Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugünkü menüm
sabah
yarım katmer
peynir
zeytin
yeşillik

öğlen
yeşilçay
ceviz
kuru elma

ara
1 mandalina

akşam
şehriye çorba
salata

yarım saat yürüyüş 10000 adımı tamamladım
2 lt su

Gayet güzel bir menü canım ;) sporda süper
Eminim cumaya güzel bir rakam göreceksin ;)

Kizlar direksiyon kursuna giden oldu mu bu son donemlerde acaba

Benim 19 sene oldu :D
Merak ettiğin bir şeymi var belki bilen vardır ;)

afiyet olsun çok güzel bir menu
Tesekkur ederim canim senin menunde cok guzeldi afiyet olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür bugünüde bitirdik :KK66:

Akşamlık 1.5 tabak çorba içtim ve 1 parça ekmekle 5 adet zeytin yedim ( nedense midem bulanıyor bugün )
Sanırım yarın Göğüs Ultrasonu için biraz heycan yaptım ondandır diye düşünüyorum :KK53:
İnşallah yarın hayırlı haberlerle dönerim öğleden sonra :KK66:

Yine sabahtan sokaklara atacağım kendimi :KK66: İnşallah çok fazla bekletmezler ultrason için ( hesapta randevulu ama genelde 1 saat falan bekletebiliyorlar ) ondan sonrada tekrar Endokrine geçiceğim şu sıkıntılı ilaç raporunu düzenleteyim birde piyasada olmayan ilacıda değiştirteyim :KK70:

Eşim henüz gelmedi ama oda birazdan gelir sanırım :KK66:

Canım menün gerçekten harika :KK66: eminim sen kısa sürede eski kilona dönersin :KK66:

Harikasın canım sende :KK9::KK9::KK9::KK9:
Hele su süper ötesi :KK66: ben 2 litre içebildim bugün :KK66: yatana kadar 3 olur inşallah

Canım seninde menün gayet güzel :KK66: Temizlik zaten en eforlu spor :KK66: ona takılma

Hemen kayıt ettim senin sporunu canım :KK66: yalnız gözden kaçırmamış olmak için soruyorum haftasonu yada dün varmıydı sporun :KK66: ben yok diye biliyorum da eksik olmasın :KK66:

Insalla donerim. Su an tartida cok bir degisiklik yok ama olsun. Eski yedigimin cok azini yiyorum su an sonuc alacagima inaniyorum. Insallah hep birlikte zayiflariz :)

Canım harika bir menü :KK66: 10 000 adımı da ben 1 saat olarak kayıt altına alıyorum uygundur sanırım :KK66: süreyi biliyorsan ona göre yazayım

Kizlar direksiyon kursuna giden oldu mu bu son donemlerde acaba

Ben ozel ders almayi dusunuyorum. Esim sormus 2 saatine 60 tl vermis arkadasinin esi. Kendi basinada okula gitmis. Sadece kararsizim bir okula gidip gelirken yurume firsatim oluyor sonra mi alsam acaba diye. Sorunla alakalimiydi bilmiyorum ama ben uzun uzun yazdim.

Cnm ben cumartesi sözlü sinava gidecegim sonra ardindan direksiyon kursu var surucu kursunn düzenlediği ama benim ufak kziim var 9 aylik bu kirsa gidince yanimda götürebilme şansım varmi die merak ettim yada cevresinde çocuğuyla direksiyon sinavina katılani diyan varmi diyecektim aslinda:)
Ben ozel ders almayi dusunuyorum. Esim sormus 2 saatine 60 tl vermis arkadasinin esi. Kendi basinada okula gitmis. Sadece kararsizim bir okula gidip gelirken yurume firsatim oluyor sonra mi alsam acaba diye. Sorunla alakalimiydi bilmiyorum ama ben uzun uzun yazdim.

