- 13 Ağustos 2007
- 148
- 0
- 96
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cnmyaa çok kötü oldum
asu çok geçmiş osun canım
dicek bişide bulamıyorum ki şimdi
gerçekten zor bir durum
allah kolaylıklar versin şeker
evet ablam o resimde gördüğünüz bayan huselcim çok dayanmış evlatları içinasu canım ablan hani şu fotolarda vardı değilmi çok hoş ve zarif bir hanım
allahım ya nasılda katlanmış garibim bunca sene
azadcım çok şey demek istiyor cnm ama ah işte o evlatlar varya elimizi kolumuzu bağlıyor allaha havale ettik onu bizlubabecim yani insan ne diyeceğini bilemiyor öyle insanların Allah belasını versin diyeceğim aslında ama işte evlatları var
Allah yardımcınız olsun
canımsınız sizleride üzdüm hakkınızı helal edin arkadaşlar ama mevlam kimseyi caresiz bırakmasın evladıyla imtahan etmesin bir yuva yıkılıyor çok zorevet azadcım evlatları var ama
o çocuklar görmemesi gereken şeyleri görüyorlar
bu daha da kötü onlar için
allah haklarında hayırlısını versin
meraktayım asudan yazmasını bekliyorum
egolarını tatmin ediyorlar göya cnm erkeklik zannediyorlar el kaldırmayı ama acizlik olduğunu bilmiyorlarakrep ben de katılıyorum lubabe o çocuklar o hayatı haketmiyo... şimdi çocuklar babasız da devam edebilir merak etmeyin... çocukların siniri bozulmasın... bir ...siz bir aileyi harcar böle işte dellendim sabahtan beri aklımda ya.... ne bu erkeklerin derdi ben anlamıyorum ki....
dönmem diyor cnm ama bizim insanlarımız şimdiden saçma sapan akıl veriyorlar çocukların var olmaz kestirip atamazsın dene 10 yıl dilek olay denemiş karısına vururken oğlu araya girince onada vurmuş ahhh ya anlatamıyorum dile dökemiyorum ama biliyorumki beni anlıyorsunuzaltının kıymetini sarraf bilirmiş şeker..
o insan kendi değersizliğini göstermiş..
elindekinin kıymetini bilmeyene allah hiç iyi etmez..
hem bu dünyada hem öbür dünyada
ama ne güzelki ailesi çok destek vermiş ve veriyorda
bu çok güzel bişey..
böyle deteği varkende geri dönmesin derim bende en azından çocukların ruh sağlığı için
haklısın durucum allahtan korkmasa insan çok şey yaparselam fıstıklar
1 liğinizi kutlarım öncelikle
gülaycım gidişine çok üzüldüm söğlicek bişey bulamıyorum
lalube cim seninde ablana çok üzüldüm gerçekten öğle adamları bence 1 iğneyle bu dünyadan yok etmeli çünkü vazgeçmezler o huylarından asla benim eniştem aynıydı teyzem 20 sene boyunca çekti çocuklar büyüyüncede ayrıldı arada bir kaçar gelirdi çaresizlikten dönerdi hiç değişmedi adam malesef
canım bende seni çok seviyorum bi kusurum olduysa hakkını helal et cnm her zaman duacınımmrb kızlar anlamayanlar olmuş benim yaşadığım şeyleri bazılarınız az bazılarınız çok biliosunuz asi hepsini bilio:) şu iki gündür hiç ii deilim benim yapım içinde biriktirip olmayan yerde patlayan bi yapı malesef öle oluncada böle anlaşılamıorum işte ben sizleri çok sewiorum ve beni anlayışla karşılamanızı rica ediorum herşey gün geçtikçe üstüne eklio ve sarpa sarıo bana aileme dua edin
sizi çok sewiorum hep buralarda olucam kopamam 2yıl oldu sayılır sizlerleyim...
ecmain amin inşallahinşallah asim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder inşalllah
canımın içi offf ya bunları anlamak çok zor mevlam yuvana huzurlar mutluluklar bereketler verinsin cnmakşam yeterince konuştum artık kendi bilir
bana armutun sapı üzümün çöpü bahane bulmasın
pc suç msn suç dikiş dikmek suç tv seyretmek suç
oturmak suç kalmak suç herşeyim suç yeter artık
ben evlatlarım için işsizliğini hiç yüzüne vurmadım eve ekmek getir demedim
hep alttan aldım ama yok artık bulunmaz hint kumaşımı bu
akşam ipler koptu daha çok şeyler var ama yazamam
ya adam ol yada defol git dedim
şimdi güya iş aramaya gitti
yarana tuz basmışım cnm yaluboşum diyecek kelime bulamıyorum kelin ilacı olsa kendine sürermiş benimki
o misal ne diyim allah kahretsin böylelerini eli kırılır inşallah :Saruboceq:
bizde dayak hiç olmadı asla da olamaz denesin bende ona vururum
ya yazık ablacığına ah işte hep evlat hatrına katlanmış
babacığınada kıyamam yazık değilmi adama ya senağlamasenağlama
sağol cnm iyiki varsınızLuboşum geçmiş olsun canım yaaaaa..off nasıl canım sıkıldı şimdi..babana da çok üzüldüm ablana da..allah sabır versin 10 senedir dayak yiyorsa da bir daha dönmesin bence o eve..
