Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gecmis olsun abla üşütüyor olmasin ayaklarini kalin corap giydir insanlar en cok ayaktan hast kapiyolar
Kızlar benim küçük kuzu 3 gündür karnım çok ağrıyor diye tuturuyor
Özellikle gündüz sesi çıkmayan cimcimem akşamları ağlayacak gibi oluyor devamlı mızmızlanıyor o_O ılık su torbası koyup karnını da az ovalayınca genelde uyuya kalıyor :KK66:
Bakalım yarında tuturursa olmazsa doktora göstereyim :KK66: birazda ilgi çekmek için gibime geliyor şimdi babamızda geç saatlere kadar çalışıyor ya kimseye naz yapamıyor eskisi gibi :KK48:

Siz yenimisinz yoksa isim degisikligimi acaba var taniyamadim kusura bakmayin
Haklısınız kendimi tanıtmadım
Aslında çok eskiyim en son 1.5 yıl önce 62 kilodayken izne ayrıldım.ayrılış o ayrılış
Şuanda 63 küsürüm inşallah 62 ye inip tekrar takıma döner ve 55 ile mezun olurum
Adım Gülşen 30 yaşındayım bir çocuk annesiyim (ay tanışma programı gibi söyledim :D)

Aslında çok eskiyim en son 1.5 yıl önce 62 kilodayken izne ayrıldım.ayrılış o ayrılış
Şuanda 63 küsürüm inşallah 62 ye inip tekrar takıma döner ve 55 ile mezun olurum
Adım Gülşen 30 yaşındayım bir çocuk annesiyim (ay tanışma programı gibi söyledim :KK70:)
Hoşgeldiniz, yaşımız aynı, kilomuz yakın, hedefimizde aynı, boyun kaç canım?

Hehehe biraz oyle oldu ama zayifmissin sen ya bu kilo da dert mi canim:-)
Adım Gülşen 30 yaşındayım bir çocuk annesiyim (ay tanışma programı gibi söyledim :KK70:)

Geçmiş olsun prensese
Bence bir Dr götür Banu abla

Bakalım yarında tuturursa artık gösteririm ama bence ya üşütüyor yada ilgi çekmeye çalışıyor ;),

Gecmis olsun abla üşütüyor olmasin ayaklarini kalin corap giydir insanlar en cok ayaktan hast kapiyolar

Kız oda yaz kış anası kılıklı ancak ayakkabı giyeceği zaman çorap giyer :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben bir iki kere öyle Annem çorap giymiyorum diye söylendiğinde '' ay nefes alamıyorum sanki daral geliyor '' demiştim şimdi ne zaman çorap giy desem cimcimeye hemen bana aynı cümleyi yapıştırıyor :KK70:

Hepinize dua ederim banummmm :KK19::KK74:benim iştah bugün felaket açıldı :eek::63: oynakbasi34 oynakbasi34

Prenses artık acıkmaya başladı sanırım :KK48: Aman kuzu dikkat et ;) protein ağırlıklı beslen kilo almazsın birde bol su iç ;)

Hoşgeldiniz, yaşımız aynı, kilomuz yakın, hedefimizde aynı, boyun kaç canım?

Bak Adayarenide alın aranıza ;) hem kilolarınızda yakın ;)

Hehehe biraz oyle oldu ama zayifmissin sen ya bu kilo da dert mi canim:-)

Sorma hep diyorum fıstık gibisin daha ne diye ama dinlemiyor ki beni :KK48:

Neyse kızlar ben duşumu alıp yatayım malum sabah erkenden uyanacağım çok çalışmam lazım çoook :KK48: Sabah Allahın izniyle şu eğitim işinide halledeyim ;) Öğleden sonrada bir arkadaşla internet üzerinde satışla ilgili görüşeceğiz ( onun hazır sayfası var ya kendi kabul ederse orada yayınlanır yada bana sayfa açma konusunda yarımcı olur ) Önemli olan zaten ödeme şeklini ayarlayabilmek ;)

İyi geceler herkese. 3aylik bebisimden dolayi pek telefonu elime alamiyorum. Sohbete katilamiyorum.
Dun cok iyiydi ekmek yemedim,az yemek yedim, 30dak egzersiz yaptim.
67.2den 66.8e dustum ki ilk kez dogum sonrasi 66yi gordum.
Suan hedefim cumaya kadar 66yi sabitlemek.
Bu hafta benim '66' haftam yani :)
Az olsun, yavas olsun ama saglam olsun istiyorum :)
Herkese kolay gelsin :)

Kiloları birbirine yakın olan arkadaşlarımızı eşleştiriyorum :KK66: Bundan sonra herkes kendi grubundaki arkadaşlarını her fırsatta yanlış bir durum varsa uyarıyor ve her fırsatta motive etmek için elinden geleni yapıyor :KK66:

Kırmızı Grup ; Diademe Diademe E elifdnzzz Alya39 Alya39
Sarı Grup ; @Titan_ Su perisi86 Su perisi86 LargeGemini LargeGemini
Mavi Grup ; ISILDURU ISILDURU Huzurvemavi Huzurvemavi @Urmiaa3
Yeşil Grup ; Esrasi Esrasi X xyz_s M musmutlu8787
Mor Grup ; oynakbasi34 oynakbasi34 @deniz_74 zambak86 zambak86

Kızlar kim hangi renkteki gruptaysa bundan sonra yapabilirse o renkte yazsın diye düşünüyorum :21: Hem takım her anlamda renglenmiş olur :KK48: hemde Grup arkadaşımızın yazısını kaçırmamış oluruz :KK66:

Herkesi kilosuna göre eşleştirmeye çalıştım ama benim sıkletimde kimse yok diye morardığım için morlara sığındım :KK70:
Umarım herkes memnun olur ama isterseniz aranızdada değiştirebilirsiniz :KK66:
Ben bu şekilde kayıt ediyorum değişiklik olursa bana da söylerseniz değişikliği kayıt ederim :KK66:

çok güzel bi fikir olmuş tebrik ederimm, hatta kilo düştükçe diğer takıma yükselme yapalım arasında, 70den 60a geçince rengide değişsin

kızlar iş nedeniyle Ankaraya gittim, pazar günü çıktık yola, dün gece yarısı eşim aldı beni istanbuldan , o nedenle hiç uğrayamadım buraya :KK22: ama sizleride özledimmm:KK36: takım fikri çok hoşuma gitti, artık bi çözüm gerekiyordu gerçekten, çünkü sarı kartı da yedik:eek: kendi adıma yolculuktayken pek dikkat edemedim zaten hep geç geç yedik yemekleri onlarda atıştırmalık sandviç tarzı felan, midem mahvoldu,:kusmuk: umarım evden çıkmamada bi kendime odaklanırım bu aralar:anne: insanın evi gibisi yok :KK200:

Back
X