- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Kızlar benim küçük kuzu 3 gündür karnım çok ağrıyor diye tuturuyor
Özellikle gündüz sesi çıkmayan cimcimem akşamları ağlayacak gibi oluyor devamlı mızmızlanıyorılık su torbası koyup karnını da az ovalayınca genelde uyuya kalıyor
Bakalım yarında tuturursa olmazsa doktora göstereyimbirazda ilgi çekmek için gibime geliyor şimdi babamızda geç saatlere kadar çalışıyor ya kimseye naz yapamıyor eskisi gibi
Haklısınız kendimi tanıtmadımSiz yenimisinz yoksa isim degisikligimi acaba var taniyamadim kusura bakmayin
Hepinize dua ederim banummmmKızzzzz en çok bana dua edeceğinsaksı değilim ben en fazla kiloyu vermesi gereken benim
Şaka bir yana ama cidden hepimize dua et kuzumbiz zaten sana hep dua ederiz prensesini sağlıcakla kucağına al diye
Hoşgeldiniz, yaşımız aynı, kilomuz yakın, hedefimizde aynı, boyun kaç canım?Haklısınız kendimi tanıtmadım
Aslında çok eskiyim en son 1.5 yıl önce 62 kilodayken izne ayrıldım.ayrılış o ayrılış
Şuanda 63 küsürüm inşallah 62 ye inip tekrar takıma döner ve 55 ile mezun olurum
Adım Gülşen 30 yaşındayım bir çocuk annesiyim (ay tanışma programı gibi söyledim)
Haklısınız kendimi tanıtmadım
Aslında çok eskiyim en son 1.5 yıl önce 62 kilodayken izne ayrıldım.ayrılış o ayrılış
Şuanda 63 küsürüm inşallah 62 ye inip tekrar takıma döner ve 55 ile mezun olurum
Adım Gülşen 30 yaşındayım bir çocuk annesiyim (ay tanışma programı gibi söyledim)
Geçmiş olsun prensese
Bence bir Dr götür Banu abla
Gecmis olsun abla üşütüyor olmasin ayaklarini kalin corap giydir insanlar en cok ayaktan hast kapiyolar
Hoşgeldiniz, yaşımız aynı, kilomuz yakın, hedefimizde aynı, boyun kaç canım?
Hehehe biraz oyle oldu ama zayifmissin sen ya bu kilo da dert mi canim
Kiloları birbirine yakın olan arkadaşlarımızı eşleştiriyorumBundan sonra herkes kendi grubundaki arkadaşlarını her fırsatta yanlış bir durum varsa uyarıyor ve her fırsatta motive etmek için elinden geleni yapıyor
Kırmızı Grup ;Diademe E elifdnzzz Alya39
Sarı Grup ; @Titan_Su perisi86 LargeGemini
Mavi Grup ;ISILDURU Huzurvemavi @Urmiaa3
Yeşil Grup ;Esrasi X xyz_s M musmutlu8787
Mor Grup ;oynakbasi34 @deniz_74 zambak86
Kızlar kim hangi renkteki gruptaysa bundan sonra yapabilirse o renkte yazsın diye düşünüyorumHem takım her anlamda renglenmiş olur hemde Grup arkadaşımızın yazısını kaçırmamış oluruz
Herkesi kilosuna göre eşleştirmeye çalıştım ama benim sıkletimde kimse yok diye morardığım için morlara sığındım
Umarım herkes memnun olur ama isterseniz aranızdada değiştirebilirsiniz
Ben bu şekilde kayıt ediyorum değişiklik olursa bana da söylerseniz değişikliği kayıt ederim
merhaba burdayımmmmzambak86 , M musmutlu8787 , Esrasi Nerelerdesiniz Yeşil takım nasıl gidiyor bugün?
oynakbasi34 kaptanım umarım otuz kişinin içine girersin
valla yapıcam, biraz bazı yiyecekleri hayatımdan çıkarıcamm, yoksa olmuycakHoşgeldinEsrasi sen o açığı kapatırsın der etme sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?