Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cok teşekkür ederim canım kaptanım
Cok isterim ınan bende senin duacın olurum biz @IrResistibLe_ actıgı topikte okuyoruz 2güne sıra bende
Ama sen bildin başka dualar varsa bana da yazarmısın kaptancım

Evet kuzum eşim herşeyi yaptı hiç istememezlık yapmadı sagolsun

Ne kadar ot cöp yedirdiysem (acı olmayanları midesine dokunmayanlar hariç
Mide sorunu var zaten) hepsini yedi içti
Ne dediysem he dedi bu konuda
Belki oynakbasi34 oynakbasi34 kaptancımın dedigi gibi kendını sucluyodur bilmiyorum
Ben ona hiç bizaman sorun eşim de gözüyle baklamadım bu bizim kaderimiz diye düşündüm oda elinden geleni yaptı sagolsun
Ama ablan dogru olanı yapmış
Sonucta hiç sorumluluk almamiş eşi
İnşallah ablan bundan sonra cok mutlu olur
Kızlar hepinize cooooook cok teşekkür ediyorum tüm desteginiz güzel sözleriniz icin
Seviyorum sizi
Canim Allah yardimciniz olsun herseyde vardir bir hayir ....
Insallah en yakin zaman da bir meleginiz olur ;)

Bugun
1 cay ksigi corek otu yagi
2 bardak su
10 gibi
Peynir
Zeytin
Yesillik
1 yumurta kayisi kivamli

2 d.kizrmis ekmek

Ara
1 elma

Aksam
1 kase Corba
1 k.Pirasa yemegi
2 catal spagetti
Yogurt

2.5lt su
25 dak spor :KK6:
Kizlar odem icin ne icelim maydanoz limon icelimmi yatmadan ;)

Selaam oncelikle Diademe Diademe olumlu dusun dua et Rabbim ummadiginiz yerden bi kapi acar ins ki sen sanskiymissin bak esinle aranzda guzel bi bag var ne kahredp kendni icine kapanmis ne de seni yalniz birakmis cok sukur dua et bizde ederiz ins
Diyetime gelnce bu hafta birazcik motivasyon bozklgu yasiyrm dikkat ediyrm yedklermede suyumada ustelk kendmi incelmsde hissediyrm ama bugun ssbh hala +400 dum ya:((((

Selaam oncelikle Diademe Diademe olumlu dusun dua et Rabbim ummadiginiz yerden bi kapi acar ins ki sen sanskiymissin bak esinle aranzda guzel bi bag var ne kahredp kendni icine kapanmis ne de seni yalniz birakmis cok sukur dua et bizde ederiz ins
Diyetime gelnce bu hafta birazcik motivasyon bozklgu yasiyrm dikkat ediyrm yedklermede suyumada ustelk kendmi incelmsde hissediyrm ama bugun ssbh hala +400 dum ya:((((

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben :KK48:
Eşim sağ olsun dükkanda yaptıklarını getirdi birlikte onlarla uğraştık :) Akraba günündeki herkese ufak sandıklar yapmış isteyen istediği gibi boyar bizden hatıra olsun diye :KK66: onların tahtalarını yapıştırdık ve şu andada diğer ufak tefekleri zımparalıyor ( deliiiiiiiiii yaaa halının üzerine zımparalamaya başlamış :mad: birde çok sakince aşkım yarın süpürge açarsın nasılsa demezmi :rolleyes: )

Valla öldürecek beni bu adamın rahatlığı :mad: Yarın zaten sabahtan doktora gidiceğim artık gelincede salonu dip köşe temizlemem şart eminim koltuğada azda olsa toz gelmiştir :KK66:

Ay cok sukur bir tanidik cikti :) evet kaliciyim Allah nasip ederse. Hosbuldum :)
Benim memlekete tayinimiz cikti. Cok sancili bir surec gecirdik. Hala da tam bitmedi sıkıntılarımız. Evdeki tartida 102 geldim. Esim tuttu kolumdan beni diyetisyene goturdu. Orda 100 geldim. Kendim 30 yasindayim ama bedenim 46ymis. Simdi evdeki tartiyi dikkate mi alayim? Tekrar guruba alinmam icin eski kilomami inmem gerekecek? Kafamda deli sorular?

