• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ah tinkim diyrum ya hangisine kıyayım babam ablam annem yiğenlerim mahvolduk evimizden cenaze çıkmış gibi kaçan ağlıyor aslan gibi kardeşlerimin gözünde akşamdan beri yaş var büyümüşlerde ablalarını arkalıyorlar biz bakarız sana ağlama diyorlar ooooooooooffffffffffffffffff

canım benim anlıyorum seni aynı durum bizim evde var büyük kızımın ağzını bıçak açmıyor derler ya öyle sinirden çatlamak üzere
ufaklığımda beni ağladığımı görünce bana resim yapıyor yazı yazıyor kendi
çapında güya annecim seni seviyorum üzülme yazıyormuş senağlama
resimide seni umutlandırmak için yapıyorum diyor yani kendi çapında beni
mutlu etmeye çalışıyor ahhh bu yavrular olan onlara oluyor senağlama

kızlar ben dün geceden beri bekliorum sabah görenlerinizde olmuştur belki benim varlığımla yoluğum bir bu takımda.Sizleri çok sewiorum ama bir gün bana gülayım durumunuz noldu demediniz
bende demedim bazılarına dedim paylaşım yaptım ama ben istediğim ilgiyi göremedim.Her gün bildirim yapıorum şunu yedim bunu yedim die birinizde gülaycım ii gidiosun demediniz.Neden?
Ben izninizle ayrılıorum

çünkü artık burda başarabilceeme inanmıorum (inanamıorum) bu durum benim bütüm motivasyonumu bozuo beni anlayışla karşılicanızı düşünerek başka bir takıma geçiorum

arada bir kabul ederseniz sohbetinize mutlu olurum

Hasibe ablacım dikkaet etmedim demekki gözden kaçmış çok özledim sizleri oğluşum iyi teşekkürler bu arada Özlemcim sevgi dolu kucaklaman için ayrıca tşkler.
Gülay canım bilmiyorum nedenini ama hayırlısı olsun diyeyim yeni takımın inşallah kırgınlığın yoktur
Editoryal senide tebrik ederim maşallah sonunda mezun oldun darısı biz vermeye çalışanların başına diyelim.
2 arkadasımıza çok üzüldüm inanınki sizleri tanımıyorum ama inşallah bir an önce huzura kavuşursunuz çok zor biliyorum ama inşallah bu günler geçer mutlu olursunuz hanı bir reklam vardı evdeki huzur işte gelecek budur diye gerçektende huzur olmayınca istersen dünyanın en zengini ol mutlu olamazsın

Hepinizi kocaman öpüyorum kızlar sevgiler

öncelikle takımdaki tüm arkadaşlara selam şimdi akrebi yemeye başlayabilirim :))

akreppp akrepppppp bune ya bune yaaaa :oklava: akrep33 ( 66,0 ) / 63,5 / 2,5 / 3,79% )
derhal derhal hemde en kısa sürede 5. takıma geliyosun ve işin sırrını veriyosun bak vallaha karışmam peşini bırakmamkaydirigubbakcemile4 yakanı hiç bırakmam haberin olsun bikere bir haftada ben bu kadar verim beeeee:1hug:
ilahi mehalim 1 haftada degil canım 2.3 günde verdi . maşallah ...:nazar::1hug:
tebrikler .... akrebim bireyselde 2 . olmuşun . şeker ....tez zamanda mezun olacan galiba ...kaydirigubbakcemile5

kardeş takımım 1. linizi katlarım ...................a.s.:nazar:.....

slm kızlar,,
gülaycım yapabildinmi diye sorim dedim de nolmuş şekerler yaa
gülay neden gidiyor anlamadım
neyse geçmişi okurum şimdi

selmacım mahkeme iyi geçti onun yüzüne tüm günüm stresliydi şimdide hafiften başım ağrıyor
iş mahkemesiydi farklı bir problem değil allaha şükür
sağol canım benim
ben gücümü burda sizlerle tamamlıyorum
iyiki varsınız şekerler

birinciliğiniz kutlu olsun arkadaşlar.akrepcim senide ayrıyeten tebrik ediyorum.bu tebrikleri kaydet istersen nasıl olsa her hafta derecedsin.ama tam olarak yaptığın şeyleri bize anlatmıyomusun yoksa.herhafta en az bir kilo gidiyo .lütfeeeen bir hafta özellikle1 gfün boyunca sabhtan akşam yatıncaya kadar yaptıklarını bize anlaaaattttttttt.nooooluuuuurrrrrr.çoook ihtiyacımız var.yoksa liposakşın ıvır zıvırmı yapıyon anam sen.ne ediyon.bekliyoruz heee.

Back