LargeGemini LargeGemini canım terleme olmuyor
Ince giyiniyorum
Ama aşırı ısınma oluyor yarım saat daha devam etsem kesin terlerim :confused:
Terleme diyince aklıma ne geldi

Bi dönem Streç Film sarıp göbeğime öyle spor yapıyordum
Yinemi yapsam acaba :rolleyes:

Kızlar neyse uyuyayim artık sabah kızkardeşimle Dr gideceğim
Stres oldu iyice 40hafta doluyor bana suni sancida vereceklerse versinler diyo yada sezeryan olsun diyor

Bakalım yarın Dr ne diyecek gün verecekmi

Iyi geceler herkese

Oncelikle Su perisi86 Su perisi86 Rabbim saglikla hayirla teyze olablmeyi nasip eylesn ins bugun pek gremedm yelim sarjdaydi psikolojik olrkda cok modumda degldm aksam tam nedenini bilemiy bazi regl oncesi asiri gergnlgm yada alingaligim olablyo nadirde olsa..tamda o haftamdaym ona baglayayim ole ciksin ins

Menum
Sabah
Simit
Ara
Kahve ve minik bi cikolata
Ogle
Kasarli tavuk durum
Ara
Armutm
Aksam
Cokk az kuru fasulye 2 3 yk pilav
Ara.
Yarim portakal
Su
2.5 lt civari.
S
Okul cikisi yuruyus yapcktm ama oglum durmams tez elden geldm oglmu aldm babannesnden yuruyus yalan oldu ki saglik olsun
Bu arada bugun tatli istegim vatdi genl olrk durumn yanina esimn kolasndan bi iki yudum ictim ve yarim cikolta yedm heoside cok azdi ama elbette yapmamaliydim..uzgunum..

Canım özel derse bence para verme haftasonları eşin ufak ufak alıştırsın seni ;) dediğin gibi bir tek okula yürüme fırsatın oluyorsa ondan vazgeçme ;) maalesef o direksiyon koltuğu öyle bir meret ki insan popişi deydirince kalkmak istemiyor :D Ben hamileyken babam bana araba almıştı ( neymiş torunu üşümesinmiş :D ) ve senelerce her yere arabayla gittim :( evet çok çok zevkli ki ben İstanbul trafiğinde bile usta şoförlere bile kafa tutacak kadar ustayım diyebilirim ;) ama maalesef bazen kendi kendime belki o araba olmasaydı bukadar almazdım diye düşünmüyorda değilim ;)

Bir kaç sene evvel eşim kendine de araba alınca 2 arabanın masrafı ağır geldi ve o kendi düldülünü 1 sene sonra sattı tabi işe arabayla gidip gelmenin zevkine varınca benim arabaya el koydu :D bazen iyikide koydu diyorum en azından arada alıyorum artık arabayı ve gidebileceğim yerlere yürüyerek yada minibüsle gidiyorum ( zaten minibüslerin geçtiği yolların haricinde de yürüme mesafeleri var ;) )

Yine sen bilirsin ama bence eşinden öğren ;) üstelik arkadaşının eşinin para istemesi bile bana göre yanlış :(
Banada iki arkadaş rica etti hatta onlarda kız yabancıya vereceğimize sana verelim dediler kızdım :( asla öyle şey olmaz hem yardımcı olmuş olurum hemde o bahaneyle görüşmüş oluruz dedim ;) şimdi havaların hafif ısınmasını bekliyoruz ki hani zaten acemiken birde yağmur kar falan bastırıpda daha çok panik yaptırmasın :D
Eşleri kendi arabalarını seve seve bana teslim ediyorlar ;) trafiğin sakin olduğu bir yere kadar ben kullanıp onlara teslim edeceğim sonra alıştırma bitince dönüşte yine ben kullanırım ;) bana kalsa benim arabaylada olurda her ikisininde eşi yok sonuçta bizim arabaya alışmaları lazım dediler ;) Ne olacak sanki elime mi yapışır hem sevaptır ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 acayip yogunsun Allah kolaylik versin.

Hayirli geceler herkese.

Allah razı olsun canım ;) Aman herşeyi bir düzene sokayım şu doktor işleri bitsin de en azından kilo vermeye başlarsam tamamen kendime vakit ayırabileyim ;)

Sanada iyi geceler canım ;)

Cnm ben cumartesi sözlü sinava gidecegim sonra ardindan direksiyon kursu var surucu kursunn düzenlediği ama benim ufak kziim var 9 aylik bu kirsa gidince yanimda götürebilme şansım varmi die merak ettim yada cevresinde çocuğuyla direksiyon sinavina katılani diyan varmi diyecektim aslinda:)

