Merhaba 8. takımcım,
480-502 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-38#post-49936754
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
Tamamen karbonhidrat ya kahvaltmda bile ekmegi olcerek yerken....(((((((
Tamamen karbonhidrat ya kahvaltmda bile ekmegi olcerek yerken....(((((((
Kaptanim siminru kim birinci olmus ama adi yok bu arada grupta 2.ligi kapmisim her ne kadar ii not alamasakta basarili bi tablo olmasada hic yoktan iyidir
Canmmm hayirli ugurlu olsun inss demekki bize yansittigin pozitif enerjiyi onlarada yansitmissin cok sewerim senn gbi insanlarla iletsm kurmayi..guzur bulurum...Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugünüde akşam yaptık
Öğleden sonra 1 senedir neredeyse görüşmediğim arkadaşıma kahve içmeye gittimASlında yakın oturuyoruz telefonlada görüşüyoruz ama ben yoğunken onun vakti var, benim vaktim varkende o yoğun oluyor genelde
Zaten okullar açıldığından beri hiç niyetlenemiyordum bir yerlere gitmeyeaslında kuzu okuldayken gidebilinir de ancak işlerimi hallediyorum
Tatilin son günleri ya tadını çıkartmak istiyor kızlar hatta yarın ille Buz Pateni yapmaya gidelim diyorlarBakalım henüz net değil ama büyük ihtimalle sürükleyecekler beni öğleden sonra Buz pistine
Canmmm hayirli ugurlu olsun inss demekki bize yansittigin pozitif enerjiyi onlarada yansitmissin cok sewerim senn gbi insanlarla iletsm kurmayi..guzur bulurum...oynakbasi34
Arada olur öyle şeyler canım takılma o minicik artıyabol su içersen cumaya kadar dengelenir o nasılsa
Canim yuzumu kapatip boydan atiyorum bi foto simdi
Siminru başka takımdan canım
İnşallah çok daha iyi dereceler alırız canımsabırla istikrarla devam edelim yeterki
Canim simdi yuzumu kapatip boydan bo resim atiyorum bakLargeGemini sagolasin canimmm ya bu arada tam boydan fotonu hic gormdm ama gayet iyi gorunuyodn fotolrda
Hoşbuldum boyum 160Hoşgeldiniz, yaşımız aynı, kilomuz yakın, hedefimizde aynı, boyun kaç canım?
Yok canım ya 56 ile hamile kalmıştım hep orda aklım ayrıca aynada kendimi sevmek istiyorum güvenimin tekrar yerine gelmesini istiyorum çok şey yaşadım geçmişte belki bşrgün dertleşiriz bu kiloyu vermem lazım sen kaç kilosunHehehe biraz oyle oldu ama zayifmissin sen ya bu kilo da dert mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?