• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yavrum bikini giyip denize girmiyoruz.... Sıkıntı etme....Ramazan bitsin her şey yoluna girer. Geç saatlerde yiyoruz sonra üzerine uyuyoruz. Bütün gün aç gez sonra iftarda her şey çok tatlı geliyor...normal bunlar..çok abartmadan ölçülü olalım yeter...uzmeyin Lilimle kendinizi....işin formülü bizde...sıkıntı yok yani :halay:

ne güel moral veridn balım . vallahi utanıyorum geri gelip şişmanladım demeye :(
bir de beni uyku bastıyor. iftra üzerine uyumasam en azından sabit kalıırm.
inş bugün oğlanla yürüyüşe çıkabilirim. geribim zaten çöp gibi daha zayıflamaz umaırm benim yüüzmden :D

bu saatte iftar olsa gene o tehlike var ben de balım :KK70: ama gidip pırasa alayım ben :KK70:
eşim bu gece yok. oğluşum da yer. belki kurtarır beni :KK70:
Ayy pırasa dedinde iki haftadır doğrayıp hazırladığım bi pırasa var dolapta elim gitmiyo pişirmeye :KK70: eşim yemek seçmez ama işte bunu sevmiyor yazık zorla yiyor e bütün gün aç akşamına da bunu yaptım diyemiyorum,kendime pişirsem bir hafta yerim heralde ne olacak bilemedim,buzluğa atılırmı ki?

Valla zaten üşenmeden kızların mesajını okuyup gülüyorum :KK70: aynen biraz değişik bişey olsa fake deniyor sen sakın deme de fake demek ban sebebi :KK70:
Bak bilmiyordum bunu...zaten bana hiç etik gelmiyor fakesin demek....:confused:birinin kiblemesi de lazımmış Ban için.bak bunu öğrendim.

Ayy pırasa dedinde iki haftadır doğrayıp hazırladığım bi pırasa var dolapta elim gitmiyo pişirmeye :KK70: eşim yemek seçmez ama işte bunu sevmiyor yazık zorla yiyor e bütün gün aç akşamına da bunu yaptım diyemiyorum,kendime pişirsem bir hafta yerim heralde ne olacak bilemedim,buzluğa atılırmı ki?
Atilir atilir,ben icine havucunuda dograyip atiyorum.mis gibi oluyo.at at buzluga😀

Oh oh oku oku ancak geldim.😀bende takip ediyirum BDV ı.yorumda yapiyorum.dun bi bayani epey sinir ettim.herkez bana hak veriyoda,sen neden bana bole yorumlar yapiyosun diyo😀
Doğruya seni de gördüm de pek bi uyuz konuydu tepki vermedim :KK70:

Yenmez artık o pırasa....geri dönüşüme gönder artık. Sen de yeme. Vitamin falan gitmiştir.

Bak bilmiyordum bunu...zaten bana hiç etik gelmiyor fakesin demek....:confused:birinin kiblemesi de lazımmış Ban için.bak bunu öğrendim.
Tabiki bebişim yoksa kim nerden farketsin senin mesajlarını da banlasın ;) bu arada dediğim gibi bu konu sahte bu kişi sahte falan demek ban kurallarındanmış oralarda öğrendim :KK70:

ne güel moral veridn balım . vallahi utanıyorum geri gelip şişmanladım demeye :KK43:
bir de beni uyku bastıyor. iftra üzerine uyumasam en azından sabit kalıırm.
inş bugün oğlanla yürüyüşe çıkabilirim. geribim zaten çöp gibi daha zayıflamaz umaırm benim yüüzmden :KK70:
Şişmanlayip geri verebiliyorsak bu işi biliyoruz demektir. Ömür boyu diyet mi yapılır kuzum...Ramazan'da çok yürüme yine de....iftardan sonra daha mantıklı.

Back