz paraya ihtiyacımiz var de...sırra Kadem basarlar...sen sağ ben selamet...
Yok canım böyle şeyler sökmez bizimkine, çocuğa bakmadığını daha önce demiştim onun herşeye bi bahanesi var oğlunu kandırabilcek şekilde... hiçbir şekilde oğlunu bırakmıyor, başka yere tayin bile imkansız şeklinde inceden inceye işlemiş eşime...

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Sabaha karşı baş ağrısı ile uyandım :(
Havalardanmidir nedir hala devam ediyor ( tabi birde regl olunca insan daha çok sıkıntı yaşıyor )

Evdeki miskinler hala uyuyor ama birazdan hepsini uyandiririm ;) olmadı tek başıma geç olmadan kahvaltimi yaparım ♡

Hayırlı sabahlar kızlar. Bugün gönlünüzce yaşayın hazirliklarinizi tamamlayın. Allah'ın izniyle yarın bir bismillah diyelim. Geçen aylardaki inatçı metabolizmamız daha güzel çalışacak iki gündür bunu fark ettim. Sabah tartildim 62. yı gördüm çok da uğraşmayacagim ....daha çok bekliyordum......yarın hep beraber tekrar tartilalim kontrollü bir biçimde devam edelim. Ah vaha üzülecek vaktimiz yok. Bekledigimizin ustunde bir rakam da görebiliriz olsun bizdeki azim gayret de çok napalim. Bayram sonu diyorduk ya hahh işte o kutlu gundeyiz şimdi.

Benim imociler çalışmıyor ya...duygusuz kaldım iyi mi( ağlamalı, büzük dudak)
Bugünün ilk incisi: Bol su, booooool booooool aklımıza gelse de gelmese de..ben buz gibi içiyorum dokunmuyorsa siz de soğuk tüketin.

Back