Canım kaçıncı etapta izne ayrılmıştın bir bakmam lazım ama genelde eski kiloyu görmen lazım ancak 6 ayı geçer ve kilonun %5i kadar kilo almış olursan dönebiliyorsun.
Dur senin duruma bir bakayım ben hemen :KK66:
Valla benim beden yaşına hiç baktırmayayım oda kesin bir 50 çıkar bu kiloyla :mad:

Şimdi baktım canım 468.etapta izne ayrılmışsın yani iki hafta sonra falan 6 ay olacak ;)
97.5 kgla izne çıkmışsın o zaman sanırım kilo artışıyla senin takıma dönüşünü yapabiliriz ama bu hafta değil bir sonraki hafta ;) hem belki o zamana kadar az daha vermiş olursun ;) nasılsa yüzden bölüneceği için takıma zararın olmaz o hafta ama sonraki haftalar istikrar isterim ona göre ;)

Diyetime gelnce bu hafta birazcik motivasyon bozklgu yasiyrm dikkat ediyrm yedklermede suyumada ustelk kendmi incelmsde hissediyrm ama bugun ssbh hala +400 dum ya:KK43:(((

Canım rakama takılma ve bu gece bol su iç yatana kadar ki sabah fazlasıyla gitmiş olsun :KK66:

Selam hayirli aksamlar kizlar:KK66:

Hos geldiniz ...
Sizi taniyabilirmiyiz :KK66:

Hosbuldum ismim sebiha. Evliyim 2 yaşında bir oğlum var. Ögretmenim.
Onceden cok takilirdim burayada iki defa ev tasiyinca yazi da esimin memleketinde geçirince uzak kaldim burdan.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben :KK48:
Eşim sağ olsun dükkanda yaptıklarını getirdi birlikte onlarla uğraştık :) Akraba günündeki herkese ufak sandıklar yapmış isteyen istediği gibi boyar bizden hatıra olsun diye :KK66: onların tahtalarını yapıştırdık ve şu andada diğer ufak tefekleri zımparalıyor ( deliiiiiiiiii yaaa halının üzerine zımparalamaya başlamış :mad: birde çok sakince aşkım yarın süpürge açarsın nasılsa demezmi :rolleyes: )

Valla öldürecek beni bu adamın rahatlığı :mad: Yarın zaten sabahtan doktora gidiceğim artık gelincede salonu dip köşe temizlemem şart eminim koltuğada azda olsa toz gelmiştir :KK66:

Canım kaçıncı etapta izne ayrılmıştın bir bakmam lazım ama genelde eski kiloyu görmen lazım ancak 6 ayı geçer ve kilonun %5i kadar kilo almış olursan dönebiliyorsun.
Dur senin duruma bir bakayım ben hemen :KK66:
Valla benim beden yaşına hiç baktırmayayım oda kesin bir 50 çıkar bu kiloyla :mad:

Şimdi baktım canım 468.etapta izne ayrılmışsın yani iki hafta sonra falan 6 ay olacak :KK66:
97.5 kgla izne çıkmışsın o zaman sanırım kilo artışıyla senin takıma dönüşünü yapabiliriz ama bu hafta değil bir sonraki hafta :KK66: hem belki o zamana kadar az daha vermiş olursun :KK66: nasılsa yüzden bölüneceği için takıma zararın olmaz o hafta ama sonraki haftalar istikrar isterim ona göre :KK66:

Canım rakama takılma ve bu gece bol su iç yatana kadar ki sabah fazlasıyla gitmiş olsun :KK66:
Tamam kaptanim. Tam zamaninda donmusum o zaman. Iki hafta sonra diyetisene tekrar gidecegim insallah. Simdi kendi tartimi kabul ediyoruz dimi. Diyetisyendeki 2 kg eksik tartti. 97.5 olmam mumkun degil ama yaklasirim insallah.

Hosbuldum ismim sebiha. Evliyim 2 yaşında bir oğlum var. Ögretmenim.
Onceden cok takilirdim burayada iki defa ev tasiyinca yazi da esimin memleketinde geçirince uzak kaldim burdan.

Tamam kaptanim. Tam zamaninda donmusum o zaman. Iki hafta sonra diyetisene tekrar gidecegim insallah. Simdi kendi tartimi kabul ediyoruz dimi. Diyetisyendeki 2 kg eksik tartti. 97.5 olmam mumkun degil ama yaklasirim insallah.

