• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi niyetli insanlar bu şekilde düşünüyor ve yıpranan yorulan insanlar da bizim gibi düşünenler. Ücret aliyoruz tuttuğumuz nöbetten. Benim içime sinmiyor uzaktan bakamıyorum. Güzel düşüncen için de çok teşekkür ederim İşılcım.
İdareyle konuş bence iki kişi olman konusunda gerçi şuan yıl sonuda geldi bir ay kaldı, tekrar nöbet yazilirmi sana bilmem, yada yeni okul döneminde baştan bu konuyu belirt ki farkındalıkları oluşsun tek olunca molada veremezsin ,insanız çeşitli ihtiyaçlarımiz var wc yemek çay kahve es olmalı tabi

İdareyle konuş bence iki kişi olman konusunda gerçi şuan yıl sonuda geldi bir ay kaldı, tekrar nöbet yazilirmi sana bilmem, yada yeni okul döneminde baştan bu konuyu belirt ki farkındalıkları oluşsun tek olunca molada veremezsin ,insanız çeşitli ihtiyaçlarımiz var wc yemek çay kahve es olmalı tabi
Sene sonu toplantısında dile getiririm inşallah. :KK15:

Banucum da gelmiş :) hoşgeldin canım ailenin sahuru hazırmı :)

Birazdan hazirlayacagim canım ♡
Bakalım bende sonunda oruca başlayacağım inşallah ;) Rabbim kolaylik verir inşallah ♡ Sıkıntısız tutmak nasip olur inşallah da her gün tutarım ;)

Küçük kuzum da yarin tam gün tutmayı deneyecek ♡♡♡ geçen sene 1 saat kala ağlayarak bozmak zorunda kaldı :D açlıktan öleceğim diye ağladı kuzum çocuklar çok kötü olursa bozabilir dedik mecbur ;) bu sefer olmadı yatıp uyusun dedik ;)

İyiyiz Banu..sen nasılsın...akşamki yemeklerden haber ver sen...hurmalı et yemeği var mıydı mesela :halay:

Sütlü mercimek çorbası yapmış ( fena değildi ) firinda köfte patates vardı ( küçük kuzu kofteyi yemediği için ben köfteleri yedim o patatesleri yedi )
2 kaşık kadar pilav ve 2 kaşık kadar taze fasulye yedim ;)

1 dilim de trilice yedim :( işte onu yemeseydim iyidi

Birazdan hazirlayacagim canım ♡
Bakalım bende sonunda oruca başlayacağım inşallah :KK66: Rabbim kolaylik verir inşallah ♡ Sıkıntısız tutmak nasip olur inşallah da her gün tutarım :KK66:

Küçük kuzum da yarin tam gün tutmayı deneyecek ♡♡♡ geçen sene 1 saat kala ağlayarak bozmak zorunda kaldı :KK70: açlıktan öleceğim diye ağladı kuzum çocuklar çok kötü olursa bozabilir dedik mecbur :KK66: bu sefer olmadı yatıp uyusun dedik :KK66:
Oyy yerim ben onu benim büyük kızla yaşıt senin ufaklık benimkide diyor sahura kaldır anne bende tekne orucu tutucam diye kız dedim anan ne yiyor ki sahurda seni kaldırsın çoğunlukla su ve iki haşlanmış yumurta o kadar şişim ki akşamdan sahura yerim yok diyorum tamam anne ya kaldırma diyor :KK70:

Oyy yerim ben onu benim büyük kızla yaşıt senin ufaklık benimkide diyor sahura kaldır anne bende tekne orucu tutucam diye kız dedim anan ne yiyor ki sahurda seni kaldırsın çoğunlukla su ve iki haşlanmış yumurta o kadar şişim ki akşamdan sahura yerim yok diyorum tamam anne ya kaldırma diyor :KK70:

Valla bende daha çok acikmadim ama 2 haşlanmış yumurta ve yulaf ezmesi olabilir ;)

Sutlu mercimek çeşm-i nigar corbasidir belki. Deneyemediklerimden :KK70:

Evet evet çeşm-i Nigar ;) lezzet olarak güzel di de bir de sıcak olsaydı iyidi :D nedense hep soğuk icerler çorbayı :D

1870355_0_1526029297fygC8.jpg

Aç kalmamissiniz ona da şùkür :KK70:

Valla aç kalmadık ama benim büyük kız dünden beri midem bulanıyor diye tutturuyor :D kullandığı yağ mi farklı nedir kızın mide gurul gurul :D

Back