Canım özel derse bence para verme haftasonları eşin ufak ufak alıştırsın seni

dediğin gibi bir tek okula yürüme fırsatın oluyorsa ondan vazgeçme

maalesef o direksiyon koltuğu öyle bir meret ki insan popişi deydirince kalkmak istemiyor

Ben hamileyken babam bana araba almıştı ( neymiş torunu üşümesinmiş

) ve senelerce her yere arabayla gittim

evet çok çok zevkli ki ben İstanbul trafiğinde bile usta şoförlere bile kafa tutacak kadar ustayım diyebilirim

ama maalesef bazen kendi kendime belki o araba olmasaydı bukadar almazdım diye düşünmüyorda değilim
Bir kaç sene evvel eşim kendine de araba alınca 2 arabanın masrafı ağır geldi ve o kendi düldülünü 1 sene sonra sattı tabi işe arabayla gidip gelmenin zevkine varınca benim arabaya el koydu

bazen iyikide koydu diyorum en azından arada alıyorum artık arabayı ve gidebileceğim yerlere yürüyerek yada minibüsle gidiyorum ( zaten minibüslerin geçtiği yolların haricinde de yürüme mesafeleri var

)
Yine sen bilirsin ama bence eşinden öğren

üstelik arkadaşının eşinin para istemesi bile bana göre yanlış

Banada iki arkadaş rica etti hatta onlarda kız yabancıya vereceğimize sana verelim dediler kızdım

asla öyle şey olmaz hem yardımcı olmuş olurum hemde o bahaneyle görüşmüş oluruz dedim

şimdi havaların hafif ısınmasını bekliyoruz ki hani zaten acemiken birde yağmur kar falan bastırıpda daha çok panik yaptırmasın

Eşleri kendi arabalarını seve seve bana teslim ediyorlar

trafiğin sakin olduğu bir yere kadar ben kullanıp onlara teslim edeceğim sonra alıştırma bitince dönüşte yine ben kullanırım

bana kalsa benim arabaylada olurda her ikisininde eşi yok sonuçta bizim arabaya alışmaları lazım dediler

Ne olacak sanki elime mi yapışır hem sevaptır
Allah razı olsun canım

Aman herşeyi bir düzene sokayım şu doktor işleri bitsin de en azından kilo vermeye başlarsam tamamen kendime vakit ayırabileyim
Sanada iyi geceler canım
Canım hiçmi güvendiğin bir komşun yok bir iki saat idare etsin

benim bildiğim sınava çocuğunla gidersen almayabilirler sonuçta sözlü sınavda dikkatini dağıtır kursta belki göz yumarlar bir kerelik ama sınavda sanmıyorum.
Kız ben yakın olsaydım valla bakardım seve seve

Umarım bir çare bulursun olmadı eşine rica et bir şey uydurup gelsin işten
Hadi bakalım hayırlısı canım

İnşallah Sezeryan değilde suni sancı olur ( her iki kızımıda suni sancıyla doğurdum

birinde suyum geldi diğerinde ilki suni sancı olduğu için ikincide öyle görünür sancın olmayabilir demişti doktorum )
Emin ol Suni sancıyla normal doğum çok daha çabuk toparlanmasını sağlar hem dikiş derdi olmaz

Bu arada doğum normal olursa hemen göbişini sıkıca sarın yada kum torbası koyun

en azından doğum sonrası göbişi kalmasın

ben her seferinde unuttum

Birde doğum anında edilen dualar kabul olur

sana zahmet bizim içinde dua ettir

özellikle 8. takım kaptanı banu çok zayıflasın desin
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah

Aminnnnnn
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
İyi geceler sanada