- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece 1 saatcik de olsa uyuyayim dedim ( hem omuzlarında hemde regl ağrısı olunca )
Evdekiler git yatağa yat biz sahura kalkıp yaparız dedi büyük kız hatta 6 tane alar kurmuş ama hiç birini duymamış
Neyse bugunluk kimse tutmayacak mecbur
Hala reglden geberiyorum omuzlarında bir yandan ağrıyor deli oluyorum ama yapacak bir şey yok
Menü de paylasacaktim oda arada kaynadi ama birazdan kızı bırakıp gelince yazarim
Ben senelerdir sahura kadar oturum ama işte kırk yılın başı yatay dersem böyle kalıyoruz
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece 1 saatcik de olsa uyuyayim dedim ( hem omuzlarında hemde regl ağrısı olunca )
Evdekiler git yatağa yat biz sahura kalkıp yaparız dedi büyük kız hatta 6 tane alar kurmuş ama hiç birini duymamış
Neyse bugunluk kimse tutmayacak mecbur
Hala reglden geberiyorum omuzlarında bir yandan ağrıyor deli oluyorum ama yapacak bir şey yok
Menü de paylasacaktim oda arada kaynadi ama birazdan kızı bırakıp gelince yazarim
İyi geceler hanımlar sahuru bekleyen yok anlaşılan uyuyup tekrar uyaniyorsunuz ben bu sene öyle yapmıyorum şimdi yedim yatıcam dahada kalkmam ilk gün için iyiydi şükür son 40 dk kala acıktım ve susadım diyebilirim onada dayandik şükür tutmayı nasip edene
Ben senelerdir sahura kadar oturum ama işte kırk yılın başı yatay dersem böyle kalıyoruz