Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Desene kucukken ayri dert buyukken ayri dert. Bu bayram kizim burnumdan getirdi bakalim eve dönünce düzeni nasil oturtcazSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Yine erkenden uyandım hatta birazdan evdekileri de uyandiracagim
Büyük kızın mimari sınavı için bir kaç şeye ihtiyacı varmış o yüzden Eminönü'ne inecegiz
Ufaklık dün sinema diye tutturmustu regl ağrım var bahanesiyle kivirdim ama bugün inşallah inat etmez yoksa birde öğlen onu sinemaya götürmek gerekecek
Çocuk sırf masraf ne eksiği biter ( her zaman kıyafeti yok der ) nede etkinlik isteği
Büyük Allah için hiç okadar istekleri yoktu gerçi şimdi kendi simartiyor kardeşini ve ben hayır diyince kardeşimi üzme ben destek olurum der ( bu ay Son kez staj parası alacak ya )
Ben de laÖzledim la.....
Selamlar. Yola ciktik evimize dönüyoruz artık buralardayim :)
Desene kucukken ayri dert buyukken ayri dert. Bu bayram kizim burnumdan getirdi bakalim eve dönünce düzeni nasil oturtcaz
Özledim la.....
Kızlar kızımın bacağı yandı 3 yerden ufak çaplı şu topladı diz kapağı kısmı yandı yanaktan bir 20 dakika kadar sonra silverdin alıp sürdüm sizce doktora götüreyim mi şuan acil den gidebiliriz ancak şuan ağrısı hafif sanırım normal oynuyor geziyor 4 gibi oldu yanık uyutup 2 kez sürdüm kremi Hasibe canım sen bir yaziver ya Bulamiyorum
Bende ananemin bahcesini atmak istiyorum size yukleyebilirsem. Köyler harika ama herkesin kendi evi işte
Hasibe gibi ben de kızkardeşine bayağı diş biledim Banucum...psikolojisini anlamaya çalıştım olmadı devrelerim yandı... Allah kardeşin de hayırlısını versin olmasa bir dert varlığı bin dert hesabı seninki...Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Eminönü faslini atlattık maşallah kızın eksikleri baya tuttu
Dönüşü ufaklık sinema faslı yapacakken büyük kıza dedim sen kardeşine gir biz babanla oturup kahve içip sohbet ederiz diye ama hatun yine kivirinca eşim de hadi boşverin markete alışverişi yapalım dedi
Neyse bugün de kivirdik hatta 20sine kadar sinema demez ufaklık o gün sevdiği bir film gösteriye girecekmis Ablası ona gideriz daha iyi diye ikna etti
Şimdi biraz dinlenip bir yorgunluk kahvesi içip mutfağa girisirim yarında diğer odaları bir elden gecireyim
Hafta içi arkadaş çalışacak ve etüt olmadığı ve kaynanasi da köyde olduğu için benden rica etti kızı 2 - 3 saat idare edermiş diye bende tamam dedim tabiki hafta içi sırf üstten yapar kızlarla birseyler yaparım
Hayirli yolculuklar canım sağ salim gelin inşallah evinize ♡
Bir kaç gün ugrasirsin ama sonra nasılsa eski düzene döner ♡
Bizde seni ozledik ♡
Dolu dolu tatil yaptın artık yine bizimlesin
Canım bayram tatili çok keyifliydi diyet falan yapmadım bu arada Allah oruç tutmayı o gün yasak etmişken ben niye yasak edeyim kendime dedim. Önüme ne geldiyse lezzetliyse yedim.Kız Meryem hatun harbi dolu dolu gezdin Ankaralar falan görmedik sanma Elhan
Allah kavuştursun tekrardan canım. Kaldığımız yerden devam ederiz.Kızlar slm benim de misafirler yarın gidiyor. Artık buralardayım
Baga gel bostana gel vay vaaaaaay yandım....dile gel destana geeeel. Ohhh sefan olsun canım....insan ölmez bu yerde....bayıldım her zamanki gibi...Eki Görüntüle 2276725
Bagdan sevgilerr sizeee
Yena da Çanakkale'deydi en son gördüğümde...hoş geldin canım....ev gibisi yok valla....ben de evimde çok mutluyum...Yedi yıldızlı otel konforunda keyif yapabilirim o derece yani.Evimdeyim, şükürler olsun. Bayram, yol cok yordu beni. Başim dönüyor valla suan. 1200 km yapmisiz Çanakkale de
Asibecim giycen mi bikinileri aboooooo peynir gibi bir bomba görüyorum gözlerimi kapayinca sen de hoş geldin evine...deniz keyfini özledim bizim yerimize de cup cup yap.Evim evim guzel evim
Bugun bayram faciasinin kapanisini mantiyla yaptim bayramdasozde dikkat edecektim ama baklavalar pastalar sarmalar girla gitti yani sozde 92yle ramazana girdim 89 olacaktim bayrama kadar. Persembe gumu 95.3 ciktim. Pazartesi kac cikarim Allah bilir.
