• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şekerler hepinize ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama benimki gelmeden hepsini okim dedim
gecikti işler yoğunmuş bende fırsattan istifade burdayım işte
çok teşekkür ederim şekerler
ve aklımda kalan (hala gülüyorum)özlemin asiye sunduğu hediye alternatifi:)çok güzeldi yaa
şimdi bir sonuçlar topiğine bakim

evet azadcım evlatları var ama
o çocuklar görmemesi gereken şeyleri görüyorlar
bu daha da kötü onlar için
allah haklarında hayırlısını versin
meraktayım asudan yazmasını bekliyorum

akrepp akrepp hala peşindeyim unutmadım hadi yaz bekliyorum :))
tamam canım geniiiş bir anımda gelicem söz..şimdi kulağım kapıda eşim gelcekte
birinciliğiniz kutlu olsun arkadaşlar.akrepcim senide ayrıyeten tebrik ediyorum.bu tebrikleri kaydet istersen nasıl olsa her hafta derecedsin.ama tam olarak yaptığın şeyleri bize anlatmıyomusun yoksa.herhafta en az bir kilo gidiyo .lütfeeeen bir hafta özellikle1 gfün boyunca sabhtan akşam yatıncaya kadar yaptıklarını bize anlaaaattttttttt.nooooluuuuurrrrrr.çoook ihtiyacımız var.yoksa liposakşın ıvır zıvırmı yapıyon anam sen.ne ediyon.bekliyoruz heee.
tamam şeker yazarım merak etme sen.canım benim güldürdün beni
ayy kızlar ben sonuca yeni baktım derece yapmışınız hepinizi kucak dolusu tebrik ediyorum helalllllllll sizeeeeeeeeeeeeeee
teşekkürler şeker
Yavrular cıtır hattunlarrrrr tebrikler hepinizeeee
akrep kız senide ayrıca kutluyorum kız 1-2 tiyo versene banada uyguluyayım bende

neslihana verdiğim tüyoları oku şeker..sende görürsün faydasını..
bak bu hafta nerdeyse 1 kilo verdi

akrep ben de katılıyorum lubabe o çocuklar o hayatı haketmiyo... şimdi çocuklar babasız da devam edebilir merak etmeyin... çocukların siniri bozulmasın... bir ...siz bir aileyi harcar böle işte dellendim sabahtan beri aklımda ya.... ne bu erkeklerin derdi ben anlamıyorum ki....

akrep ben de katılıyorum lubabe o çocuklar o hayatı haketmiyo... şimdi çocuklar babasız da devam edebilir merak etmeyin... çocukların siniri bozulmasın... bir ...siz bir aileyi harcar böle işte dellendim sabahtan beri aklımda ya.... ne bu erkeklerin derdi ben anlamıyorum ki....

altının kıymetini sarraf bilirmiş şeker..
o insan kendi değersizliğini göstermiş..
elindekinin kıymetini bilmeyene allah hiç iyi etmez..
hem bu dünyada hem öbür dünyada
ama ne güzelki ailesi çok destek vermiş ve veriyorda
bu çok güzel bişey..
böyle deteği varkende geri dönmesin derim bende en azından çocukların ruh sağlığı için

neymiş tiyolar akrep şimdiye on kere yazmıştın.... akrep sır saklıyo arkadaşlar... köşeye sıkıştırıp gıdıklayalım:)))))))

kızım ha diyince yazılmıyoki bu tüyolar
ilham gelsin önce dimii
ehehe birki deneme birki
gıcık takıldı boğazıma
bu arada hiç gıdıklanmamkiiiiiiiiiidelikafadulden

bugün
sabah kalkar kalkamaz bir kuru kayısı ve sirkeli ballı sıcak su
kahvaltı
iki sıkma birbardak şekersiz ada çayı
ara karışık dondurma(kendime ödül vermek istedim ama bi iki kaşıktan sonrasını yiyemedim kaldı koca kasenin gerisi),bol su
öğle 3-4 tane küçük kıyma köfte,sadece birküçük patates kızartması(göz hakkı)bol salata,yarım bardak ayran(hepsini içemedim)
ara yarım portakal(hepsini yiyemedim)
akşameve gelince bi taş kadayıf
yemeğim barbunye fasulye 2 kaşık,karnıbahar,bir demet maydanoz
karışık çerez aldım kızlar biraz vakit geçsin onu yicem..malum kaçamak günlerim..geçen hafta yapmadım kaçamak zor atlattım haftayı.
tabi uykum gelirde yatmassam..uykum gelirse yiyemiyorum çünkü 2 saat beklemem gerekiyor o zaman..bende uyumayı beklemeye tercih ediyorum

Son düzenleme:
Back