• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kizlar

Giremedim bugun elime alamadim hic telefonu. Kizlarin kiyafetlerini ayarladim sonunda odada yayinti kalmisti. Yunluleri vakumlu posetlere koydum attim bazanin altina. Mutfak topla yemek yap vs vs..
Selam tatlım....işinizi gücünüzü ayrıntılı yazın tamam da....kendinden bahset kuzum bize.... Bu ramazanda neden kilo verilmiyor anlamıyorum sende de durum aynı mı?

Ayşemmmm
İklimler çileme çare olmuyor
Mevsimler halimi sormuyor Ayşemmmm
Sakiler derdime derman olmuyor
Şarkılar yaramı sarmiyor Ayşemmmm :KK75::KK75::KK75:
Ey alev yanaklim,volkan dudaklimm....
....
...
Herseye erdide zavalli aklim,seni unutmaya ermiyor ermiyor Aysemmm.😍😍😍sagol ablam,kulagimda cinladi sayende bu sarki.cook severimm

Ey alev yanaklim,volkan dudaklimm....
....
...
Herseye erdide zavalli aklim,seni unutmaya ermiyor ermiyor Aysemmm.😍😍😍sagol ablam,kulagimda cinladi sayende bu sarki.cook severimm
Biz de seni çok severiz...:KK200:

Selam tatlım....işinizi gücünüzü ayrıntılı yazın tamam da....kendinden bahset kuzum bize.... Bu ramazanda neden kilo verilmiyor anlamıyorum sende de durum aynı mı?

Bendede ayni cnm kilo vermedim ramazandan beri. Iftarda bazen kaciriyorum. Kacirdigim zamanlar sahurda hafif gecistiriyorum.

Spor yapmak istiyorum. Agrim bugun cok az oldu biraz daha toparlayayim diye bekliyorum. Sporu yapmaya baslayinca hangi araya sikistiracagimida dusunuyorum. Iftardan sonra yapamam mutfakti kizlari yatirmakti teravihti derken direkt yataga gidiyorum. 2 gundur meryem 5te kalkmaya basladi. Sabah uyudugunda anca yapabilirim zeynep hanim bitmek bilmeyen isteklerine ara verirse.

Zeynep bu ara iyice bebek oldu kiskancligi costu. Surekli oram aciyo buram aciyo diye miziklanip gelip kendini opturup sevdiriyor bana bebek taklidi yapiyor.

Bu ara meryem cok hareketli tutunup kalkiyor her yere sonra saga sola bakicam uzanicam derken dusuyor. Surekli onun pesindeyim. Bu durumu zeynepte fark etti sanirim. Benimlede ilgilen diye dikkat cekmeye calisiyor.

Bak konu yine diyetten cikti dondu dolasti ev meselesine geldi :KK70: :KK70: :KK70:

Bendede ayni cnm kilo vermedim ramazandan beri. Iftarda bazen kaciriyorum. Kacirdigim zamanlar sahurda hafif gecistiriyorum.

Spor yapmak istiyorum. Agrim bugun cok az oldu biraz daha toparlayayim diye bekliyorum. Sporu yapmaya baslayinca hangi araya sikistiracagimida dusunuyorum. Iftardan sonra yapamam mutfakti kizlari yatirmakti teravihti derken direkt yataga gidiyorum. 2 gundur meryem 5te kalkmaya basladi. Sabah uyudugunda anca yapabilirim zeynep hanim bitmek bilmeyen isteklerine ara verirse.

Zeynep bu ara iyice bebek oldu kiskancligi costu. Surekli oram aciyo buram aciyo diye miziklanip gelip kendini opturup sevdiriyor bana bebek taklidi yapiyor.

Bu ara meryem cok hareketli tutunup kalkiyor her yere sonra saga sola bakicam uzanicam derken dusuyor. Surekli onun pesindeyim. Bu durumu zeynepte fark etti sanirim. Benimlede ilgilen diye dikkat cekmeye calisiyor.

Bak konu yine diyetten cikti dondu dolasti ev meselesine geldi :KK70: :KK70: :KK70:
Spor bende de rafa kalktı. Okulda boş saatlerinde bahçeyi turluyorum. Vermeyi bırak kilo alıyorum durduk yerde. Altı ayimi doldurup tekrar yarışmaya gireceğim. Listeye girmeden kilo vermek hikaye. Bu dediğimi unutmayın kızlar. Asibecim de şahit. Hele Ramazan'da o kadar zor ki..yeterli su içilmiyor bence tek sebep bu...yoksa hamur işi kızartma tatlı vs hiç yemiyorum. Kızların nazina alismaktan başka çare yok... Allah yardımcın olsun canım. Zeynep de daha küçük haklı aslında...

