• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

GÜLAYCIĞIMAAA :a015:

gülaycım inan yazdıklarından senide takip ediyordum yediğini iştiğini
babanın iş sorunu olduğunu dükkanı devretmekte sıkıntı çektiğinizide biliyordum
ilgilenilmediğini sanmam çok üzdü beni çok :çok üzgünüm:
üstü kapalı birşeyler anlattın hep detayına inmedin
özelidir anlatmak istemiyordur diye düşündük :sm_confused:
hazır olduğunda anlatır diye umduk
tıpkı tinki ve luboşta olduğu gibi
hoş luboşu editlediği için kaçırdım ama :1no2:
az çok tahmin ettim aile sorunu olduğunu yazdıklarınızdan

bu şekilde 8 takımdan ayrılman beni açıkçası kendi dediğin gibi 2 yıl tanışıklıktan sonra kırdı
helede bir başka takıma geçmiş olman dahada kırdı :1no2:
böyle olmamalıydı
motivasyon eksikliğinden bahsetmişsin haklısın tek gerekçen bu olsa kırılmazdım biliyorsun bunu biara huselde denemişti
başarılı olamamıştı ama nihayetinde orasıda ayrı bir olay ama denemişti
keşke sende takıma sitem etmeden bizleri yargılamadan gitmiş olsaydın :1no2:
bu takıma bu helede benimle ilgilenmediniz sözü hiç yakışmadı hiç :1no2:

evet ablacım bende aynı şekilde düşündüm ve yazdımda zaten..
takıma sitem ederek gitmesi benide çok kırdı..
üstelik bu kadar sahiplenirken birbirimizi ilgisizlik sözü yakışmadı gerçekten:1no2:

seninki de kutlu olsun ablacım..
benimde bugün evlilik yıldönümüm..
ve benimkide unutmaz özel günlerimizi
ama dediğin gibi istemiyorum bişi almasını
zaten işte şimdi ve gece gelecek
erteler muhakkak mecburen

:[/B][/I]

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım daha nice nice senelere:nazar:a.s.

kızlar ben kaçtım çocuklar açıkmış yemek hazırlıycam
benimki yok akşam tekrar gelirim öpüldünüzŞeniz

ay çamaşır makinam oldu kızlar :teytey:
kiracımızın eşi yaptı sağolsun
gelcek haftaya taşınıyorlar canım çok sıkıldı ne yapalım
umarım en kısa zamanda kiraya verebiliriz
herşeyden önce benim dert ortağımdı bana kardeş olmuştu ama
gidiyorlar mecburen çocukların okuluna yakın ev buldu malum
servis parasıda çok ağırsenağlama

Kolay gelsin Tinkimi makina tamir olmuş gözün aydın:teytey:

herkese selam şekerlerrrrrrrrrr..bguün kayınvalidemdeydim yarın da annemler geliyor..biraz gelmeyebilirim.

Gözün aydın çitosum Şeniz Senin için çok sevindim insanın annesini görmesi çok güzel:asigim:

yine yoksun ben geldim :çok üzgünüm:
herneyse
farkındaysanız yediklerimi yazmıyorum hafta sonu dozuttum kafamçokkarıştı
oğlan aşure istedi onu yaptım bende onla birlikte yiyorum :1no2:
aysimaya çok güldümmm ağlanacak haline tabi töbye töybe kaydirigubbakcemile3
tinkim moralinin biraz iyi olması sevindirdi kuzucuğum yazdıklarından umursamadığını hissettim bu çok iyi böyle devam et
sana değer vermiyene sende hakettiği gibi davran a.s
dün eşim yine yapacağını yaptı
kocaman bir buket lilyumla geldi :utangac:
ve lilyumların içinde bir kutu vardı çok şaşırdım ve hemen açtım
tek taş almış bana canımın içi :utangac:
bu krizde ne gerek vardı diyemedim ilk anda bozulur diye ama içime sinmedi doğrusu hediyesi çok güzel bayıldım ama a.s
bütçemizi düşünmemiz lazımdı hergün kötüye gidiyoruz bu açıdanda üzüldüm doğrusu :1no2:
Lillycim güle güle kullan yakışır sana a.s. :nazar::nazar: Allah mutluluğunuzu daim etsin:asigim:

