• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayten cnm ben hemen kg bildirimi yaptım çıktım arkadaşlara söyle çok moralim bozuk fırsat bulup girersem yazacağım cnm çok kötüyüm
duaaaa edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar asumanın msn iletisi :( ne olduki rabbim insallah kötü bisi olmamıstır insallahhhh

İnşallah Asi İnşallah:Saruboceq:

herkese günaydın...yav beni niye 111 yazdınız yavvv..

geçen hafta 110.5dim şimdi 109.3:sm_cool::sm_cool:

Çitos bravo

kuzular verenlere tebrikler veremeyenlere sabırlarrr ben 12 cıkıcamda kontrol ediverinde halledip yollara düşeyim artıkk
sağol Kütahya tek alan benimdelikafadulden

ben size ne diyim hepinizden allah razı olsun arkadaşlar beni düşündüğünüz
için sizi çok seviyorum :1hug:
akşam yeterince konuştum artık kendi bilir
bana armutun sapı üzümün çöpü bahane bulmasın
pc suç msn suç dikiş dikmek suç tv seyretmek suç
oturmak suç kalmak suç herşeyim suç yeter artık :kızgın:
ben evlatlarım için işsizliğini hiç yüzüne vurmadım eve ekmek getir demedim
hep alttan aldım ama yok artık bulunmaz hint kumaşımı bu :kızgın:
akşam ipler koptu daha çok şeyler var ama yazamam
ya adam ol yada defol git dedim :kızgın::kızgın:
şimdi güya iş aramaya gitti

bizde seni çok seviyoruz canıma.s. Allah yardımcın olsuna.s

hüselcim kilom 82.6
Hoşgeldin Duru a.s.

asu teli açmıyor kızlar aradım ama açmıyo mesaj attım cevap gelmedi:(

Bende çok merak etmeye başladım:sm_confused:

özlem canım ya o kadarcık yeme üstünede sporla yok ya olmaz böyle şey cidden
ben bu hafta senden çok şeyler bekliyodum ama nedenki anlamadım cidden
troidlerde sende de sorun varmıydı ki pko yu biliyoz zaten bir de buna baktırsan
belki hormonlarının oyunudur bu sana

Edicim hadi gözünaydın mezun oluyorsun..darısı bizim başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Asiiiiiiii resim tiksinçççççççççççç:1no2::1no2:..
kuzum sen beni tanımadın dahaaaaaa dimiiiiiiiii tarzımı bu yansıtıyor:)))) hem sap kocam biliyomki öle günlere özen göstermez yane hiç bi güne bu resim duygularımı yansıttı:)))))))))

çitosum:nazar:
hadi bakalım bundan sonra hedeften şaşmak yok ona göre
yoksa biliyon yani cıss yaparım sana
bu arada benim kız hastalık hastası olcak diye korkuyom yaf
her sabah anne baba ben hastayım doktora gidelim iğne olalım diyor
ah bi iğnenin tadını bilse demez ama bilmiyoki garibim çok şükür

asi benimkide aynen ama karar verdim adam etcem onu
bundan sonra atlamaksızın her gününde ona hediye alcam
doğum günü tamam sevgililer günüde okiş
bu ayın sonunda nişanımız var nisanda da tanışma
ya olcak ya olcak:))
elbet birgün utanır oda hatırlar dimi ama:))

kuzum sen beni tanımadın dahaaaaaa dimiiiiiiiii tarzımı bu yansıtıyor:)))) hem sap kocam biliyomki öle günlere özen göstermez yane hiç bi güne bu resim duygularımı yansıttı:)))))))))

Aman şekerim hepsi aynı bunların gerçi benimki doğum hediyesi aldı bana pahalıca bişi..şimdilik üstüne gitmeyim diyorum bu sevgililer gününde..10 gün saonra da tanışma yıldömümüzz..o zaman bakcez artık da bende de para yok ki..

yok huselim ya artık dank dedi şaşmak yok..

ilgi isitoyr bence kızın.hasta olunca daha fazla ilgi gördüğünü biliyor sıpa..

NİSAN LANDINIZ GÜNMÜÜÜÜ:1shok: EVLİLİK YILDÖNÜMÜNE FİTİM KIZ BEN :( BAK YATIYO DANACIM:( BİRDE LOKALE GİTCEM DEDİ YOLLAMADIM BEN İNSAN DEĞİLM ANLADIM ADAM BENİ EVE BAĞLADI VALLA:( Bİ ÇIKALIM CANIM BİRAZ HAVA AL BİLE DEMEDİ AMANNNNNNN İSTEMEM BİSİNİ GARİ BENMİ SÖYLİCEM HERSEYİ:( YAP KUZUM İNSALLAH ANLAR HÜSO ABİ :) BENİM Kİ KAZMA OLDUNDAN ANAMIYOOO

