sağolun kızlar cadım dün öksürük krizine girdi resmen devamlı öksürük ıhlamur içirmeye çalıstım olmadı ballı çörek otu yedirmek istedim olmadı( dr antibiyotik vermek istememisti bende antibiyotik kullanmayı sevmiyorum kalıcı hasarları çok oluyor die ama mecburen bugun sabahın köründe gittik dr boğazı yine dolmus bronsit baslangıcı çıktı allahım yaaa gözünden sakınınca bu oluyo kuzum nasıl öksürüyor bi görseniz sümüklü kedim canım yaaa yavrusum benim (( ilaçlarımızı aldık bakalım ne olacak dr kan testi yaptı enfeksiyon yoğunmu diye az oranda çıktı ve kızlar benim cadı öle atesi yükselmiyo 37,5 le 1 kere yükseldi dr buna sasırdı nie atesi çoğalmıyorki die kendi vucud atesi 36,5 dir sabittir yanı benim kafamı kurcalıyor bu mevzu...
şaşkın şaşkın konuşma asi :mymeka:
zorla ateşini yükseltecek çocuğun
görmüyomusun sen kızını maşşalahı var gelişimi yaşıtlarından çok fazla
ondan çocuğun vucut direnci yüksektir ateşlenmiyodur yıkılmıyordur
daha ne istiyon
geçenlerde buraya yazdım okumadın herhalde
bende kolay kolay ateşlenmem hastalanmam
okadarda iriyim yani
bu güne kadarda hiç bişeyciğim olmadı
oda olmaz korkma sen
sağolun kızlar valla bende moral neyim kalmadı((
ablacım iyi hoşda dr nie sasırdı ki acaba:S aysimayı en son ankarada 41 le acıle kaldırdım ama yine topaç gibiydi herkez yığılırken bizimki gülücük atıp oynuyordu
ne bilim yahu valla bugun B vitaminine basladı dreczaneci soruyo istahı içindir yooo tıka tıka yiyo diyorum durgundur diyo yoo hareket halinde oda nie vermis peki bunu dr diyo ayyy allahım bende saısrdım ... ve sizlere topluca soram didim dr balık yağını fazla vermeyin dedi ... acaba neden ki
ablacım iyi hoşda dr nie sasırdı ki acaba:S aysimayı en son ankarada 41 le acıle kaldırdım ama yine topaç gibiydi herkez yığılırken bizimki gülücük atıp oynuyordu
ne bilim yahu valla bugun B vitaminine basladı dreczaneci soruyo istahı içindir yooo tıka tıka yiyo diyorum durgundur diyo yoo hareket halinde oda nie vermis peki bunu dr diyo ayyy allahım bende saısrdım ... ve sizlere topluca soram didim dr balık yağını fazla vermeyin dedi ... acaba neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?