• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eki Görüntüle 2267294 İşte bu canım, 3 sene önce bu modeli 470 gibi bi fiyata almıştım şu an 350 olarak gördüm ama hiç bilmediğim bi sitede o_O fissler aynı dönemde 650 gibi bişeydi şimdi nerdeyse bin tl olmuş aceba içine atılan şeyi üç çeşit yemek olarak mı çıkarıyor :KK70: @Zarpy almadıysan şiddetle tavsiye ederim, ben düdüklüyle aynı yerde bile duramazdım şimdi herşeyim oldu :KK70:
Duduklunu gördüm canım benimkide tip olarak aynı böyle çok ayıp ediyor ama bak arkadaşları 15 dk da pisiriken kendisi 40 dk da pişiriyor olmaz ki :) neyse sağlık olsun

Gunaydin kizlar

Bugun sahura uyanamadik. Ikimizde alarmlari duymamisiz. Sahursuz niyetlendik artik.

Bulamiyorum Bulamiyorum emzirirken ben çok usuturdum açıkta kalıyor ya insan göğüs kafesim hep agrirdi o geldi aklıma ama emzirmiyordun sanirim
Evet cnm emzirmiyordum. Benim bir de agri esigim yuksektir her agriya ah vah etmem bu uzun surunce bir de carpintim da olunca ondan ihmal etmeyeyim bir gostereyim dedim.

****8. TAKIM 621. ETAP****

mavimli ( 77 / 77.4 / +0.4 / - 0.51 %)
Umutluanne83 ( 84.9 / / / % )
Zarpy ( 74.3/ 73.7/ 0.6 / 0.81 % )
HasibeG ( 92.1 / / / % )
Birbardakcay ( 80 / / / %) Sabit
aijoo ( 94.7 / 93.7 / 1 / 1.06 % )
adayaren38 ( 73.1 / 72.6 / 0.5 / 0.68 % )

8. Takım Ortalaması; %
Valla unutmusum ben bildirim yapmayii😔😔😔

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün misafirler olunca Liste tamamen aklımdan çıktı :( Sağ Olsun Ayşem yine Son anda hızır gibi yetişmiş ;)
Kaç gündür hazırlıktı temizlikti derken öğleden sonra bile baya ağrılarım oldu hatta sağ olsun büyük kızım kalan bütün işleri üstlendi ♡
Pilavı bile kendi yaptı ;) servisi de sağ olsun halletti ;)

Zorla gülümseyerek oturmaya çalıştım ;)
Şükür atlattık bu faslı da ;)

Etap sonuncusu olmuşuz ben şok :/ çok üzüldüm oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Canımız sağ olsun canım ;) haftaya inşallah telafi ederiz sonuçta Ramazanda genelde düşüyor ortalamalar ;)

Mutlu haftasonları :KK200:

Ramazana alışma durumları bir türlü gelemedim. Özürlerimi arzederim.

Geciken kilo bildirimi dün 4 buçuk tartısıydı.

Geçen hafta 105
Bu hafta 104.1
Fark 0,9

Çoğusu su kaybıdır ama olsun
Nasıl geçti 5 günlük ramazan derseniz güzel geçti hamdolsun.
Sadece 1 gün spor yapabildim 50 dk cık onuda elife yazmayı unuttum.
Sersemledim tabi yapınca :confused:
Bu hafta daha çok yapmak istiyorum inşallah.

Menülerim çok sıkı değildi ama kontrolü bırakmadım.
İftarlarda 3 gün 4 kaşık makarna yada patates 1 dilim tatlı falan yediğim oldu. O günler sahuru hurma sütle yaptım.
Çok az artıya çıktım ve indim.

2 gündür sahurda tost yiyorum inş yediğim tostlar tarafından tırmalanmam.

oynakbasi34 oynakbasi34 izin kilosundayım bundan kelli eksildikçe girebilirim listeye.