HASTA DİİL YANE cadııııııııııııııııııııııııııııııı bu kız milleti böle işteee :))) bi tatsın annesi iğneyi nasıl tatlı seker müthis bisi oldunu öğrensin:) şu yasında insanım iğne gördümmü kuş gibi çarpıyo kalbim:(

Son düzenleme:
çitosum kuzum banada aldı doğum hedayesi uyuz kocam ama okadar yani kendi hür iradesiyle aldı o :))) geri kalanı ben dürtüyom daaa öle alacak:((

yav kuzum sende tanıstıgın gün kutlamasımı yopacan :))) yahuuuuuu ben ne halt yiyem napam abuyyy benim ki kazmalıktan kalaslıga yükseldi:)))

çitosum kuzum banada aldı doğum hedayesi uyuz kocam ama okadar yani kendi hür iradesiyle aldı o :))) geri kalanı ben dürtüyom daaa öle alacak:((

yav kuzum sende tanıstıgın gün kutlamasımı yopacan :))) yahuuuuuu ben ne halt yiyem napam abuyyy benim ki kazmalıktan kalaslıga yükseldi:)))

tabii yavv bence sevgililer gününden daha önemli tanışma yıldönümü..hiç dürtme yavv huselin taktiğini dene sen ona al bi süre sonra o da önemseyecektir..

tabii yavv bence sevgililer gününden daha önemli tanışma yıldönümü..hiç dürtme yavv huselin taktiğini dene sen ona al bi süre sonra o da önemseyecektir..
ah kuzummm benim kociş polis :=) öle elime para verilmes ben isterim o alır öle bisde :( nasıl alım hediye hem evden çıkamıyom ki:( bahane değel malesefki gerceklerim buuu:(

özlem canım ya o kadarcık yeme üstünede sporla yok ya olmaz böyle şey cidden
ben bu hafta senden çok şeyler bekliyodum ama nedenki anlamadım cidden
troidlerde sende de sorun varmıydı ki pko yu biliyoz zaten bir de buna baktırsan
belki hormonlarının oyunudur bu sana
Doğrusu bende çok şeyler bekliyordum tartıdan sonra gözlerim doldu:çok üzgünüm:
Neyapalım Asi benimkide anlamaz böyle günlerden sevgililer günü diyecek oldum geçen gün biz sevgili değil evliyiz diyiverdikötükedihüso

Evet öslemmm canım şu soğan isini yap valla onbes gün düzene sokuyor herbisiyi birde sende hormon maduresisin benim gibi:(((((((((
Soğan işini bendedenemeyi düşünüyorum ama adetliyken başlamak gerekmiş:sm_confused:

Ah Çitosum Ah adamın içinden gelmezse herşey geri tepiyor:oklava:

ah kuzummm benim kociş polis :=) öle elime para verilmes ben isterim o alır öle bisde :( nasıl alım hediye hem evden çıkamıyom ki:( bahane değel malesefki gerceklerim buuu:(
Asicim senin hayal gücün kuvvetlidir hediye için evden çıkmasan olmaz mı:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

özlemcim valla sogan olayında adet önemli değil sanırım ben kk bi topic de ookudum çogu kisi yapmıs ve işe yaramıs hatta bi hatun çikolata kisti mi ne varmıs yapmıs hem kistlerden kurtulmus hemde kilo vermis dene lakin düzenli yapmak sartı ile ve beyaz soğanla yapacan unutma:)))

hayal gücüme ğelince :))) kuzum anayan anardı beyaaa kazma diyom ya :( aynı sözü bendemi duydum ne :SS evet uyuz dana kalascım kocacım aynı benzer bisi dedi:(

amannnnn hayat mı bu beyaaa :( tek sevgililer günü değilki :( insan en ufakta olsa düsünmesi lazım bunaldım sıkıldım bi insan kalkıpta bi dısarı çıkarmasmı hade kendin çıkarmıyon bari izin ver ben gidim amannnn:(

yaa asi ben anlamadım.kocan senin dışarı çıkmana izin vermiyor mu?

öncelikle takımdaki tüm arkadaşlara selam şimdi akrebi yemeye başlayabilirim :))

akreppp akrepppppp bune ya bune yaaaa :oklava: akrep33 ( 66,0 ) / 63,5 / 2,5 / 3,79% )
derhal derhal hemde en kısa sürede 5. takıma geliyosun ve işin sırrını veriyosun bak vallaha karışmam peşini bırakmamkaydirigubbakcemile4 yakanı hiç bırakmam haberin olsun bikere bir haftada ben bu kadar verim beeeee:1hug:

luboşum diyecek kelime bulamıyorum kelin ilacı olsa kendine sürermiş benimki
o misal ne diyim allah kahretsin böylelerini eli kırılır inşallah :Saruboceq:
bizde dayak hiç olmadı asla da olamaz denesin bende ona vururum
ya yazık ablacığına ah işte hep evlat hatrına katlanmış
babacığınada kıyamam yazık değilmi adama ya senağlamasenağlama

Back