Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugünüde akşam yaptık
Öğleden sonra 1 senedir neredeyse görüşmediğim arkadaşıma kahve içmeye gittim ASlında yakın oturuyoruz telefonlada görüşüyoruz ama ben yoğunken onun vakti var, benim vaktim varkende o yoğun oluyor genelde
Zaten okullar açıldığından beri hiç niyetlenemiyordum bir yerlere gitmeye aslında kuzu okuldayken gidebilinir de ancak işlerimi hallediyorum

Tatilin son günleri ya tadını çıkartmak istiyor kızlar hatta yarın ille Buz Pateni yapmaya gidelim diyorlar Bakalım henüz net değil ama büyük ihtimalle sürükleyecekler beni öğleden sonra Buz pistine

Selaamm napiyosnzzzz nasl gdyo bugun diyetmle ilgli pek icacici seyler yasamadm....sabh ac karnina tartldm +400 gr gozukuyrm ki dikkat ediyrm elmden geldgnce yaziyrmda buraya zaten..onn disinda malum tatilin son gunleri diye evi tamamen kaldrdim camlar perdeler dolaplr wc banyo duvarlari derkeeennn hic durmamsm dogru durst aciktgmi farketmdm snra bitrdim cok sukur (gerci mutfak balkon tamamen duruyoda)bi anda karnim zil calmya basldi esimde dusaedn isteyelm dedi ki artk yemk yapmya gucum kalmamsti bi buyukkkk karadeniz pidesi yedim (uzun buyuk olanlarndan) ogle+aksam niyetine cok acikmsm cok pismanm aslnda....

Sabah iki yumurtali soganli biberli omlet 3 zeytin ceyrek lavas yesilcay biraz peynir

Ara 3 gun kurusu bir 10 tane fistik

Aksam biraz tavuk göğsü 4 yk bulgur pilavı 5 yk salata 3 yk yogurt

45 dk yürüyüş
20 dk bisiklet cevirme
20 dk kalca bacak egzesizi
2 litre su

Tamamen karbonhidrat ya kahvaltmda bile ekmegi olcerek yerken....(((((((

Arada olur öyle şeyler canım takılma o minicik artıya bol su içersen cumaya kadar dengelenir o nasılsa

Kaptanim siminru kim birinci olmus ama adi yok bu arada grupta 2.ligi kapmisim her ne kadar ii not alamasakta basarili bi tablo olmasada hic yoktan iyidir

Siminru başka takımdan canım
İnşallah çok daha iyi dereceler alırız canım sabırla istikrarla devam edelim yeterki

Canmmm hayirli ugurlu olsun inss demekki bize yansittigin pozitif enerjiyi onlarada yansitmissin cok sewerim senn gbi insanlarla iletsm kurmayi..guzur bulurum... oynakbasi34

Merhaba kızlar bugün yediklerim
Tost zeytin

Öğlen lahana dolması bir dilim ekmek bir kase yoğurt
(Yarım saat spor )

Ara bol acılı limonlu bir küçük tabak patetes salatası

Iki saat sonra iki ceviz

Aksam acılı patetes kavurması çorba yoğurt

Yarım saat spor

Yani kaptanim simdi butun katimlar arasi mi o siralama

LargeGemini sagolasin canimmm ya bu arada tam boydan fotonu hic gormdm ama gayet iyi gorunuyodn fotolrda
Canim simdi yuzumu kapatip boydan bo resim atiyorum bak

Bu gece kimsecikler iyi geceler iyi uykular herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…