Yok bebeğim görmedim...çok iyi...Kız abla seni iftar menüleri sayfasına etiketlemiştim görmedin mi sarmadı mı Elhan . Kızlar sizde bakın çok iyi oluyor herkes menüsünü yazıyor bugün ne pişirsem derdi kalmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bebeğim görmedim...çok iyi...Kız abla seni iftar menüleri sayfasına etiketlemiştim görmedin mi sarmadı mı Elhan . Kızlar sizde bakın çok iyi oluyor herkes menüsünü yazıyor bugün ne pişirsem derdi kalmıyor
Hadi guzel guzel bakımlar sana ablaa.Kuaförde randevum var. Dip boyası ve kırık aldırmaca....bugünkü sohbetimiz muhteşemdi. Aaaşama görüşürüz kızlar. Lilinin linki de pek hayırlı oldu. İftar sofraları için harika....hele misafir için süper oldu.
Oh oh çok iyi vakit geçirmeceKuaförde randevum var. Dip boyası ve kırık aldırmaca....bugünkü sohbetimiz muhteşemdi. Aaaşama görüşürüz kızlar. Lilinin linki de pek hayırlı oldu. İftar sofraları için harika....hele misafir için süper oldu.
Ayy pırasa dedinde iki haftadır doğrayıp hazırladığım bi pırasa var dolapta elim gitmiyo pişirmeye eşim yemek seçmez ama işte bunu sevmiyor yazık zorla yiyor e bütün gün aç akşamına da bunu yaptım diyemiyorum,kendime pişirsem bir hafta yerim heralde ne olacak bilemedim,buzluğa atılırmı ki?
Şişmanlayip geri verebiliyorsak bu işi biliyoruz demektir. Ömür boyu diyet mi yapılır kuzum...Ramazan'da çok yürüme yine de....iftardan sonra daha mantıklı.
Aaa ben bilmiyorum onu bakayim bir ara bdv de mi yoksa malum konuda miLilim güzellik salonuna giden hatunu biliyor musun
Amin cnm sagolGecmis olsun asibecik,Rabbim korktuguna ugratmasin cnm
Ne kaynattik abi
Ama iyi kaynattık
Topic dedikodu topigine donduEvet fokur fokur masallah
Sanırım malum bölümdüAaa ben bilmiyorum onu bakayim bir ara bdv de mi yoksa malum konuda mi
Amin cnm sagol
Topic dedikodu topigine dondu
Günaydın canlar kız senin şu kız kardeşini kaç senedir senden dinliyorum ya evlerden ırak saçını başını yolasin gelmiyor mu :)
Kaptanım sen bence buraya eksik yazıyosun bu tarz menüleri çok sık görüyorum sende hemde çok hareketlisin yani kilo alman imkansız ama sen alıyorsun sanırım atladığın tatlılar ekmekler var ha ne dersin
Dun kontrol tartisi yazmamistim
Cuma 92.1
Pazartesi 93.4
+1.3
Sahurda 5 yk musli ve sut yedim
Daha once bahsetmistim hatirlarsaniz sol tarafim agriyor diye 2 haftadir ara ara oluyor. Gecede oldu yine hatta carpintimda oldu 4-5 atim sanki disarida atiyormus gibi hissettim kalbimi. Sabaha randevu aldim sahurda. Cok sukur bir doktorun 9 randevusu bosmus kaptim hemen onu. Sabah oraya gittim ekg cekildim tahlil verdim. Ogleden sonra dr yokmus. Yrn gostermeye gelirsin tahlil sonucunu dedi bende arkadaslar gosterse sikinti olur mu cocuklarla cikmayayim dedim. Ok dedi cok sukur o isimide hallettim. Ekgde hafif aritmilerin var dedi tahlil sonucuna gore konusuruz duruma gore kardiyolojiye yonlendirebilirim dedi.
Bir ara bende merak ettim baktim oraya ne yaziyorlar diye. Bazi konulari okuyunca dedim icimden Allah islah etsin 3 tane kizim var devir cok kotu. Insallah Allah'a layik kullar olarak yetistirebiliriz.
