- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Canim ac hissetmen cokta iyi degil ama vucudun ilk giren besini depolar seni tok tutacak kaloris dusuk seyler ye tarcinli sut yada meyveli yogurt gibi ac kalma bence ogunleride az ye sık yeSelam kizlar,
Bugun yine ac kivaminda gunu geciriyorum.yine ogunlerimi atlamadim.yalniz avuc ici kadar yedfim toplamda yediklerimi.simdilik iyi gidiyor ,bu sekilde devam edecegim.bir kac gune midem kuculur de daha kolay gecer gunlerim insallah.sonucolarak suan acim.
Gecmis olsun canimmerhaba kızlar nasılsınız, ben sabahtan doktora gittim midem ağırıyordu birde şişkinlik felan bi baktırdım şükür bişeyim yokmuş, takım sarı kart almış ya nolcak bu durum
Aynen canim ,bir bardak tarcinli sut icecegim simdi,aksam yemegine daha var.iyi gelir.Canim ac hissetmen cokta iyi degil ama vucudun ilk giren besini depolar seni tok tutacak kaloris dusuk seyler ye tarcinli sut yada meyveli yogurt gibi ac kalma bence ogunleride az ye sık ye
Ben acikinca oyle yapiyorum hem hafif hem bastiriyor acligimiAynen canim ,bir bardak tarcinli sut icecegim simdi,aksam yemegine daha var.iyi gelir.
Sagol canim Allah razi olsun senin guzelliginAynn katluyrmSu perisi86 hayirlsi.....
oynakbasi34 kaptanim nerde acabs hickmse grmese o grerdi YENA da yok bu aralr izme ayrldi ama ..bende korsw kullnmya basldm LargeGemini kizzzz Huzurvemavi o gozler ne ole MASALLAH cok guzelsin tertemiz bi yuzun var:)
Aynn katluyrmSu perisi86 hayirlsi.....
oynakbasi34 kaptanim nerde acabs hickmse grmese o grerdi YENA da yok bu aralr izme ayrldi ama ..bende korsw kullnmya basldm LargeGemini kizzzz Huzurvemavi o gozler ne ole MASALLAH cok guzelsin tertemiz bi yuzun var:)
Oo ana kiz suslediniz deseneSelam kızlar kuafordeyiz büyük kızımla cici oluyoruz pembe saç istiyor Mavide olurmuş morda gulermisin aglarmisin takma saç alicaz artık minik bişey ,bende rofle yaptırıyorum akşama grsrz
Aygulcum gecmis olsun belin neden agriyor daha cok gencsin canm ...Ben bu bir haftadir cikardim korseyi cok alışmış vucudum takmadigim zaman belim ve karnim üşüyor biraz belim agrisi gecsin tekrar takicam cok faydali
Sen ilaca baslamistin galiba canm arami verdin dikkat edersen almazsin fazla uyumamaya calisbende evi biraz toparladım şimdi örgü yapıyorum ilacımı kullanmaya başladım umarım kilo almam
Seda ben geldim bacım
Hos geldin bacim nerelerdesinYatsıyı bekliyorum iki dk var sedoş dök içini bacım anlat ben dinliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?