• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arkadaslariyla iki yildir samimi. Zaten benimle tanisinca eski arkadaslarindan kopmuştu. Beni suçluyor. Bunlardan kopmaz, kopsunda istemem. Tamam arada ciksin bana da iyi oluyorda her aksamda nedirki

Bence hanımlar olarak güçleri birleştirin ;) kahvede oturacaklarina arada ailecek bir araya gelin kafalar uyuşuyorsa ;)

Annem ev işi yapmayi daha 2009 senesinde bacagindan ameliyat olunca bana devretti. Sonra evlendim hastaliklari artti. Komple birakti. Tansiyon, seker, egzama ne ararsan var. Bana dediki mutfakla oturma odasini kaldir. Bir gittim hic bi yeri toplamamis. Zaten her zaman oyledir. Once evi toplarim, sonra temizlik. Tezgah carsamba pazarı. Birsey desem sekeri yukselebilir. Sabır ceke ceke yaptim eve geldim iftara bile kalmadım. Bazen cok bunaliyorum. Tek kız olmakta zor. Birde annem daha genc 49 yasinda ama yaklasik 10 yildir buyuk temizlik işi bende..

Sen yazınca direk eşimin rahmetli Ananensi geldi aklıma ;)
Oda çok gençken kizlarina ev işlerini devretmisti hatta evlendikten sonra kayinvalide her gün 30 dakika yol otobüsle gidermiş işini yapmaya :(
Sonra bize yakın bir yere tasimislar zor da olsa ikna edip bu sefer de sabah gidip akşam dönermis KV ;) bizimki tabi kraliçe modunda hiç bir şeye elini surmezdi :( inAn evlendigimde bile sırf tuvalete kalkar her şey önüne gelirdi birde iyisini isterdi öyle ucuz sebe meyve alanı terslerdi bunları kendin ye diye :D
Ölene kadar bakıldı ama sonraları tabiki de söylene söylene baktı :( doktor hiç bir şey yok yürümesini engelleyecek dediği halde bacaklarım kötü benden iyi ki bilecek diye eve gelen doktoru bile azarlardi :(

İnsallah sonu aynı olmaz cidden bakana çok çok zor öylesine :( Allah yardımcın olsun....aminnnn

Kaptanım ramazanda bir gün önce iftar öncesi tartılmak gerekmiyormuydu oruç tutanlar için oynakbasi34 oynakbasi34 ? Sen unuttun mu söylemeyi yoksa kural mı değişti ya da böyle bi kural hiç yokmuydu? :KK70:

Ay Geçen hafta paylaşım alanına yazdım soran birine ama buraya yazmayı Unuttum ya lâ :D
Öğleden sonra geç saatte de olur bildirim yeter ki unutmayın ♡

Banucum geceden nohutu ıslat yarın çok rahat pişer 45 dk da düdüklüde lokum gibi oluyor

Kız bende düdüklü yok ki :D hem korkarım hemde baştan almamistim ya patlar diye :D
Pisti şükür ;) sabah okula gitmeden soganlarim ki aksilik olmasin ;)

Bence hanımlar olarak güçleri birleştirin :KK66: kahvede oturacaklarina arada ailecek bir araya gelin kafalar uyuşuyorsa :KK66:

Sen yazınca direk eşimin rahmetli Ananensi geldi aklıma :KK66:
Oda çok gençken kizlarina ev işlerini devretmisti hatta evlendikten sonra kayinvalide her gün 30 dakika yol otobüsle gidermiş işini yapmaya :KK43:
Sonra bize yakın bir yere tasimislar zor da olsa ikna edip bu sefer de sabah gidip akşam dönermis KV :KK66: bizimki tabi kraliçe modunda hiç bir şeye elini surmezdi :KK43: inAn evlendigimde bile sırf tuvalete kalkar her şey önüne gelirdi birde iyisini isterdi öyle ucuz sebe meyve alanı terslerdi bunları kendin ye diye :KK70:
Ölene kadar bakıldı ama sonraları tabiki de söylene söylene baktı :KK43: doktor hiç bir şey yok yürümesini engelleyecek dediği halde bacaklarım kötü benden iyi ki bilecek diye eve gelen doktoru bile azarlardi :KK43:

İnsallah sonu aynı olmaz cidden bakana çok çok zor öylesine :KK43: Allah yardımcın olsun....aminnnn

Ay Geçen hafta paylaşım alanına yazdım soran birine ama buraya yazmayı Unuttum ya lâ :KK70:
Öğleden sonra geç saatte de olur bildirim yeter ki unutmayın ♡

