• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla aç kalmadık ama benim büyük kız dünden beri midem bulanıyor diye tutturuyor :D kullandığı yağ mi farklı nedir kızın mide gurul gurul :D
Mercimekle sütü bende pek bagdastiramadim ondan hiç denemedim. Bugun bende iyi degilim midem bulaniyor ögürüyorum

Evet evet çeşm-i Nigar :KK66: lezzet olarak güzel di de bir de sıcak olsaydı iyidi :KK70: nedense hep soğuk icerler çorbayı :KK70:
Hep denemk istedigim tereddut ettigim corba.sen de begenmissin bi ara deneyim en iyisi

Ben çorba da çok yumuşak tatları sevmiyorum o yüzden sütlü çorbalar hiç çekici gelmiyor bama :KK45:
Aaa ben cok severim sutlu sogan corbasi sutlu brokoli sutlu domates hepsini de cok severek icerim.

Selamın Aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Malum bugün ilk orucum :D Şükür şu ana kadar hiç açlık hissetmedim ama böyle bir tuhafim ;) bağırsaklar benimde bozulmuş hatta ufaklık hariç hepimizin :D

Artık kullandığı yağdan herhalde ;)

Sabah ufaktan eşimle tartistim :D zaten orucluyum aman kadincagizi el ustunde tutayim demiyorsun, aksine benim yapmak istediğim bir şeye daha sonra diyip beni uzuyorsun diye başladım ağlamaya :D Sanırım ağlamaya bahane ariyormusum :D

İnternette durumu hiç iyi olmayan kanser hastası bir gençle alakali bir Video izledim ona uzulmustum ;) bizler ona kıyasla resmen saraydan oturuyoruz :( onun buzdolabı yokken bizimkinin kapısı zor kapanıyor yeri gelince :( kendimden utandım üzüldüm ;)
Şimdi millet ihtiyaç sahibi iftara davet edeceğine aman Ayse bizi çağırdı bende cagirayim o 3 çeşit yapti ben altta kalmayayim 4 yapayım diyor maalesef insanlar :( kendi insanligimdan utandım :(

Mercimekle sütü bende pek bagdastiramadim ondan hiç denemedim. Bugun bende iyi degilim midem bulaniyor ögürüyorum

Sorma valla birazda kendimi. kastim diye mi zor tuttum kendimi kusmamak için ;)
Kirk yılın başı oruç tutuyorum oda güme gidecekti :D

Bugun saat kac gibi tartilsam net kgumu öğrenirim?

Bence 3 - 4 gibi daha sonra vücut ödem toplamaya başlayabilir aksam oldukça

Back