arkadaşlar cuma yarışması paylaşım alanında dünden beri 1.liğimizin iptali istemine karşı yazışmalar sürüyordu
size olan gönül borcumdan dolayı kararımı sonuç alana kadar bildirmedim
ama artık bir sakınca kalmadı
istenmediğim yerde daha fazla durmuyor yarışmalardan ayrılıyorum....
sizlerle başka platformlarda buluşmak dileğiyle hoşcakalın
artık bu sayfa benim için açılmamak üzere kapanıyor

geldimmm öptüm adadcım:))

lili abla bizde güldük ama allahım korusun:))

alısverise gittim malum bugun zengin olduk:S

kızlar ya benim kızın tırnaklarına acı oje sürdüm kız tırnak kemiriyor:( babası da aynı seyi yapıyor ikisine de sürdüm artık sinir bi hal oldu ...

o acılık bisi yapmas dimi napım basta carem yok:((

arkadaşlar cuma yarışması paylaşım alanında dünden beri 1.liğimizin iptali istemine karşı yazışmalar sürüyordu

selam bekle sonucu zati sana yapılmasından ziyade hepimize yapılır bu haksızlık hepimisin emeği var

Akrepcim elma sirkem ve kaysı kurum var ama yeşil elma bulamayabilirim birazdan yakındaki 2 markete uğrayıp bakacam :)
Bugün soğan suyuna başlayacaktım ama unuttum yarın İnşallah :)
Dün gece arkadaşlardan gelirken bir araç yanımızdan 150-160 km hızla geçti 10 m gitmeden bariyerlere çarptı ve uçtu inanılmaz şok yaşadık gece gece hemen arabadan indik trafiği yavaşlatıp sürücüleri uyardık yola fırlayan insanlar olabilir diye balkonlardan seslenenlere anbülans çağırmalarını söyledim ve aracı aramaya başladık araba yok inanılmaz bir şey karşı şeride uçtuktan sonra takla ata ata bir sürü yol gitmiş biz aracı bulana kadar diğer şeritten gelenler çocuğu içinden çıkarmışlar araç hurda 8 olmuş resmen aman Allahım elim ayağım kesildi arabayı görünce çok şükür bir şeyi yoktu hava yastıkları açılmış kurtarmış çocuğu çocuk diyorum en fazla 21-22 yaşındadır çünkü. Aman arkadaşlar sürat çok tehlikeli yüce Allah bizi sevdiklerimize sevdiklerimizi bize bağışlasın...

Selma ne ayrılması yaa:çok üzgünüm:

SELMA kesin sonuç alındımı yani ..;? iptal mi ... eger iptal ise bu yapılan bize resmen haksızlık tek sana değil ... bende dün demistim ayrılırım ... saygı yoksa kalmanın bi anlamıda yok

iptal felan yok canım yaa.1. biziz..
delilik yapmayın allah aşkına..
dışarı çıkmam lazım şimdi
döndüğümde konuşuruz..

kızlar ne oluyoya ne ayrılması allah aşkına .. bikelime yazılmış yazılmamış çokmu önemli . 1 sizsiniz konu kapandı bundan sonra uygulanacak kuralda açıklandı . ne gitmesi . her karışıklıkta gitmekmi lazım .. siz bizsiz bizde sizsiz yapamayız . lütfen ...
ayrılma mesajlarınızı etitleyin lütfen asii huselll . bizi bırakmak okadar kolay degil .....