İyi olmana sevindim. Hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Ben de iyiyim. Bu ramazan migren yakami hiç bırakmadı. Açlıktan, susuzluktan eminim ama yapacak bir şey yok.
HTC ler de iyi. Hem kaliteli hem ucuz tavsiye edebilirim.
Canım kuzum...şişti mi göbeğin biraz . Cinsiyeti öğrenince haber et e mi... sağlıklı bir hamilelik dilerim canım.
Zamanla bikar emin ol...bırak gitsin benimki de kahveye benzer Türk Eğitim Sen'e gider. Çoğu zaman erken geliyor artık ..hayırdır diyorum...basım ağrıdı gürültüden diyor. Hiç kötü olma...zamanla geçer. Evinde güzel vakit geçir arkadaşlarını çağır bazen bebisini al sen git...senin de onsuz bir hayatın olduğunu görsün.
Tatlım nobetten sonra iftara kadar uyudum inan. Sonra ilaç tekrar uyku. Cuma da kızlarla iftar sonrası buluştuk sahura kadar disardaydim. Giremedim bir türlü..
Azıcık şişti ablacım ama 3 kg verdim kusmaktan. Tabiki haber ederim cinsiyetini çok öpüyorum💕😘

aaa sen hamile misin :)
hayırlı olsun cnm. bana da dua et our mu??
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kraker, elma, leblebi, karpuz çekirdeği iyi geliyor belki denemşsindir de yazayım dedim.
Neler denemedim ki ah canım... Dualarımdasınız çok teşekkür ediyorum güzel dualarınız için 😍

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bugün ufaklık evde midesi çok agriyormus bende gitme o zaman dedim :KK66: belli olmaz gider 1 saat sonra da kustu diye ararlar neme lazım :KK43:

Hazır oruçlu da değilken kalan islerimi birazdan yaparım :KK66: koltukta az keyif yapıyoruz ana kız :KK70:

Oyyyy kıyamam yaaa ♡ tabi kuzucuk büyümeye çalışırken olacak Okadar :KK66: inşallah geçer de kalan süreyi keyifle tamamlar mucizeni kucağına alırsın ♡♡♡♡♡
Ozletme kendini arada bir cööö de :KK66:
Canımm kaptaniçem inşallah. Dua edin siz de bana çok öpüyorum 😘 😘

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkeğe hayırlı sabahlar ;)

Şükür kavusturana ♡♡♡
Anam dün deli oldum :( hadi gündüz ben kosturmacadan giremedim ama gece geç saatte yazmaya tam niyetlendim yok sayfa yenilenmiyor, yok hata verdi derken inanın sahuru yapıp yatan kadar uğraştım ama yok :( sinir oldum ;)

Neyse ki duzelmis bendeki sıkıntı ;)

Canımm kaptaniçem inşallah. Dua edin siz de bana çok öpüyorum 😘 😘

Ne demek canım seve seve sanada dua ederim ♡♡♡

Bu arada dünkü menüyü de yazayım;

Sahurda;
2 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 avuç içi kadar pide
1/2 domates
1 salatalik
1 kupa şekersiz nescafe

İftar;
1.5 kepçe nohut
2 boğum cigkofte marulla
2 kaşık ekmek kebabı ( bildiğiniz bayat bideleri iyice fırında kurutup üzerine bol kıymalı Sos ve az sarımsaklı yoğurt )
Bol salata

İftardan sonra 1.5 litre su ancak içtim ama çok fazla acıkma olmadiği için bu sabah da sahurda sadece 2 haşlanmış yumurta yedim birde şekersiz kahve içip yattım ;)

Spor bende de rafa kalktı. Okulda boş saatlerinde bahçeyi turluyorum. Vermeyi bırak kilo alıyorum durduk yerde. Altı ayimi doldurup tekrar yarışmaya gireceğim. Listeye girmeden kilo vermek hikaye. Bu dediğimi unutmayın kızlar. Asibecim de şahit. Hele Ramazan'da o kadar zor ki..yeterli su içilmiyor bence tek sebep bu...yoksa hamur işi kızartma tatlı vs hiç yemiyorum. Kızların nazina alismaktan başka çare yok... Allah yardımcın olsun canım. Zeynep de daha küçük haklı aslında...

Zeynepte cocuklugunu yapiyor iste yapacak birsey yok. Bazen saka yollu diyorum madem dogurduk mecbur bakicaz diye :KK70: :KK70:

Bayrama kadar az da olsa eksi gelmek istiyorsak en kisa zamanda ipleri elimize almamiz lazim. Hatta hemen baslamak lazim. Iftara saglikli bir menu hazirlayayim. Yine ekmek yemege basladim ve ekmegide tekrar kendimden uzaklastirmam lazim.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkeğe hayırlı sabahlar :KK66:

Şükür kavusturana ♡♡♡
Anam dün deli oldum :KK43: hadi gündüz ben kosturmacadan giremedim ama gece geç saatte yazmaya tam niyetlendim yok sayfa yenilenmiyor, yok hata verdi derken inanın sahuru yapıp yatan kadar uğraştım ama yok :KK43: sinir oldum :KK66:

Neyse ki duzelmis bendeki sıkıntı :KK66:

Ne demek canım seve seve sanada dua ederim ♡♡♡
Sabah bir ara bende giremedim. Bakim vardi sanirim.

Back