Sonuncu olmuşuz demek üzüldüm ben yeteri uğraşıyı gösteremedim spor listesi için kaç kere yaptım buraya koyamadım yada deftere not aldım listeye ekleyemdim.
Diğer topicte var okumak bile zor oluyo bazen.

Ramazanda spor yürüyüş yapan var mı?

Mutlu haftasonları :KK200:

Ramazana alışma durumları bir türlü gelemedim. Özürlerimi arzederim.

Geciken kilo bildirimi dün 4 buçuk tartısıydı.

Geçen hafta 105
Bu hafta 104.1
Fark 0,9

Çoğusu su kaybıdır ama olsun
Nasıl geçti 5 günlük ramazan derseniz güzel geçti hamdolsun.
Sadece 1 gün spor yapabildim 50 dk cık onuda elife yazmayı unuttum.
Sersemledim tabi yapınca :confused:
Bu hafta daha çok yapmak istiyorum inşallah.

Menülerim çok sıkı değildi ama kontrolü bırakmadım.
İftarlarda 3 gün 4 kaşık makarna yada patates 1 dilim tatlı falan yediğim oldu. O günler sahuru hurma sütle yaptım.
Çok az artıya çıktım ve indim.

2 gündür sahurda tost yiyorum inş yediğim tostlar tarafından tırmalanmam.

oynakbasi34 oynakbasi34 izin kilosundayım bundan kelli eksildikçe girebilirim listeye.

Sonuncu olmuşuz demek üzüldüm ben yeteri uğraşıyı gösteremedim spor listesi için kaç kere yaptım buraya koyamadım yada deftere not aldım listeye ekleyemdim.
Diğer topicte var okumak bile zor oluyo bazen.

Ramazanda spor yürüyüş yapan var mı?

Ozlettin kendini ama sabit dönmene ayrı sevindim ;) artık cumaya eksi görürsün inşallah ;)
Valla spor Ramazanda biraz zor olur ama yapan olursa yazar sanırım ;)

Anam 2 saattir burada bir yağmur bir şimşek sormayın gitsin :(
Uydu bile bozuldu çekmiyor :(

Küçük kız kursta ama ders biterse de artık biraz oyalanir orda öyle ablası alır ( bizim sokağın başı ama deli gibi yağıyor resmen sel götürür valla kızları bizim Bayırı inerken :D

Anam 2 saattir burada bir yağmur bir şimşek sormayın gitsin :(
Uydu bile bozuldu çekmiyor :(

Küçük kız kursta ama ders biterse de artık biraz oyalanir orda öyle ablası alır ( bizim sokağın başı ama deli gibi yağıyor resmen sel götürür valla kızları bizim Bayırı inerken :D
burada da basladi eve zor attik kendimizi

Yorgunluktanmidir yoksa yine şekerim mi düştü anlamadım ama kafam bir milyon :(

Birazdan kendimi duşa atayım belki iyi gelir ;) Kucuk görümceye 1.5 saat sonra gideceğiz ;) Allah biliyor ya hiç istemiyorum ama koca için çiğ tavuk yiyeceğiz yapacak bir şey yok :D

