Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlar,
Bugun yine ac kivaminda gunu geciriyorum.yine ogunlerimi atlamadim.yalniz avuc ici kadar yedfim toplamda yediklerimi.simdilik iyi gidiyor ,bu sekilde devam edecegim.bir kac gune midem kuculur de daha kolay gecer gunlerim insallah.sonucolarak suan acim.
Canim ac hissetmen cokta iyi degil ama vucudun ilk giren besini depolar seni tok tutacak kaloris dusuk seyler ye tarcinli sut yada meyveli yogurt gibi ac kalma bence ogunleride az ye sık ye ;)

merhaba kızlar nasılsınız, ben sabahtan doktora gittim midem ağırıyordu birde şişkinlik felan bi baktırdım şükür bişeyim yokmuş, takım sarı kart almış ya nolcak bu durum
Gecmis olsun canim
Sari kart almisiz evet ilk 3 e girerek sildiricez haftaya insallah ;)
Bu hafta daha dikkatli olalim gitsin artik odemler ;)

Selam kızlar kuafordeyiz büyük kızımla cici oluyoruz pembe saç istiyor Mavide olurmuş morda gulermisin aglarmisin takma saç alicaz artık minik bişey ,bende rofle yaptırıyorum akşama grsrz

Selam kızlar kuafordeyiz büyük kızımla cici oluyoruz pembe saç istiyor Mavide olurmuş morda gulermisin aglarmisin takma saç alicaz artık minik bişey ,bende rofle yaptırıyorum akşama grsrz
Oo ana kiz suslediniz desene
Kiz senin saclarin guzeldi niye gerek duydun rofleye ;)
Benim kizda merak etmisti kirmizi taktim haftasinda cikardik rahatsiz etmis hanfendiyi...

Back
X