ama cnm hep boşanması gerekenler yazıyor
hele dün bir konu gördüm çok sinirlendim. kadının namusuna laf atıyor kayınvalidesi gil. eşine sen sahip çıkmıyorsun demiş. eşi de ne var sanki sattık diyormuş! yuhhh yani. bunu 2 kere boşamalı bir kere kesmez yani
Sagol cnm insallahKız yüzüne kaç kere dedim sen Anneme Babama dua et onlara birsey olursa ilk isim seni bir güzel yolmak sonra ister konuş ister konuşma diye
Hatta Annemin yanında bile dedim nasıl gülüyor birde söylüyorsun diye
Bilmiyorum neyin kafasını yaşıyor bende inan 38 senedir anlamış değilim bebeklikten beri hep kıskanç hep fesat çocuklarını da aynı şekilde yetiştiriyor
Herkes ona göre onu kıskanıyor, herkes fesatlaniyor, herkes ondan daha aşağı diye düşünür ve 13 - 14 senedir evli daha 1 tane bile arkadaşı yok gerçekten içten severek görüştüğü bir iki kişi var görünce konuştuğu ama o kişiler yanından ayrıldığı An arkalarından konuşur yok ay bunu da hiç sevmem ama insan kitliginda çekiyorum der. Senede ancak bir iki kere gorusurler o arkadaslarla ama çok yüz vermem zırt pırt gelmek isterler der
Benim arkadaşlarımdan bir iki tanesi tanıştı onlara bile surat yapıp laf soktu eşşek benim misafirim oldukları halde hatta bir tanesi hala der o gün birlikte kurban Bayramında bizim köyde kurbanlarını keseceklerdi akrabalara da gelin hepsi çok misafir sever hem bayram dedik kadına ağzını burnunu yamultarak hoşgeldiniz dedi zorla sonrada devamli laf soktu unutamıyorum ve inan arkadaşım sen olmasaydin ben gereken cevabı verirdim dedi
Hepsi der senle kardes olduğuna inanmak güç diye
Yok valla canım dün gram yazdiklarimin dışında bir lokma fazla yemedim
Suyumu yine içmedim dün
Heee yediğim zaman zaten itiraf ederim
İnşallah güzel haberler alırsın tahlillerden
Okadar yazmışsınız ki valla ben bile merak ettim
Boşanmaya gerek yok balkondan direk aşağı sallandirmak lazım sonra da direk ay gece başı döndü düştü de gitsin
Ulen benimki sadece bir keresinde bana Annen gibi davranma dedi diye adamın anasını aglattim çoğu konuda Anneme kizdigimi ve asla beni kırmak için öyle soylememesi gerektiği konusunda uyardigim halde söyleyince dellendim sonuçta konuşurken benim geçmişte ne kadar üzüldüğümü hala da bazen en ufak şeyde beni uzdugunu bilé bile söylemesi
Böyle bir şey yaPSA daha cümlenin sonunda biletini kesmistim
Gecmis olsun inşallah cumaya kadar iyi olursunHay bin kunduz
Yine omuzlarim tuttu ve kazık gibi kaldım Hesapta dip köşe temizlik yapacaktım baktım hafif ağrım var dünden beri zorlamayayim dedim
Hatta ufakliga odalarını toplaması için rüşvet verdim 5 TL karşılığında daginikligini toplamasini teklif ettim anında kabul etti hem düzenli olmak alışkanlık olsun hemde para kazanması için karşılığında birsey yapmasını öğrensin
Büyük kızda banyoya girerim ben dedi hatta ütü yapacaktım ya hesapta izin vermedi orda şimdi acil lazım olan bir şey yok ben cumartesi yaparım olmadi dedi cuma gününe kadar toparlanamazsam yemekleri de o yapacak ♡♡♡♡♡ sen dinlen o güne kadar toparlan yeter diyor
Gecmis olsun inşallah cumaya kadar iyi olursun
Ben cok fena haldeyim. Kizim iki gündür yedi bitirdi beni.
Menu vercem ama nasil bisey cikcak ortaya hic bilmiyorum
Sahurda
İki kepek ekmekli tost
1 2 catal domates salata
Cay
Sabah 11.00
Kizimla ortak,2 yumurta az peynirden omlet
Domates salata
14.20
Dunden kalan patlican yogurtlama, et 6 yk kadardir tahminen
Sonraaa 1 kinder sut dilimi, ceyrekten az kefir
İftarda
Yesil mercimekli sehriyeli corba
Cok cok az salata
1 catal yogurtlu
1 yk kadar sekerpare
1 tencere kaşığı pilav
3 orta boy sulu kofte, az patates
2 ayran
Aksam yemegi nasil yedim, nereme yedim anlamadim. Kizim mahvediyor beni. Suan asiri mutsuzum. Kalan sekerpareyi gommemek icin buralarda takiliyorum
Kız yüzüne kaç kere dedim sen Anneme Babama dua et onlara birsey olursa ilk isim seni bir güzel yolmak sonra ister konuş ister konuşma diye
Hatta Annemin yanında bile dedim nasıl gülüyor birde söylüyorsun diye
Bilmiyorum neyin kafasını yaşıyor bende inan 38 senedir anlamış değilim bebeklikten beri hep kıskanç hep fesat çocuklarını da aynı şekilde yetiştiriyor
Herkes ona göre onu kıskanıyor, herkes fesatlaniyor, herkes ondan daha aşağı diye düşünür ve 13 - 14 senedir evli daha 1 tane bile arkadaşı yok gerçekten içten severek görüştüğü bir iki kişi var görünce konuştuğu ama o kişiler yanından ayrıldığı An arkalarından konuşur yok ay bunu da hiç sevmem ama insan kitliginda çekiyorum der. Senede ancak bir iki kere gorusurler o arkadaslarla ama çok yüz vermem zırt pırt gelmek isterler der
Benim arkadaşlarımdan bir iki tanesi tanıştı onlara bile surat yapıp laf soktu eşşek benim misafirim oldukları halde hatta bir tanesi hala der o gün birlikte kurban Bayramında bizim köyde kurbanlarını keseceklerdi akrabalara da gelin hepsi çok misafir sever hem bayram dedik kadına ağzını burnunu yamultarak hoşgeldiniz dedi zorla sonrada devamli laf soktu unutamıyorum ve inan arkadaşım sen olmasaydin ben gereken cevabı verirdim dedi
Hepsi der senle kardes olduğuna inanmak güç diye
Yok valla canım dün gram yazdiklarimin dışında bir lokma fazla yemedim
Suyumu yine içmedim dün
Heee yediğim zaman zaten itiraf ederim
İnşallah güzel haberler alırsın tahlillerden
Okadar yazmışsınız ki valla ben bile merak ettim
Boşanmaya gerek yok balkondan direk aşağı sallandirmak lazım sonra da direk ay gece başı döndü düştü de gitsin
Ulen benimki sadece bir keresinde bana Annen gibi davranma dedi diye adamın anasını aglattim çoğu konuda Anneme kizdigimi ve asla beni kırmak için öyle soylememesi gerektiği konusunda uyardigim halde söyleyince dellendim sonuçta konuşurken benim geçmişte ne kadar üzüldüğümü hala da bazen en ufak şeyde beni uzdugunu bilé bile söylemesi
Böyle bir şey yaPSA daha cümlenin sonunda biletini kesmistim