amin cnmLubabe Allah yardımcıları olsun inan içim parçalandı ((
dönmeyi düşünmüyor cnm çocuklarda zaten taraftar değil anne sen hep ağlıyorsun birtek büyük babamın evinde yüzün gülüyor burda kalalım diyormuş ablamaluboş yani işyerinde depresyona girdim... bana kalırsa bence de dönmesin çocukların psikolojisine yazık benim de çevremde gördüğüm kadarıyla çekerler kahırlarını kadınlar ama o adamlar düzelmez...
mevlam o evlatların yüzü suyu hürmetine akıl fikir ihsan etsin inşallahcanım benim anlıyorum seni aynı durum bizim evde var büyük kızımın ağzını bıçak açmıyor derler ya öyle sinirden çatlamak üzere
ufaklığımda beni ağladığımı görünce bana resim yapıyor yazı yazıyor kendi
çapında güya annecim seni seviyorum üzülme yazıyormuş senağlama
resimide seni umutlandırmak için yapıyorum diyor yani kendi çapında beni
mutlu etmeye çalışıyor ahhh bu yavrular olan onlara oluyor senağlama
haklısın cnm para var ama mutlu olamadıktan sonra ne kıymeti varHasibe ablacım dikkaet etmedim demekki gözden kaçmış çok özledim sizleri oğluşum iyi teşekkürler bu arada Özlemcim sevgi dolu kucaklaman için ayrıca tşkler.
Gülay canım bilmiyorum nedenini ama hayırlısı olsun diyeyim yeni takımın inşallah kırgınlığın yoktur
Editoryal senide tebrik ederim maşallah sonunda mezun oldun darısı biz vermeye çalışanların başına diyelim.
2 arkadasımıza çok üzüldüm inanınki sizleri tanımıyorum ama inşallah bir an önce huzura kavuşursunuz çok zor biliyorum ama inşallah bu günler geçer mutlu olursunuz hanı bir reklam vardı evdeki huzur işte gelecek budur diye gerçektende huzur olmayınca istersen dünyanın en zengini ol mutlu olamazsın
Hepinizi kocaman öpüyorum kızlar sevgiler
yazık yaaa pislik srfsiz uykudan kaldırıpda birde asum allah yüzlerine baksın ablanın yeğenlerinin .. 10 yıldır darp altında kalmak ne demek yaaa iyi sağlam kalmıs kesinlikle bırakmayın o pislin eline allah tekrardan yardımcınız olsun canım
günaydın kızlar
sabah sabah acile gittim geldim
suratımın bir tarafı davul olmuş halde kalktım yataktan
ağzımı oynatamıyom
yutkunamıyom
kulağım boğazım hepsi ayrı ağrıyor
offf ya lanet olsun nerden çıktı şu diş şimdi(
06-13 ŞUBATeditoryal 1
bu hafta neler oldu
akrep33 2,5
asi_deniz 0,9 aldı
husel 1
lubabe 0,8
LİLLYUM 0,5
hozlemk -0,7 **
tinkimi 2
azad 0,5
çitos 1,2
bu hafta kilo almada dereceye girenler
1.hozlemkklava::mymeka:
2.:lepi:
3. :lepi:
buhafta kilo vermede dereceye girenler
1.akrep33:hooray:a.s.Şeniz
2.tinkimia.s.Şeniz
3.çitos,morkelebeka.s.Şeniz
not:4. yıldız diskalifiye olma nedeni olur
kolay gelsin şekerler
şekerler hepimiz süperiz bu hafta
özlemim seninde gezmeden kaynaklandığını düşünüyorum
bu hafta sende sıra bakalım nekadar verceksin şeker
günaydın kızlar
sabah sabah acile gittim geldim
suratımın bir tarafı davul olmuş halde kalktım yataktan
ağzımı oynatamıyom
yutkunamıyom
kulağım boğazım hepsi ayrı ağrıyor
offf ya lanet olsun nerden çıktı şu diş şimdi(
iltihap kapmış o diş antiiyotiklerini kullan şişlik insin hemen aldır o dişi
çaren yok gii gözüküyor :1no2:
buarada günaydın
takımda olağanüstü bişeyler var gibi :sm_confused:
geçmişi okuyacağım dönecem a.s
fisfisfis:1no2::sm_confused::a015:kızlar ben dün geceden beri bekliorum sabah görenlerinizde olmuştur belki benim varlığımla yoluğum bir bu takımda.Sizleri çok sewiorum ama bir gün bana gülayım durumunuz noldu demediniz
bende demedim bazılarına dedim paylaşım yaptım ama ben istediğim ilgiyi göremedim.Her gün bildirim yapıorum şunu yedim bunu yedim die birinizde gülaycım ii gidiosun demediniz.Neden?
Ben izninizle ayrılıorum
çünkü artık burda başarabilceeme inanmıorum (inanamıorum) bu durum benim bütüm motivasyonumu bozuo beni anlayışla karşılicanızı düşünerek başka bir takıma geçiorum
arada bir kabul ederseniz sohbetinize mutlu olurum
hoşgeldin canımın içi Şenizhüselcim kilom 82.6
akşam yeterince konuştum artık kendi bilir
bana armutun sapı üzümün çöpü bahane bulmasın
pc suç msn suç dikiş dikmek suç tv seyretmek suç
oturmak suç kalmak suç herşeyim suç yeter artık
ben evlatlarım için işsizliğini hiç yüzüne vurmadım eve ekmek getir demedim
hep alttan aldım ama yok artık bulunmaz hint kumaşımı bu
akşam ipler koptu daha çok şeyler var ama yazamam
ya adam ol yada defol git dedim
şimdi güya iş aramaya gitti
hehehhe ben biliyodum gidemiceni:)