kızlar ne oluyoya ne ayrılması allah aşkına .. bikelime yazılmış yazılmamış çokmu önemli . 1 sizsiniz konu kapandı bundan sonra uygulanacak kuralda açıklandı . ne gitmesi . her karışıklıkta gitmekmi lazım .. siz bizsiz bizde sizsiz yapamayız . lütfen ...
ayrılma mesajlarınızı etitleyin lütfen asii huselll . bizi bırakmak okadar kolay degil .....

kızlar ben yoktum paylaşıumı okudum şimdi :(( kimse biyere gitmiyo çıpçıtır olmadan tamammı?

haklısınız şekerler..
kimse gitmesin tabi..gereksiz yere kimsenin kalbide kırılmasın..sonuçta aynı amaç için burdayız..büyütmeye gerek yok ki

haklısınız şekerler..
kimse gitmesin tabi..gereksiz yere kimsenin kalbide kırılmasın..sonuçta aynı amaç için burdayız..büyütmeye gerek yok ki
tabiki .. husel niye bukadar büyütüyosun canım ya . böyle tepki vermeni gerektirecek olay yok canım ya . kimse sisin verdiginiz kiloları hiçe saymıyoki . kuralları uygulamaya çalışıyo herkes okadar alınacak bişide yok zaten . herşeyede son noktada kondu . bu tavırlara gerek yok bence .....:1no2:
hemde hepimizin buraya ihtiyacı var olmassa kilo veremeyiz . sende biliyosun asin sende burda verdigin mucadeleyi biliyoruz hepimiz . küçücük bir kıvılcımı aleve dönüştürmeyelim kızlar....a.sa.s.:1hug:

06-13 ŞUBAT
bu hafta neler oldu​
editoryal 1
akrep33 2,5
asi_deniz 0,9
husel 1
lubabe 0,8
LİLLYUM 0,5
hozlemk -0,7 **
tinkimi 2
azad 0,5
çitos 1,2

morkelebek 1,2

bu hafta kilo almada dereceye girenler
1.hozlemk:oklava::mymeka:
2.:lepi:
3. :lepi:

buhafta kilo vermede dereceye girenler
1.akrep33:hooray::nazar:a.s.Şeniz
2.tinkimi:nazar:a.s.Şeniz
3.çitos,morkelebek:nazar:a.s.Şeniz​

not:4. yıldız diskalifiye olma nedeni olur
kolay gelsin şekerler

Son düzenleme:
edicim mezun olmuşsun tebrikler canım
akrepcim evlilik yıl dönümün kutlu olsun cnm mevlam gönlündeki muradın duan ne ise nasip etsin cm
lili ablam yazımı editledim özelde yazarım sana
arakadaşlar tam olarak takip edemedim okudum yazılarınızı ama aklımda kalmadı yanlız gitme ile ilgili yazılar var ne olur gitmeyin sizler bana bambaşka bir desteksiniz sizlersiz düşünemiyorum 8. takımı akrebim cnm ablama sizlerden bahsediyorum cnm hafif bi yüzünde tebessüm oluyor sonra gözünün yaşı yine akıyor ne zormuş ya
kocam dün sevgililer gününde hediye aldı almazdı normalde sevmez sevgililer günü falan saçma geliyor ona ama hem ablama almış hem bana almış ikimizede aynısını almış sarıldı abalama ablam ağladı kocam tavanlara baktı nasıl sevindim ama bu kaar ince düşünmesine anlatamam ablama dedim sen yanlız değilsin allahın izniylede kalmayacaksın
kızlar dün enişte bey kardeşimi aramış ben gelmicem gelirsem ablan bak nasıl ayama geldi der sen ablanı nişanlını al gelde sevgililer gününü kutlayalım demiş kızlar allah aşkına ne denir bu adama kardeşimde bundan sonra ablam istesede ben izin vermem gelmesine demiş kapatmış suratına

asu canım nedenir yüzsüzlüğün böylesi yaniii
sanki bişi olmamış gibi sanki bunca yaranın açılmasına neden olmamış gibi
neyse
sizler varsınız çokşükür..
allah büyükler büyüğü şeker

Back