Canım hiçmi güvendiğin bir komşun yok bir iki saat idare etsin ;) benim bildiğim sınava çocuğunla gidersen almayabilirler sonuçta sözlü sınavda dikkatini dağıtır kursta belki göz yumarlar bir kerelik ama sınavda sanmıyorum.
Kız ben yakın olsaydım valla bakardım seve seve ;)
Umarım bir çare bulursun olmadı eşine rica et bir şey uydurup gelsin işten ;)

Stres oldu iyice 40hafta doluyor bana suni sancida vereceklerse versinler diyo yada sezeryan olsun diyor

Iyi geceler herkese

Hadi bakalım hayırlısı canım ;)
İnşallah Sezeryan değilde suni sancı olur ( her iki kızımıda suni sancıyla doğurdum ;) birinde suyum geldi diğerinde ilki suni sancı olduğu için ikincide öyle görünür sancın olmayabilir demişti doktorum )
Emin ol Suni sancıyla normal doğum çok daha çabuk toparlanmasını sağlar hem dikiş derdi olmaz ;)
Bu arada doğum normal olursa hemen göbişini sıkıca sarın yada kum torbası koyun ;) en azından doğum sonrası göbişi kalmasın ;) ben her seferinde unuttum :D
Birde doğum anında edilen dualar kabul olur ;) sana zahmet bizim içinde dua ettir :D özellikle 8. takım kaptanı banu çok zayıflasın desin :D

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah ;) Aminnnnnn

Hayırlı haberlerini bekliyoruz
İyi geceler sanada

Menum
Sabah
Simit
Ara
Kahve ve minik bi cikolata
Ogle
Kasarli tavuk durum
Ara
Armutm
Aksam
Cokk az kuru fasulye 2 3 yk pilav
Ara.
Yarim portakal
Su
2.5 lt civari.
S
Okul cikisi yuruyus yapcktm ama oglum durmams tez elden geldm oglmu aldm babannesnden yuruyus yalan oldu ki saglik olsun
Bu arada bugun tatli istegim vatdi genl olrk durumn yanina esimn kolasndan bi iki yudum ictim ve yarim cikolta yedm heoside cok azdi ama elbette yapmamaliydim..uzgunum..

Canım genel olarak menün gayet güzel ;) zaten çikolatayıda az yedim demişsin ;)
Cumaya kadar kaçamak yapma ama bir daha ;)

Ceviz ve ikinci kahve aralrmi unitmsm
oynakbasi34 oynakbasi34 hayirli haberlerle gel ins canim

Aminnn inşallah canım ;)

Neyse kızlar çok geç oldu sabah erkenden uyanmam lazım ;)

Herkese iyi geceler
Yarın öğlen görüşürüz inşallah tabi sabah çok erken kalkabilirsem gitmeden yine yazar,im

Kızlar algerino diye bi şarkıcı var seni seni diye bi şarkısı var dinlemek isteyenlere tavsiye ediyorum hatta becerebilen buraya yüklerse cok güzel olur cok eglenceli bi şarkı olmuş

Iyi geceler herkese
Allah hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Saatimi duymamışım ( 06:00ya kurmuştum ) büyük kızda kendi saatini duymamış :D normalde otobüsle gidiyordu ama geç kalınca okul saatine bari yetişsin diye Babası götürdü bende hemen giyinip size bakayım dedim ;)
Benim daha bir yarım saatim var eşim gelince en azından bir kahve içer öyle çıkarız ;)

İnşallah hayırlı haberlerle dönerim ;)
Dualarınızı esirgemeyin canlar :KK68:

Kızlar algerino diye bi şarkıcı var seni seni diye bi şarkısı var dinlemek isteyenlere tavsiye ediyorum hatta becerebilen buraya yüklerse cok güzel olur cok eglenceli bi şarkı olmuş

Şimdi dinledim hakkikaten çok tatlı bir şarkıymış ;)

Dinlemek isteyenler için ;)

Herkese hayırlı sabahlar. Bugün ingilizce kursumun ilk günü inşallah faydasını görürüm. Yeni ortam yeni arkadaşlar edinmeyi seviyorum.

Sanada hayırlı sabahlar :KK60:
İnşallah çok zevkli geçer ve yeni bir dil öğrenir bol bol pratik yapma fırsatın olur ;)

Gunaydinlaaarrrr

Sanada günaydın canım :KK3:
Bol eksili ve kaçamaksız bir gün diliyorum herkese :KK68:

Back
X