Yarin nasipse gunubirlik denize gidelim diyoruz bir siftah yapalim. Kalabalik olur yarin ama olsun kapanisi iyi yapalim.
Pazartesiye hazirim bomba gibiyim duzenli beslenme ve sporumla geri donuyorum insallah
Ahan da iç açıcı görüntüler gene ....yaprakları kartlaşmadan bir sar da gözümüz gönlümüz şenlensin
Sana İhtiyaci var ablam buralarin.gitme sakin biyerlere emiii.Hasibe gibi ben de kızkardeşine bayağı diş biledim Banucum...psikolojisini anlamaya çalıştım olmadı devrelerim yandı... Allah kardeşin de hayırlısını versin olmasa bir dert varlığı bin dert hesabı seninki...
Evet tatlım eşimi kandırdım bol bol gezdirdim cici kayınvalide gittigimin akşamı eltimle önümüze sarma içini dayayinca bizimki ertesi günleri evde bırakmadı beni....ziyaretlerimiz var deyip çıktık ....önce bütün sulaleyi bir gezdik kısa kısa sonrasi kafamiza göre takıldık...Atamıza gittik bir Fatiha okuduk sonra Alparslan Türkeş'in ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabirlerini gittik Yasin okuduk. Atatürk için de okumak isterdik ama müthiş kalabalıktı mezarı başında olmasa da uzaktan hediye ettik Allah kabul etsin. Kapanıı Atatürk Orman Çiftliğinde kokoreç ve dondurmayla yaptık. Yolunuz düşerse mutlaka gidip yiyin.... müthiş lezzetliydi.
Canım bayram tatili çok keyifliydi diyet falan yapmadım bu arada Allah oruç tutmayı o gün yasak etmişken ben niye yasak edeyim kendime dedim. Önüme ne geldiyse lezzetliyse yedim.
Allah kavuştursun tekrardan canım. Kaldığımız yerden devam ederiz.
Baga gel bostana gel vay vaaaaaay yandım....dile gel destana geeeel. Ohhh sefan olsun canım....insan ölmez bu yerde....bayıldım her zamanki gibi...
Yena da Çanakkale'deydi en son gördüğümde...hoş geldin canım....ev gibisi yok valla....ben de evimde çok mutluyum...Yedi yıldızlı otel konforunda keyif yapabilirim o derece yani.
Asibecim giycen mi bikinileri aboooooo peynir gibi bir bomba görüyorum gözlerimi kapayinca sen de hoş geldin evine...deniz keyfini özledim bizim yerimize de cup cup yap.
Ahan da iç açıcı görüntüler gene ....yaprakları kartlaşmadan bir sar da gözümüz gönlümüz şenlensin
Ablacim bende cok seviyorumda,bünyem sevmiyor malesefaga gel bostana gel vay vaaaaaay yandım....dile gel destana geeeel. Ohhh sefan olsun canım....insan ölmez bu yerde....bayıldım her zamanki gibi...
