Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım geniiiş bir anımda gelicem söz..şimdi kulağım kapıda eşim gelcekteakrepp akrepp hala peşindeyim unutmadım hadi yaz bekliyorum :))
tamam şeker yazarım merak etme sen.canım benim güldürdün benibirinciliğiniz kutlu olsun arkadaşlar.akrepcim senide ayrıyeten tebrik ediyorum.bu tebrikleri kaydet istersen nasıl olsa her hafta derecedsin.ama tam olarak yaptığın şeyleri bize anlatmıyomusun yoksa.herhafta en az bir kilo gidiyo .lütfeeeen bir hafta özellikle1 gfün boyunca sabhtan akşam yatıncaya kadar yaptıklarını bize anlaaaattttttttt.nooooluuuuurrrrrr.çoook ihtiyacımız var.yoksa liposakşın ıvır zıvırmı yapıyon anam sen.ne ediyon.bekliyoruz heee.
teşekkürler şekerayy kızlar ben sonuca yeni baktım derece yapmışınız hepinizi kucak dolusu tebrik ediyorum helalllllllll sizeeeeeeeeeeeeeee
Yavrular cıtır hattunlarrrrr tebrikler hepinizeeee
akrep kız senide ayrıca kutluyorum kız 1-2 tiyo versene banada uyguluyayım bende
gerçi orasıda doğru canım ya
Allah akıl fikir versin ne deyim
akrep ben de katılıyorum lubabe o çocuklar o hayatı haketmiyo... şimdi çocuklar babasız da devam edebilir merak etmeyin... çocukların siniri bozulmasın... bir ...siz bir aileyi harcar böle işte dellendim sabahtan beri aklımda ya.... ne bu erkeklerin derdi ben anlamıyorum ki....
neymiş tiyolar akrep şimdiye on kere yazmıştın.... akrep sır saklıyo arkadaşlar... köşeye sıkıştırıp gıdıklayalım:)))))))
gıdıklanmazsan zorla pasta yediririz:))))