• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aslinda ben de oyle tahmin ediyorum. Universite son siniftaykende boyle olmustum bir sure ilac kullanmistim gecmisti. Bakalim tahliller ne diyecek

inş ilaca da gerek kalmaz cnm. bir blog yazarı da yaşamıştı aynı şeyi ve dr bol su demişti. sen de suya aban zaten sudan zarar gelmez ;)

Bir ara bende merak ettim baktim oraya ne yaziyorlar diye. Bazi konulari okuyunca dedim icimden Allah islah etsin 3 tane kizim var devir cok kotu. Insallah Allah'a layik kullar olarak yetistirebiliriz.
Moralin bozulduğunda gülmek istiyorsan bire bir canım. Konu sahibininkinden çok yazılan mesajlar çok komik geliyor bana... eşlerin ilgisizliği had safhada...bu kadınların acil kilo vermeleri şart ne yiyip iciyorlarsa kocalarına sariyorlar. Çok üzülüyorum bosancam da bosancam diye tutturuyorlar sonra...Lilimin yakalama riski olsa da bakarım ara ara..:KK53:

ben de sahur yemiyorum ama iftarı gümletiyorum. ve bugün senin gibi düşündüm. kışın tığ gibi ol yazın yuvarlan nasıl ama :KK70:
Hem de saçmalığımıza bak kışın yine kalın kabanlarla gizleyebiliyorduk şimdi napıcaz yazlık efil efil kıyafetlerin içinde pörtlemiş yağlarla :olamaz:

Dun kontrol tartisi yazmamistim

Cuma 92.1
Pazartesi 93.4
+1.3 :KK43:

Sahurda 5 yk musli ve sut yedim

Daha once bahsetmistim hatirlarsaniz sol tarafim agriyor diye 2 haftadir ara ara oluyor. Gecede oldu yine hatta carpintimda oldu 4-5 atim sanki disarida atiyormus gibi hissettim kalbimi. Sabaha randevu aldim sahurda. Cok sukur bir doktorun 9 randevusu bosmus kaptim hemen onu. Sabah oraya gittim ekg cekildim tahlil verdim. Ogleden sonra dr yokmus. Yrn gostermeye gelirsin tahlil sonucunu dedi bende arkadaslar gosterse sikinti olur mu cocuklarla cikmayayim dedim. Ok dedi cok sukur o isimide hallettim. Ekgde hafif aritmilerin var dedi tahlil sonucuna gore konusuruz duruma gore kardiyolojiye yonlendirebilirim dedi.
Aşırı yorgunluk kesinlikle. Kp vefat ettiğinde bayağı yoruldun misafirlerle. Vücut artık beni dinlendir diyor . Çocuklarla işte biraz zor. Maddi durumunu ayarlayip temizlik için iki haftada bir yardımcı çagirabilirsin. Temizlik şirketleri sadece camlara, kapılara vs temizlik işlerine eleman gönderiyor. Hiçbir şey sağlığından daha öncelikli değil Asibecim. Aman diyim rölantiye al kendini....dinlen biraz.

Moralin bozulduğunda gülmek istiyorsan bire bir canım. Konu sahibininkinden çok yazılan mesajlar çok komik geliyor bana... eşlerin ilgisizliği had safhada...bu kadınların acil kilo vermeleri şart ne yiyip iciyorlarsa kocalarına sariyorlar. Çok üzülüyorum bosancam da bosancam diye tutturuyorlar sonra...Lilimin yakalama riski olsa da bakarım ara ara..:KK53:
:KK70:
Bir konu vardi kadin ayrilmayi istiyorum ama sanirim hamileyim vs vs diye icini dokmus. Birisi yorumda yazmiski ayrilmadan jubile mi yapmak istedin :KK70::KK70::KK70:dedigin gibi cok komik cevaplar oluyor ama bazende cok sert oluyorlar. Allah o cevap yazanlarin ellerine dusurmesin bizi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Hem de saçmalığımıza bak kışın yine kalın kabanlarla gizleyebiliyorduk şimdi napıcaz yazlık efil efil kıyafetlerin içinde pörtlemiş yağlarla :olamaz:

aynen cnm aynen. kışın üzerimde sallanan pantolon şimdi patlıyacak gibi :D umarım ders olurda akşam sapıtmam :D

:KK70:
Bir konu vardi kadin ayrilmayi istiyorum ama sanirim hamileyim vs vs diye icini dokmus. Birisi yorumda yazmiski ayrilmadan jubile mi yapmak istedin :KK70::KK70::KK70:dedigin gibi cok komik cevaplar oluyor ama bazende cok sert oluyorlar. Allah o cevap yazanlarin ellerine dusurmesin bizi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Okudum o mesajı.... :KK70: bı tanesi de ayrıldığı sevgilisinin ten yumuşaklığını kokusunu unutamiyor sürekli bunu hayal ediyormuş....üyenin bı tanesi ara onu gel se..........lim, de sen de kurtul biz de diye yazmıştı...( Bdv konusuydu ama bu)

