Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilahi 1 kilonun ne sırrrı olsun kadis . 1 hafta boyunca az ya canın çıkana kadar tepin anca 1 kilo benden ....kaydirigubbakcemile3kızlar tebrik ederim sizi
neler yaptınız böyle ya
aebencim canım 1.1 kilo sırrını söle
akrepcim 2 kilo mu gördüm nee harika ya
naptınız kızlar böleeee
söleyin çabuk sırrınızı yaaa
luboşum yazını editlemişsin sorun ne anlamadım :sm_confused:
ama arkadaşlar dayak tan falan bahsetmiş
geçmiş olsun birtanem :teselli:
edişimmm sen mezunmu oldun şimdi :asigim:
kutlarım fıstıkım a.s.
tüm takımın sevgililer gününü ayrıyeten kutlarımmm a.s.
bugünün bende farklı bir yeri var
eşimle lise yıllarında tanışmıştık
14 şubatta çıkma teklif etmişti bana bende tamam demiştim
o yılllarda sevgililer günü yoktu ama belki vardıda bizim haberimiz yoktu
bu derece yaygın değildi
eşim hiç bir özel günü 21 yıldır unutmadı
bugünde unutacağını sanmıyorum
malum ekonomik krizden dolayı birşey almıyacak
bende istemiyorum zaten böyle bir şey yapmasını beklentimde yok :1no2:
ama kesin kocaman bir buket papatya ve lilyumum karışık gelir akşama
İYİ OLMUSSSSSSSSSSS ohhhhhhhhhhh canıma değsin selmaaaa:) sen benim tarafımı tutmazmısınnnnnnnn akrep gacısıda bağsur olar daaaaaaaaaa oda görürP
selma benden tavsiye direk dr ye git hallet o disi valla iyice kötü olur:) ben yapamadım bare sen gitde kurtul ...
özlem kuzum sogan suyuna ne diyon baslıcanmı ..?
özlemim ödem var sende ama neden acaba
tuzu çok mu kaçırıyon
su mu içmiyon
tansiyon problemin falan var mı de bakem
selma kız aysimanın kakasından ne buldum bilinmi:S dün alinin teli bisim cadı almıs ve tus takımından 1 4 ve arama tusu kayıp 4 le arama tusunu bulduk 1 kayıp evi alt üst ettim yok :: :S ve az önce aysimanın kakasını alırken 1 numara kakasının üstünde öle duruyor :1shok:
anacım girip yazdım günaydın bile dememişim size .....:mymeka:
gardaş takımımın güzelleri ......Şeniza.s.
iyi bir hafta sonu ve sevdiklerinizle sevgililer günü diliyorum ..:Saruboceq:
ilahi 1 kilonun ne sırrrı olsun kadis . 1 hafta boyunca az ya canın çıkana kadar tepin anca 1 kilo benden ....kaydirigubbakcemile3
sen akrebi yakala . ben sıkıştırdıkça kaçıyo ....lülülülülülü bıraktım artık zorla söyletecek degilim demi ..:1ninca:
tinkicigim nickin çok hoş bu aradaselam kızlar nasılsınız
özlemim geçmiş olsun canım ben mi koçluk yapçam kız sana
bu arada bizde 1. olmuşuz tebrikler kızlar a.s.a.s.
mrb kızlar anlamayanlar olmuş benim yaşadığım şeyleri bazılarınız az bazılarınız çok biliosunuz asi hepsini bilio:) şu iki gündür hiç ii deilim benim yapım içinde biriktirip olmayan yerde patlayan bi yapı malesef öle oluncada böle anlaşılamıorum işte ben sizleri çok sewiorum ve beni anlayışla karşılamanızı rica ediorum herşey gün geçtikçe üstüne eklio ve sarpa sarıo bana aileme dua edin
sizi çok sewiorum hep buralarda olucam kopamam 2yıl oldu sayılır sizlerleyim...
geçmiş olsun canım benimgünaydın kızlar
sabah sabah acile gittim geldim
suratımın bir tarafı davul olmuş halde kalktım yataktan
ağzımı oynatamıyom
yutkunamıyom
kulağım boğazım hepsi ayrı ağrıyor
offf ya lanet olsun nerden çıktı şu diş şimdi(
:tomato::tomato::tomato: olanlar oldu 2. kırmızı çörpiyide yedim sonunda işin gerçeği gezmede sürekli aktif haldeydim ve yediklerime şimdiki kadar dikkat etmesemde kendimce frenler yapmıştım ve geldikten sonra çok sıktım spor yaptım ( yarım saati step yarım saati yer hareketleri olmak üzere 2 saat) ama sonuç bu bugün sabah farkettimki elim ayağım şiş kalkalı 1 saat oldu hala ellerimi tam yumruk yapamıyorumfisfisfis İnşallah bu hafta kendime gelirim:Saruboceq: Akrep Tinkimi pek giremiyor bu nedenle koçluk yapması zor, kabul edersen 1 haftalığına koçum olurmusuna.s. bakalım nerde yanlış yapıyorum:sm_confused:
Akrepcim derece yapmışsın yine tebriklera.s. Arkadaşlar birinci olmuşuz ben hariç hepinizi tebrik ediyorum:hooray::hooray::hooray:
seninki de kutlu olsun ablacım..luboşum yazını editlemişsin sorun ne anlamadım :sm_confused:
ama arkadaşlar dayak tan falan bahsetmiş
geçmiş olsun birtanem :teselli:
edişimmm sen mezunmu oldun şimdi :asigim:
kutlarım fıstıkım a.s.
tüm takımın sevgililer gününü ayrıyeten kutlarımmm a.s.
bugünün bende farklı bir yeri var
eşimle lise yıllarında tanışmıştık
14 şubatta çıkma teklif etmişti bana bende tamam demiştim
o yılllarda sevgililer günü yoktu ama belki vardıda bizim haberimiz yoktu
bu derece yaygın değildi
eşim hiç bir özel günü 21 yıldır unutmadı
bugünde unutacağını sanmıyorum
malum ekonomik krizden dolayı birşey almıyacak
bende istemiyorum zaten böyle bir şey yapmasını beklentimde yok :1no2:
ama kesin kocaman bir buket papatya ve lilyumum karışık gelir akşama
amiiiiiiiiiiinselam kızlarr .... asum canım tabi etkilenmesmi cocuklar canlarım benim ... en iyisi yeni bi hayat ne olursa olsun düzelmes ki bu durum azbi zaman degil 10 yıl babalı oyxlupta böle ocaklarına babasız olurlar en azından ruhları rahat olur büyünüyor babasız ben büyüdüme göre cümle herkez büyür ki birbirinize tutkun bi ailesiniz daha güzel büyürler yani... RABBİM ABLANIN TİNKİNİN YARDIMCILARI OLSUN CANLARIM YAA
nasıl oldun kıızgeldim geldim hemde pazar yaptımda geldim
İYİ OLMUSSSSSSSSSSS ohhhhhhhhhhh canıma değsin selmaaaa:) sen benim tarafımı tutmazmısınnnnnnnn akrep gacısıda bağsur olar daaaaaaaaaa oda görürP
selma benden tavsiye direk dr ye git hallet o disi valla iyice kötü olur:) ben yapamadım bare sen gitde kurtul ...
özlem kuzum sogan suyuna ne diyon baslıcanmı ..?