- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Kilo konusunda da az gazlayin ihtiyacim var kac haftadir ayni yerde sayiyorumHahaha gaz bizim işimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo konusunda da az gazlayin ihtiyacim var kac haftadir ayni yerde sayiyorumHahaha gaz bizim işimiz
Kel ilaç diyorum sen birleştir artıkKilo konusunda da az gazlayin ihtiyacim var kac haftadir ayni yerde sayiyorum
EdammmmmmGaza getirdiniz beni burdan yaziyorum Eda
EDAEdammmmmm
Selam tatlım....işinizi gücünüzü ayrıntılı yazın tamam da....kendinden bahset kuzum bize.... Bu ramazanda neden kilo verilmiyor anlamıyorum sende de durum aynı mı?Slm kizlar
Giremedim bugun elime alamadim hic telefonu. Kizlarin kiyafetlerini ayarladim sonunda odada yayinti kalmisti. Yunluleri vakumlu posetlere koydum attim bazanin altina. Mutfak topla yemek yap vs vs..
Ayşemmmm
Ey alev yanaklim,volkan dudaklimm....Ayşemmmm
İklimler çileme çare olmuyor
Mevsimler halimi sormuyor Ayşemmmm
Sakiler derdime derman olmuyor
Şarkılar yaramı sarmiyor Ayşemmmm
Biz de seni çok severiz...Ey alev yanaklim,volkan dudaklimm....
....
...
Herseye erdide zavalli aklim,seni unutmaya ermiyor ermiyor Aysemmm.sagol ablam,kulagimda cinladi sayende bu sarki.cook severimm
Selam tatlım....işinizi gücünüzü ayrıntılı yazın tamam da....kendinden bahset kuzum bize.... Bu ramazanda neden kilo verilmiyor anlamıyorum sende de durum aynı mı?
Spor bende de rafa kalktı. Okulda boş saatlerinde bahçeyi turluyorum. Vermeyi bırak kilo alıyorum durduk yerde. Altı ayimi doldurup tekrar yarışmaya gireceğim. Listeye girmeden kilo vermek hikaye. Bu dediğimi unutmayın kızlar. Asibecim de şahit. Hele Ramazan'da o kadar zor ki..yeterli su içilmiyor bence tek sebep bu...yoksa hamur işi kızartma tatlı vs hiç yemiyorum. Kızların nazina alismaktan başka çare yok... Allah yardımcın olsun canım. Zeynep de daha küçük haklı aslında...Bendede ayni cnm kilo vermedim ramazandan beri. Iftarda bazen kaciriyorum. Kacirdigim zamanlar sahurda hafif gecistiriyorum.
Spor yapmak istiyorum. Agrim bugun cok az oldu biraz daha toparlayayim diye bekliyorum. Sporu yapmaya baslayinca hangi araya sikistiracagimida dusunuyorum. Iftardan sonra yapamam mutfakti kizlari yatirmakti teravihti derken direkt yataga gidiyorum. 2 gundur meryem 5te kalkmaya basladi. Sabah uyudugunda anca yapabilirim zeynep hanim bitmek bilmeyen isteklerine ara verirse.
Zeynep bu ara iyice bebek oldu kiskancligi costu. Surekli oram aciyo buram aciyo diye miziklanip gelip kendini opturup sevdiriyor bana bebek taklidi yapiyor.
Bu ara meryem cok hareketli tutunup kalkiyor her yere sonra saga sola bakicam uzanicam derken dusuyor. Surekli onun pesindeyim. Bu durumu zeynepte fark etti sanirim. Benimlede ilgilen diye dikkat cekmeye calisiyor.
Bak konu yine diyetten cikti dondu dolasti ev meselesine geldi
Azıcık şişti ablacım ama 3 kg verdim kusmaktan. Tabiki haber ederim cinsiyetini çok öpüyorumİyi olmana sevindim. Hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Ben de iyiyim. Bu ramazan migren yakami hiç bırakmadı. Açlıktan, susuzluktan eminim ama yapacak bir şey yok.
HTC ler de iyi. Hem kaliteli hem ucuz tavsiye edebilirim.
Canım kuzum...şişti mi göbeğin biraz . Cinsiyeti öğrenince haber et e mi... sağlıklı bir hamilelik dilerim canım.
Zamanla bikar emin ol...bırak gitsin benimki de kahveye benzer Türk Eğitim Sen'e gider. Çoğu zaman erken geliyor artık ..hayırdır diyorum...basım ağrıdı gürültüden diyor. Hiç kötü olma...zamanla geçer. Evinde güzel vakit geçir arkadaşlarını çağır bazen bebisini al sen git...senin de onsuz bir hayatın olduğunu görsün.
Tatlım nobetten sonra iftara kadar uyudum inan. Sonra ilaç tekrar uyku. Cuma da kızlarla iftar sonrası buluştuk sahura kadar disardaydim. Giremedim bir türlü..
Neler denemedim ki ah canım... Dualarımdasınız çok teşekkür ediyorum güzel dualarınız içinaaa sen hamile misin :)
hayırlı olsun cnm. bana da dua et our mu??
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kraker, elma, leblebi, karpuz çekirdeği iyi geliyor belki denemşsindir de yazayım dedim.
Canımm kaptaniçem inşallah. Dua edin siz de bana çok öpüyorumSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün ufaklık evde midesi çok agriyormus bende gitme o zaman dedim belli olmaz gider 1 saat sonra da kustu diye ararlar neme lazım
Hazır oruçlu da değilken kalan islerimi birazdan yaparım koltukta az keyif yapıyoruz ana kız
Oyyyy kıyamam yaaa ♡ tabi kuzucuk büyümeye çalışırken olacak Okadar inşallah geçer de kalan süreyi keyifle tamamlar mucizeni kucağına alırsın ♡♡♡♡♡
Ozletme kendini arada bir cööö de
Canımm kaptaniçem inşallah. Dua edin siz de bana çok öpüyorum
Spor bende de rafa kalktı. Okulda boş saatlerinde bahçeyi turluyorum. Vermeyi bırak kilo alıyorum durduk yerde. Altı ayimi doldurup tekrar yarışmaya gireceğim. Listeye girmeden kilo vermek hikaye. Bu dediğimi unutmayın kızlar. Asibecim de şahit. Hele Ramazan'da o kadar zor ki..yeterli su içilmiyor bence tek sebep bu...yoksa hamur işi kızartma tatlı vs hiç yemiyorum. Kızların nazina alismaktan başka çare yok... Allah yardımcın olsun canım. Zeynep de daha küçük haklı aslında...
Sabah bir ara bende giremedim. Bakim vardi sanirim.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkeğe hayırlı sabahlar
Şükür kavusturana ♡♡♡
Anam dün deli oldum hadi gündüz ben kosturmacadan giremedim ama gece geç saatte yazmaya tam niyetlendim yok sayfa yenilenmiyor, yok hata verdi derken inanın sahuru yapıp yatan kadar uğraştım ama yok sinir oldum
Neyse ki duzelmis bendeki sıkıntı
Ne demek canım seve seve sanada dua ederim ♡♡♡
Sahurda bende giremedim deli olcaktim oynakbasi34