Aşırı yorgunluk kesinlikle. Kp vefat ettiğinde bayağı yoruldun misafirlerle. Vücut artık beni dinlendir diyor . Çocuklarla işte biraz zor. Maddi durumunu ayarlayip temizlik için iki haftada bir yardımcı çagirabilirsin. Temizlik şirketleri sadece camlara, kapılara vs temizlik işlerine eleman gönderiyor. Hiçbir şey sağlığından daha öncelikli değil Asibecim. Aman diyim rölantiye al kendini....dinlen biraz.
Artik biraktim zaten temizzlik isini kendimi iyi hissedince yaparim dedim. Adetli oldugumda haftasonu esim evdeyken. O cocuklara bakar bende tamamlarim. Zaten birtek mutfak dolaplari banyo wc kalmisti. Wc banyo ruyin temizligini yapiyorum ama duvarlarini da yikamak istiyordum. Bugune yemegim var cok sukur emineyi aldiktan sonra ara odadaki kiyafetlerin arasina oturup kiyafet ayircam. Yazlik hurclarini cikardim ama daha yerlestiremedim. Onlari ayirip bir bakayim hangisinin neleri var. Duruma gore bir iki parca daha alip takviye yaparim. Zaten emineye kesin tisort almam lazim cok cobuk buyuyor masallah

ama cnm hep boşanması gerekenler yazıyor :D
hele dün bir konu gördüm çok sinirlendim. kadının namusuna laf atıyor kayınvalidesi gil. eşine sen sahip çıkmıyorsun demiş. eşi de ne var sanki sattık diyormuş! yuhhh yani. bunu 2 kere boşamalı :D bir kere kesmez yani

ama cnm hep boşanması gerekenler yazıyor :KK70:
hele dün bir konu gördüm çok sinirlendim. kadının namusuna laf atıyor kayınvalidesi gil. eşine sen sahip çıkmıyorsun demiş. eşi de ne var sanki sattık diyormuş! yuhhh yani. bunu 2 kere boşamalı :KK70: bir kere kesmez yani
Bu tip adamları evet kesinlikle bosamali.....benim dediğim hatunlar eşleri onların isteklerine cevap vermeyenlerin ya da az verenler....bunun için koca boşanır mi..valla ciddi ciddi düşünüyorlar.

Okudum o mesajı.... :KK70: bı tanesi de ayrıldığı sevgilisinin ten yumuşaklığını kokusunu unutamiyor sürekli bunu hayal ediyormuş....üyenin bı tanesi ara onu gel se..........lim, de sen de kurtul biz de diye yazmıştı...( Bdv konusuydu ama bu)
Bu konunun da ben takipçisiydim :KK70: gizli gizli hepimizde maşallah neler neler okuyomuşuz :KK70:

ama cnm hep boşanması gerekenler yazıyor :KK70:
hele dün bir konu gördüm çok sinirlendim. kadının namusuna laf atıyor kayınvalidesi gil. eşine sen sahip çıkmıyorsun demiş. eşi de ne var sanki sattık diyormuş! yuhhh yani. bunu 2 kere boşamalı :KK70: bir kere kesmez yani
Hejehe seni de orda yakalamıştım hatta beğenerek farkedilmek istedim :KK70:

Dun kontrol tartisi yazmamistim

Cuma 92.1
Pazartesi 93.4
+1.3 :KK43:

Sahurda 5 yk musli ve sut yedim

Daha once bahsetmistim hatirlarsaniz sol tarafim agriyor diye 2 haftadir ara ara oluyor. Gecede oldu yine hatta carpintimda oldu 4-5 atim sanki disarida atiyormus gibi hissettim kalbimi. Sabaha randevu aldim sahurda. Cok sukur bir doktorun 9 randevusu bosmus kaptim hemen onu. Sabah oraya gittim ekg cekildim tahlil verdim. Ogleden sonra dr yokmus. Yrn gostermeye gelirsin tahlil sonucunu dedi bende arkadaslar gosterse sikinti olur mu cocuklarla cikmayayim dedim. Ok dedi cok sukur o isimide hallettim. Ekgde hafif aritmilerin var dedi tahlil sonucuna gore konusuruz duruma gore kardiyolojiye yonlendirebilirim dedi.
Gecmis olsun asibecik,Rabbim korktuguna ugratmasin cnm

lilişş bende de durum vahim . ramazan simidi çıktı bizim burda ve sonum parlak değil. artık ramazan sonuna kadar 70 i buluurm herhalde :KK43:
Yavrum bikini giyip denize girmiyoruz.... Sıkıntı etme....Ramazan bitsin her şey yoluna girer. Geç saatlerde yiyoruz sonra üzerine uyuyoruz. Bütün gün aç gez sonra iftarda her şey çok tatlı geliyor...normal bunlar..çok abartmadan ölçülü olalım yeter...uzmeyin Lilimle kendinizi....işin formülü bizde...sıkıntı yok yani :halay:

Bilmem mi gözü kör olmaya :KK70:
İşte ona yazılan cevaplar tam romantik komedi ....gülmekten gözlerim yaşardı.... Bizim kızlar da hemen fakesin falan diyorlar ya.....sanki bütün fantezileri erkekler yaparmış da....bu daha komik oluyor. :KK53:

Saate bak bu saatte bunları demek kolay, bide iş çıkışı görüşelim senle :KK70:

bu saatte iftar olsa gene o tehlike var ben de balım :D ama gidip pırasa alayım ben :D
eşim bu gece yok. oğluşum da yer. belki kurtarır beni :D

İşte ona yazılan cevaplar tam romantik komedi ....gülmekten gözlerim yaşardı.... Bizim kızlar da hemen fakesin falan diyorlar ya.....sanki bütün fantezileri erkekler yaparmış da....bu daha komik oluyor. :KK53:
Valla zaten üşenmeden kızların mesajını okuyup gülüyorum :KK70: aynen biraz değişik bişey olsa fake deniyor sen sakın deme de fake demek ban sebebi :KK70:

Back