Canım resmin olmasa taniyamiycaktim valla, diyorum bu Elhan kim acep :) kız kardeşimi evlendirdik düğün dernek telaşı ev duzduk eşya aldık derken geldim, şimdide ramazanlik orucuz işte son durum bu sen nasılsın görüşmeyeli
İyi olmana sevindim. Hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Ben de iyiyim. Bu ramazan migren yakami hiç bırakmadı. Açlıktan, susuzluktan eminim ama yapacak bir şey yok.
Hanimlar tavsiye edebileceğiniz bir tel modeli varmı benimki yeni olduğu halde sürekli şarj alma yerinde bir sıkıntı oluyor başka telefon alicam mecburen elimdeki general Mobile , uzun süre şarjı dayanan ve kısa sürede şarj olan bir akıllı telefon soruyorum sizlere fikirleriniz neler
HTC ler de iyi. Hem kaliteli hem ucuz tavsiye edebilirim.
Bulantı ve kusmalardan perişan haldeyim kaptancığım😭
Ben de sizi çok özledim ama anca arada bakıyorum ne yapıyor bizim hatunlar diye 😊
Canım kuzum...şişti mi göbeğin biraz . Cinsiyeti öğrenince haber et e mi... sağlıklı bir hamilelik dilerim canım.
Bu arkadaslariyla iki yildir samimi. Zaten benimle tanisinca eski arkadaslarindan kopmuştu. Beni suçluyor. Bunlardan kopmaz, kopsunda istemem. Tamam arada ciksin bana da iyi oluyorda her aksamda nedirki
Zamanla bikar emin ol...bırak gitsin benimki de kahveye benzer Türk Eğitim Sen'e gider. Çoğu zaman erken geliyor artık ..hayırdır diyorum...basım ağrıdı gürültüden diyor. Hiç kötü olma...zamanla geçer. Evinde güzel vakit geçir arkadaşlarını çağır bazen bebisini al sen git...senin de onsuz bir hayatın olduğunu görsün.
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablaaa tamam bugün nöbetçiydin ama bi uğramaz mı insan offf yaa :63:
Tatlım nobetten sonra iftara kadar uyudum inan. Sonra ilaç tekrar uyku. Cuma da kızlarla iftar sonrası buluştuk sahura kadar disardaydim. Giremedim bir türlü..

İyi olmana sevindim. Hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Ben de iyiyim. Bu ramazan migren yakami hiç bırakmadı. Açlıktan, susuzluktan eminim ama yapacak bir şey yok.
HTC ler de iyi. Hem kaliteli hem ucuz tavsiye edebilirim.
Canım kuzum...şişti mi göbeğin biraz . Cinsiyeti öğrenince haber et e mi... sağlıklı bir hamilelik dilerim canım.
Zamanla bikar emin ol...bırak gitsin benimki de kahveye benzer Türk Eğitim Sen'e gider. Çoğu zaman erken geliyor artık ..hayırdır diyorum...basım ağrıdı gürültüden diyor. Hiç kötü olma...zamanla geçer. Evinde güzel vakit geçir arkadaşlarını çağır bazen bebisini al sen git...senin de onsuz bir hayatın olduğunu görsün.
Tatlım nobetten sonra iftara kadar uyudum inan. Sonra ilaç tekrar uyku. Cuma da kızlarla iftar sonrası buluştuk sahura kadar disardaydim. Giremedim bir türlü..
Canım ne nöbeti yatılı okuldami öğretmensin

Canım ne nöbeti yatılı okuldami öğretmensin
Normal okul nöbeti canım. Sabah 08.00 16.30 ama zor geliyor gene de kendi katimda tek başımayım. Herkes nöbette çift çift tutarken idare beni tek yazmış. :işsiz: Beceriksiz , sorumsuz olunca hayat daha mı kolay ne....:deli:

Normal okul nöbeti canım. Sabah 08.00 16.30 ama zor geliyor gene de kendi katimda tek başımayım. Herkes nöbette çift çift tutarken idare beni tek yazmış. :işsiz: Beceriksiz , sorumsuz olunca hayat daha mı kolay ne....:deli:
Kesinlikle haklısın ama birde şöyle düşün senin tek başına yapabileceğine eminler bazen zor olsa da kendinden emin olmak herzaman güzel

Kesinlikle haklısın ama birde şöyle düşün senin tek başına yapabileceğine eminler bazen zor olsa da kendinden emin olmak herzaman güzel
İyi niyetli insanlar bu şekilde düşünüyor ve yıpranan yorulan insanlar da bizim gibi düşünenler. Ücret aliyoruz tuttuğumuz nöbetten. Benim içime sinmiyor uzaktan bakamıyorum. Güzel düşüncen için de çok teşekkür ederim İşılcım.

Back