Oh oh şahane ablişkom çok sevindim senin adınaHasibe gibi ben de kızkardeşine bayağı diş biledim Banucum...psikolojisini anlamaya çalıştım olmadı devrelerim yandı... Allah kardeşin de hayırlısını versin olmasa bir dert varlığı bin dert hesabı seninki...
Evet tatlım eşimi kandırdım bol bol gezdirdim cici kayınvalide gittigimin akşamı eltimle önümüze sarma içini dayayinca bizimki ertesi günleri evde bırakmadı beni....ziyaretlerimiz var deyip çıktık ....önce bütün sulaleyi bir gezdik kısa kısa sonrasi kafamiza göre takıldık...Atamıza gittik bir Fatiha okuduk sonra Alparslan Türkeş'in ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabirlerini gittik Yasin okuduk. Atatürk için de okumak isterdik ama müthiş kalabalıktı mezarı başında olmasa da uzaktan hediye ettik Allah kabul etsin. Kapanıı Atatürk Orman Çiftliğinde kokoreç ve dondurmayla yaptık. Yolunuz düşerse mutlaka gidip yiyin.... müthiş lezzetliydi.
Canım bayram tatili çok keyifliydi diyet falan yapmadım bu arada Allah oruç tutmayı o gün yasak etmişken ben niye yasak edeyim kendime dedim. Önüme ne geldiyse lezzetliyse yedim.
Allah kavuştursun tekrardan canım. Kaldığımız yerden devam ederiz.
Baga gel bostana gel vay vaaaaaay yandım....dile gel destana geeeel. Ohhh sefan olsun canım....insan ölmez bu yerde....bayıldım her zamanki gibi...
Yena da Çanakkale'deydi en son gördüğümde...hoş geldin canım....ev gibisi yok valla....ben de evimde çok mutluyum...Yedi yıldızlı otel konforunda keyif yapabilirim o derece yani.
Asibecim giycen mi bikinileri aboooooo peynir gibi bir bomba görüyorum gözlerimi kapayinca sen de hoş geldin evine...deniz keyfini özledim bizim yerimize de cup cup yap.
Sağ ol canım benim. Buraya güvenip kantarin topuzunu kaçırdım iyice...gider miyim hiç...hazır kabaklar da ucuzlayip bollaşmışken veriririz aldiklarimizi...Sana İhtiyaci var ablam buralarin.gitme sakin biyerlere emiii.
Yapraklara gelice,sariyoz da,salamura basıyozda merak etme sen
Maskeni almadan gitme bağa...Gemlik'e geldiğimde ben de sık sık hastalaniyordum senin gibi...aile hekimi buranın florasina uyum sağlayamamışsin dedi bir hap bir de fis fis yazdı iyi geldi.... doktora git ihmal etme...Ablacim bende cok seviyorumda,bünyem sevmiyor malesef
Neden dersen aşırı derecede alerji var bende yesillik ve polenlere karsi.baga gidince gece uykuda cok sıkınti cekiyorum.nefes almakta falan ama internetten arastirdim aşı tedavisi varmis.insallah hafta ici fakulteye gögüs bolumune gidip muayene olup asiyi soracam.insallah Rabbim sifasini verir.yoksa bende cok seviyorum yesilligi,dogayi
Canım cici kv eltimle ikimizin önüne çıkardı...yanlış ifade etmişim özür... söyledim ama ...ayıp oluyor böyle dedim...eltim de napalim yaşlı insan duasını alırız deyince tabi ona da kızdım...asıl kayınvalide vefat etti bu sonradan gelen de pek kurnaz bir şey...kendi kızlarına kıyamıyor...her sene aynı muhabbet kadın yüzsüz laftan da kırılıp cekinmiyor...önceden bir iki gün önce giderdim şimdi arefe gidiyorum yapacağını yapıyor gene de...eee gelinsin sonuçtaOh oh şahane ablişkom çok sevindim senin adına
Ay uyuz oldum eltin hanıma, ne ayıp misafire iş çıkarmak, uyuz oluyorum topluluğu görünce sarma mantı işi çıkarana, ha özel onun için toplanılır yapılır ona tamam ama kadın ta Bursadan gelmiş