• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gunaydin guzel bayanlarr
anam su akrepe bak milletin canina okuyo kiz az rahat birak arkadaslarida nefes alsinlar yok olurda baski bu kadarda olmazz be alla alla birakta bu hafta biz birinci olalim dimi amaa

Neslihan canım listedede belli olduğu gibi 2 çarpıyı bir tek ben yedimdelikafadulden takımın en zayıf halkası olarak beni düzeltmeye çalışıyor sevgili koçum Akrebim:1hug:

dünün raporu kahvaltı karışık yağsız tost, öğle yemedim komşum çaya çağıçmıştı ceviz büyüklüğünde 1 kurabiye akşam tavuk haşlama ve 2 kaşık pilav :)

Arkadaşlar Asi ve selma yok akşam msn den ya da tlf ile görüşen varmı ?? hem çok merak ediyorum hemde çok üzülüyorum bu duruma :(((

Lillyde görünmedi bu gün hiç:((

kızlar merhabaa doktordaydım geldim birazdan tekrar gideceğim
kızımın elinin üstünde bir kitle var ve devamlı ağrı yapıyor
o yüzden hastanedeydik öğleden sonrada film sonucuma göre teşhisi konacak
bir uğrayayım dedim
güzel dileklerde bulunan bulunmayan herkesi öpüyorum Şeniz
diyette fena dozuttum
yarından itibaren sıkacağım :1rolleyes:
benden bu hafta eksi beklemeyin uçtummm
ama söz artıylada huzurunuza gelmiyeceğim
hoşcakalın şimdilik
yarın oğlumu yolcu edeceğim hep burda olurum artık a.s

dünün raporu kahvaltı karışık yağsız tost, öğle yemedim komşum çaya çağıçmıştı ceviz büyüklüğünde 1 kurabiye akşam tavuk haşlama ve 2 kaşık pilav :)

Arkadaşlar Asi ve selma yok akşam msn den ya da tlf ile görüşen varmı ?? hem çok merak ediyorum hemde çok üzülüyorum bu duruma :(((

kadim dostum benim yerimseni ben Şeniz
kızlar biraz bozuldu herhalde yada bilmediğimiz bişeyler var husel öyle kolay kolay kırılmazdı
dur bakalım yakında çıkar kokusu bu meselenin :uhm:

bir uğrayayım dedim
diyette fena dozuttum
hoşcakalın şimdilik

inşallah önemli bişey çıkmaz lili abla

oğlunda güle güle gidip gelir inşallah

selammm herkese nasılsınız bakalım.... burası sessiz hiç çekilmiyor ya... hadi gelin bayanlar.... öptüm... akşama kadar yediklerim değişik aralıklarla 2 adet portakal 2 adet muz 3 fincan 2 si bir arada nescafe ve 3 lt su yalnız şimdi bizim beye yemek yapıyorum 2 kasık ondan alsam felaket ne yapacam bilmiyorum.... kocacım da benle diyete baslasa çok iyi olacaktı bol salata yapıp önüme çekeyim bari:)))

SLM BAYANLAR YENGEMİN DÜKKANINDAN GİRİYORUM FIRSAT BULDUM ANCA ABLAMLA BERABER OKUL İŞLERİYLE UĞRAŞIYORUM YAZDIKLARINIZI ABLA İLETİYORUM hepisne slmımı ilet dedi üstümde kalmasın
a.s. canım benim..öp ablanı yerimize..dualarımız onunla şeker..
akrebim akşam dartıldım tok karnına cnm 74 8 geldim aç karnına merak ediyorum artık cuma sabahı dartılırım süpriz olsundimi ama
bravo canım.inşallah cumaya sürprizin büyük olur
günaydın kızlar haftasonunu temizlik ve az yürüyüşle geçirdim hava güzel olsa yürüyüp kosu yapacaktık eşimle bari ev temizleyelim dedik evin canına okuduk:)))) sabahtan beri 2 fincan nescafe içtim ikisi birarada ... öğlen meyve yiyecem 1 muz bir de portakal arada su bol bol haftasonu pek su içemedim... işyerinde daha planlı programlı gidiyo... öptüm hepinizi güzel günlerdilerim... bu hafta kilo vermede birinci olacam kafaya koydum akrep... umarım beni geçmeye kalkıışmazsın:)))
oooo acaip yakmışındır yağları şimdi şeker..hadi bakalım..inşallah birinci olursun
ama kahve yerine keşke sade süt içseydin yada elma kuru kayısı şeker

neyse kızlar bana müsade muhtara gideceğiz şimdi fırsat bulursam yine girerim inşallah
allah yardımcınız olsun şeker..verdiğiniz desteği mutlulukla izliyorum.bravo size
gunaydin guzel bayanlarr
anam su akrepe bak milletin canina okuyo kiz az rahat birak arkadaslarida nefes alsinlar yok olurda baski bu kadarda olmazz be alla alla birakta bu hafta biz birinci olalim dimi amaa
kız nediyon sen..git kendi takımına kurabiye nasıl yenir geceleri onu öğret sen ve sondan birinci olun.1. cilik bizim şeker
Neslihan canım listedede belli olduğu gibi 2 çarpıyı bir tek ben yedimdelikafadulden takımın en zayıf halkası olarak beni düzeltmeye çalışıyor sevgili koçum Akrebim:1hug:
hadi bakalım şeker...en kuvvetli halka olma sırası sende

cnım öğünlerinde dere otu maydanoz ve tere ye bol bol..özellikle dere otu
aytenle ve selmayla görüştüm dün akşam..selmanın msn de problem vardı sanrım.ama ayten dönecek gibiydi bende göremedim bugün görüşelim bakalım.umarım dönerler

bir uğrayayım dedim
diyette fena dozuttum
hoşcakalın şimdilik
ablacım geçmiş olsun
vede allah kavuştursun
bende hafta sonu epey tozuttum ama toparlicaz artık şeker ablam

kadim dostum benim yerimseni ben Şeniz
kızlar biraz bozuldu herhalde yada bilmediğimiz bişeyler var husel öyle kolay kolay kırılmazdı
dur bakalım yakında çıkar kokusu bu meselenin :uhm:
bakalım ablacım bu akşam görüşebilirsem..
bizimkini işe gönderince rahat görüşebilirim açık olurlarsa tabi

akrep 33 ben geldim dogrumu geldim ne yapacam şimdi ben bana bilgi yazarmısın ona göre hareket edeyim bay görüşürüz bu arada bende mersin mut tanım

doğru geldin canım
hoşgeldin
arkadaşlar selma arkadaşımızı ben çağırdım..epey azimli görünüyor bakalım
artık

selmacım bir hafta deneme haftamız oluyor..sık sık paylaşım yapman ve bize kendini ispatlaman gerekiyor şeker
daha sonra arkadaşlarımında oylamasıyla bizimle devam edersin inşallah şeker

Back