• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sorma valla bazen çok üzülüyorum heleki kardeşiyle can ciğer olanları görünce :KK43:
Hayır kendi yaptıkları yetmiyor birde erkek kardeşimi de etkiliyor :KK43:
Gecen sene benim internetim bitmişdi oda kardeşim yegenimin resmini gönderdi diyince ya bir versene bnede göreyim dedim oda boş bulunup verdi :KK66: whatsupdan konuşmayı açıp Son resmi göstermek için verince bende yeminler çok saf duygularla daha evvel gönderilmiş başka resim varmı diye bakarken bir hışımla elimden telefonu almaya kalkıştı yazismalari okuduğumu düşünüp :KK43:
Annem bile şaşırdı tepkisine :KK43: dedim demekki benle alakali şeyler yazmışsın yok falan dedi ama rengi değişti o An :KK70: telefonu ver madem bakacağım diye inat ettim o An bende :KK66: yemin et benle alakali tek bir söz olmadığına dedim ne yemin edeceğim be o benim özelim dedi ve telefonu hemen çantasına attı hatta Annem bile dedi yazık bu yaptığın çok ayıp dedi :KK66:
Her fırsatta konusuyorlarmis ve sanırım bu aralar yine fitne fesat peşinde çünkü erkek kardeşim de bu bayram hiç bir sorunum olmadığı halde bayramimi dahi kutlamadi :KK43:
Hatta ne zaman whatsup durumuna resim koşa mutlaka birseyler yazardım ama tek bir cevap yazmadi hatta en Son büyük kızım boşver Anne bir daha ona da yazma dayım da adam değilmiş eğer teyzemin gazıyla ( kim bilir neler uyduruyor ) sana soğuk davranıyorsa dedi :KK66:

Hep diyorum Rabbim vicdan versin her ikisine de :KK66: af edersin götleri sıkışınca yada Annemler bir işi olunca hep ben yetisirim ama normalde ikisi de samimi duygularla yaklasmazlar :KK43:
Gıcık Gelini bile bana karşı kiskirtti zamanında ama artık hiç umurumda değil :KK66: dediğin gibi benim Ailem bana yeter ♡ evlatlarım çok şükür birbirlerine inanılmaz düşkün ve asla toz kondurmazlar birbirlerine ♡♡♡ Tartistiklari da olur nadiren ama asla gaddarca değil ve en geç 5 dakika sonra barismis olurlar ♡♡♡♡♡ hep de öyle devam eder inşallah
Erkek kardeşini de aynı b.. un boyası demekki kime çekmişlerse ya Allah ya sabır diycen arkanı dönücen

Kızlar kızımın bacağı yandı 3 yerden ufak çaplı şu topladı diz kapağı kısmı yandı yanaktan bir 20 dakika kadar sonra silverdin alıp sürdüm sizce doktora götüreyim mi şuan acil den gidebiliriz ancak şuan ağrısı hafif sanırım normal oynuyor geziyor 4 gibi oldu yanık uyutup 2 kez sürdüm kremi Hasibe canım sen bir yaziver ya Bulamiyorum Bulamiyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ;)
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ......Aminnnnn

Bugün malum tartı günü ;)
Umarim herkes bol eksiler görür tartida ♡

Erkek kardeşini de aynı b.. un boyası demekki kime çekmişlerse ya Allah ya sabır diycen arkanı dönücen

Hep diyorum iyi olsunlar ama mümkünse bana uzak ;) her an gerilmektense böylesi daha iyi ;)

Kızlar kızımın bacağı yandı 3 yerden ufak çaplı şu topladı diz kapağı kısmı yandı yanaktan bir 20 dakika kadar sonra silverdin alıp sürdüm sizce doktora götüreyim mi şuan acil den gidebiliriz ancak şuan ağrısı hafif sanırım normal oynuyor geziyor 4 gibi oldu yanık uyutup 2 kez sürdüm kremi Hasibe canım sen bir yaziver ya Bulamiyorum Bulamiyorum

Oyyyy kıyamam kuzuya :(
Nazara mi geldi kuzucuk nedir :(
İnşallah çok fazla canı yanmaz iyileşme sürecinde de ;) sen yine de doktora göster ;) cildi taze diye zaten çabuk iyileşir ama iz kalmaması için ona göre bir krem verir ;)

Çok geçmiş olsun kuzuya :KK200: :nazar:

Cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm.

****8. TAKIM 625. ETAP****

mavimli ( 79.4 / / / %) sabit
Zarpy ( 71 / / / % )
HasibeG ( 94 / / / % )
aijoo ( 91.6 / / / % )
adayaren38 ( 72.3 / / / % ) sabit

8. Takım Ortalaması; %

Selam. Tartilamiyorum malesef ne yapacagiz

Tartı mi yok canım? Bir iki gün önce de tartildiysan o sonucu yazalım olmadı ;)

****8. TAKIM 625. ETAP****

mavimli ( 79.4 / / / %) sabit
Zarpy ( 71 / / / % )
HasibeG ( 94 / / / % )
aijoo ( 91.6 / / / % )
adayaren38 ( 72.3 / / / % ) sabit

8. Takım Ortalaması; %

Tartı mi yok canım? Bir iki gün önce de tartildiysan o sonucu yazalım olmadı ;)
Malesef yoktu ki tarti surekli ananemde kalamadim :(

Kızlar panik yok bu hafta bayram münasebetiyle bildirim yokmuş :D
Şimdi gördüm bende ;) gözümden kaçmış ♡ Valla çok sevindim en azından haftaya herkes çok daha güzel rakamlar görür ♡
Rahatladim valla :D

Hep diyorum iyi olsunlar ama mümkünse bana uzak :KK66: her an gerilmektense böylesi daha iyi :KK66:

Oyyyy kıyamam kuzuya :KK43:
Nazara mi geldi kuzucuk nedir :KK43:
İnşallah çok fazla canı yanmaz iyileşme sürecinde de :KK66: sen yine de doktora göster :KK66: cildi taze diye zaten çabuk iyileşir ama iz kalmaması için ona göre bir krem verir :KK66:
İnşallah iz kalmaz banu ya çok üzgünüm kötü bir görüntü oldu bacaginda

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Yine erkenden uyandım hatta birazdan evdekileri de uyandiracagim ;)
Büyük kızın mimari sınavı için bir kaç şeye ihtiyacı varmış o yüzden Eminönü'ne inecegiz ;)

Ufaklık dün sinema diye tutturmustu regl ağrım var bahanesiyle kivirdim ama bugün inşallah inat etmez yoksa birde öğlen onu sinemaya götürmek gerekecek :D
Çocuk sırf masraf :D ne eksiği biter ( her zaman kıyafeti yok der :D ) nede etkinlik isteği :D
Büyük Allah için hiç okadar istekleri yoktu gerçi şimdi kendi simartiyor kardeşini ve ben hayır diyince kardeşimi üzme ben destek olurum der ( bu ay Son kez staj parası alacak ya :D )

Back