Kız bende düdüklü yok ki :KK70: hem korkarım hemde baştan almamistim ya patlar diye :KK70:
Pisti şükür :KK66: sabah okula gitmeden soganlarim ki aksilik olmasin :KK66:
Ben annemden alışmışım düdüklüye, nohut fasulye mercimek başka nasıl pişer hiç tecrübe etmedim ama düdüklü büyük rahatlık mesela doğal tavuk 3-4 saatte pişiyor tencerede düdüklüde ise 40 dk

Bu arada kızlar bugün akşam eşim yanında çalışan arkadaşına kontur yuklesene internetten dedi ;)
Adam 50 tlyi de peşin peşin vermis karttan ödeme yapacağım diye ;)

Bir güzel kontürü yükledim arayıp esimgeldi mi diye sorunca adam yok demezmi :(
Allah Allah nasıl olur ancak düşecek herhalde derken bir de ne göreyim :D bir rakam yanlış :D Artik kime gittiyse 50 tl yuklemesini görünce dua eder inşallah :D :D :D

Eşim hayrimiz olsun boşver arayıp gönder demenin alemi yok dedi ;) Tabi öbür arkadaşına tekrar yukledik çok dikkatli bir şekilde tabi :D :D :D

Bu arada kızlar bugün akşam eşim yanında çalışan arkadaşına kontur yuklesene internetten dedi :KK66:
Adam 50 tlyi de peşin peşin vermis karttan ödeme yapacağım diye :KK66:

Bir güzel kontürü yükledim arayıp esimgeldi mi diye sorunca adam yok demezmi :KK43:
Allah Allah nasıl olur ancak düşecek herhalde derken bir de ne göreyim :KK70: bir rakam yanlış :KK70: Artik kime gittiyse 50 tl yuklemesini görünce dua eder inşallah :KK70: :KK70: :KK70:

Eşim hayrimiz olsun boşver arayıp gönder demenin alemi yok dedi :KK66: Tabi öbür arkadaşına tekrar yukledik çok dikkatli bir şekilde tabi :KK70: :KK70: :KK70:
Ay ilahi banucum hiç güleceğim yoktu neyse artık hayrınız olsun :))

Ay ilahi banucum hiç güleceğim yoktu neyse artık hayrınız olsun :))

Benim konturlu dönem bile öyle bir rakam yuklememistim :D şimdi faturalı ama inan okadar değil fatura :D
Helali hoş olsun çıkacağı varmış ;) en azından hastalıkla çıkmadı ♡ varsın biri de sevinsin tanımadığım biri yüklemiş kazaya da olsa diye ;)

Duduklunun resmini atsana canım benimkine bişey olursa ondan alayım :))
407B402B-161D-491D-BC53-4447B6E1D57D.jpeg
İşte bu canım, 3 sene önce bu modeli 470 gibi bi fiyata almıştım şu an 350 olarak gördüm ama hiç bilmediğim bi sitede o_O fissler aynı dönemde 650 gibi bişeydi şimdi nerdeyse bin tl olmuş aceba içine atılan şeyi üç çeşit yemek olarak mı çıkarıyor :KK70: Zarpy Zarpy almadıysan şiddetle tavsiye ederim, ben düdüklüyle aynı yerde bile duramazdım şimdi herşeyim oldu :KK70:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ;)
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri nasip etsin inşallah. ...Aminnnnnn

Sabah beri kendime gelmeye çalışıyorum ;) bir yandan da ufak ufak eksikleri tamamlamaya çalışıyorum ;)
Biraz vakit geçsin de süpürge tutacağım ;) birde okula çıkmadan bir posta çamaşır sericegim sonra sadece çorba pilav ve yemeği soğanlamak kalacak ;)

Neyse inşallah herkes bol eksilerle gelir ♡♡♡♡♡

Gunaydin ilk bildirim benden gelsin 🤗
Gecen hafta 80
Bu hafta sabit
Cook mutluyum sabit oldugum icin cunku bu hafta 2.5 kilo alip geri verdim veremeyecegim diye de cok korktum 😁😂

Süpersin canım demekki haftaya eksiye calisabileceksin ♡♡♡

****8. TAKIM 621. ETAP****

mavimli ( 77 / 77.4 / +0.4 / - 0.51 %)
Umutluanne83 ( 84.9 / / / % )
Zarpy ( 74.3/ 73.7/ 0.6 / 0.81 % )
HasibeG ( 92.1 / / / % )
Birbardakcay ( 80 / / / %) Sabit
aijoo ( 94.7 / / / % )
adayaren38 ( 73.1 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Son düzenleme:
Back