Tamamdır canım ;) evdeki tartıyı baz al sonuçta diyetisyene her hafta gitmeyeceğine göre bildirimlerini evdekine göre yaparsın ;) İnşallah en kısa zamandada eski rakamdan dahada aşağılarını görürsün ;)

Yarın çok merak ediyorum Endokrin doktoru ne diyecek bana ne gibi yol gösterecek diye ;)
Ne olur ne olmaz aç karnına gidiceğim ki olurda tahlil derse tekrar boşuna pazartesi günü gitmek zorunda kalmayayım gerçi zaten pazartesi okullar açılıyor ve benimde yine kursum başlıyor ( artık pazartesi ve cuma olacakmış tam gün, daha evvelden başka kursiyerlerin işleri bitmedi diye bizim cuma günü yarım günümüzü onlara devretmiştik şimdi telafi edilmesi için tam gün olacakmış :) )

Anam tamda bildirim gününe deng gelmesi kötü oldu ama yine sıkıntı değil 5de en geç evde olurum ve hemen listemizi düzenlerim ;)

Diademe Diademe canım benim neler yaşadığını ve hissettiğini en iyi ben bilirim..

Evliligimin 10.yilinda kızımı kucağıma alabildim tüp bebek kızım. .

Birde onca tedavinin ardından normal yoldan hamile kaldım 2013 yılında 37 haftalikken kalbi durdu melek olup uçtu

Besigimiz herseyimiz hazırdı düşün kızımı defnedecekleri gün. .. o yaz günü hastanede bir yağmur başladı sanki sonbahardi

beni kimse susturamiyor anneeee kızım islaniyor toprağın altında ben nasıl nefes alıyorum anne teyze diye ağladım saatlerce

bunları yazarken bile Ağlıyorum ilk gün gibi çok zorlu bir yıl geçirdim psikolojik tedavi gördüm

Rabbim herseyin iyisini bilir dedim hep dua ettim bizimde topigimiz vardı her hafta birine okuyup niyet ediyorduk

demem o ki vakti zamanı vardır hiç bir zaman ümitsizliğe düşmeyin sonuna kadar gidin gerekiyorsa esin yine o işlemden geçsin

evet çok zor maddi manevi ama elbet bir gün mutlaka karşılığı olacak

Rabbim sevdiği kullarına dert verirmis sizde bu imtihanı verir ve Çifter Çifter evlatlariniz olur inşallah

kızlar uzun oldu biraz

Kızlar bugün menumu yazmayim akşam dayanamadım kek yedim ama fazla degil galiba bugün tartildim o yüzden bugün ödül gibi oldu tabi akşam olmasaydı iyiydi

Diademe Diademe canım benim neler yaşadığını ve hissettiğini en iyi ben bilirim..

Evliligimin 10.yilinda kızımı kucağıma alabildim tüp bebek kızım. .

Birde onca tedavinin ardından normal yoldan hamile kaldım 2013 yılında 37 haftalikken kalbi durdu melek olup uçtu

Besigimiz herseyimiz hazırdı düşün kızımı defnedecekleri gün. .. o yaz günü hastanede bir yağmur başladı sanki sonbahardi

beni kimse susturamiyor anneeee kızım islaniyor toprağın altında ben nasıl nefes alıyorum anne teyze diye ağladım saatlerce

bunları yazarken bile Ağlıyorum ilk gün gibi çok zorlu bir yıl geçirdim psikolojik tedavi gördüm

Rabbim herseyin iyisini bilir dedim hep dua ettim bizimde topigimiz vardı her hafta birine okuyup niyet ediyorduk

demem o ki vakti zamanı vardır hiç bir zaman ümitsizliğe düşmeyin sonuna kadar gidin gerekiyorsa esin yine o işlemden geçsin

evet çok zor maddi manevi ama elbet bir gün mutlaka karşılığı olacak

Rabbim sevdiği kullarına dert verirmis sizde bu imtihanı verir ve Çifter Çifter evlatlariniz olur inşallah

kızlar uzun oldu biraz

Gerçekten çok ama çok zor şeyler yaşamışsın :KK61: Ben bile okurken tutamadım kendimi hatta hala ağlıyorum :KK61:
RAbbim seni çok büyük bir sınavdan geçirmiş ama Şükür sonrasında sabrının karşılığını aldın ;) ben inanıyorum Diademe Diademe de karşılığını alacak ;)

Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş dedin ya bir an acaba benide mi seviyor diye düşünmeden edemedim :KK53:
Sınavların en zoru sevdiklerimizle olanlar sanırım ;) Rabbim sevdiklerimizle sınamasın bizler inşallah...Aminnnn

Ay zaten sulu gözdüm iyice sular aktı

Gerçekten çok ama çok zor şeyler yaşamışsın :KK61: Ben bile okurken tutamadım kendimi hatta hala ağlıyorum :KK61:
RAbbim seni çok büyük bir sınavdan geçirmiş ama Şükür sonrasında sabrının karşılığını aldın :KK66: ben inanıyorum Diademe Diademe de karşılığını alacak :KK66:

Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş dedin ya bir an acaba benide mi seviyor diye düşünmeden edemedim :KK53:
Sınavların en zoru sevdiklerimizle olanlar sanırım :KK66: Rabbim sevdiklerimizle sınamasın bizler inşallah...Aminnnn

Ay zaten sulu gözdüm iyice sular aktı
Banu abla ne zor gunlerdi gece kalkıp agliyordum sabaha kadar
Gelenler geçmiş olsun diyorlardı anneme sarılıp anne ne demek geçmiş olsun benim canım gitti diyordum

Zaman herşey durmustu benim hayatimda bir sene
Birinci senesinden mezarına gittim ağladım ama ne ağlamak eşim bir daha goturmedi

Rabbim hiç bir anneye evlat acısı yasatmasin
Kızım kucagimda ablasinida onda seviyorum eminim ablanda senin gibi tatlı bir kız olurdu diyorum

Pek bi Nazlı zaten bi enne deyişi var bitiyorum
Rabbim önce senin sonra bizim diyorum

Kızlar şöyle bir hesap yaptım iki ay oldu buraya katilali 7.100 gr vermisim
Her ay iki kilo versem

Haziran ayında 68kilolarda olurum inş

Kızlar spor çok iyi geliyor valla tavsiye ederim ahh daha fazla yapabilsem günlük bazen bir saat bazen yarım saat oldu

Bakalim yarın en çok spor yapan kim olacak

Banu abla ne zor gunlerdi gece kalkıp agliyordum sabaha kadar
Gelenler geçmiş olsun diyorlardı anneme sarılıp anne ne demek geçmiş olsun benim canım gitti diyordum

Zaman herşey durmustu benim hayatimda bir sene
Birinci senesinden mezarına gittim ağladım ama ne ağlamak eşim bir daha goturmedi

Rabbim hiç bir anneye evlat acısı yasatmasin
Kızım kucagimda ablasinida onda seviyorum eminim ablanda senin gibi tatlı bir kız olurdu diyorum

Pek bi Nazlı zaten bi enne deyişi var bitiyorum
Rabbim önce senin sonra bizim diyorum

Aynen canım Rabbimin bizlere emaneti kuzularımız :KK68:
Üzerinden senelerde geçse yüreğin yanar eminim ama birde şöyle bir şey var ; Evladını kaybeden Annelerin o bebekler Cennete giriş anahtarı olacaklar :KK68:Tam anlatamam ama inanılmaz güzel ve beni etkileyen bir hikaye vardı; hatta bir ara hocalarda anlatıyordu tvlerde; doğmadan yada doğduktan sonra ölen bebeklere Cennete girebilirsiniz dendiğinde Annelerimiz olmadan girmeyiz derlermiş :KK68:
Rabbim çektiğin üzüntülerin sıkıntıların karşılığını fazlasıyla verir inşallah ... Aminnnnnnnnn

O kuzucuğun sağlıkla büyüsün sana hayırlı evlat olsun inşallah ;) kim bilir belki ileride RAbbim bir mucize daha gönderir sana :KK60:

Her ay iki kilo versem

Kızlar spor çok iyi geliyor valla tavsiye ederim ahh daha fazla yapabilsem günlük bazen bir saat bazen yarım saat oldu

Gerçekten harikasın canım kuzuya rağmen fırsatın oluyor ve hiç üşenmeden yapıyorsun sporunu :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Maşallah canım eminim yaza kadarda hedefine çoktan ulaşmış olacaksın ;)

Her ay iki kilo versem

tabisi sennn

Back
X