Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şimdilik bana müsaade canım hazır başımın ağrısı hafiflemişken bende yatıp uyuyayım

Sabah inşallah hiç birşeyim kalmamış olurda bende dinç uyanırım
Allaha emanet olun kızlar

Hayırlı geceler

Biz bu hafta 3lu rakip yapabiliriz Su perisi86 bizim yaş ve kilo oranimiza yakin olan ve bu hafta yarışmak isteyen varsa bekleriz ben 25 serenalar sanirim 26 yasinda yanlissa duzelt cnm kiloda 70li kusurlar olan bir rakip varsa katılabilir

Tunaydin kizlar bugun kasiklarim agriyo regl olacak gibi sanirim yumurtlama donemi ondan bu agri cunku daha regl olmama daha var

Canim 3.5 kilo kaldi aslinda 70 kilo bazilari icin baya kilolu olabilir ama benim fizigim icin hatta zayif bide benim kemiklerimde iri boyumda 1.67 birde görünüşte cok zayifladim o 3.5 kiloda basen ve kalcalarda kaldi ustten degilde kalcalardan versem tamamdir oyuzden kendimi cok zorlamadan azar azar vermek istiyorum yuzum belim cokmeden
LargeGemini canım ne güzel son üç buçuk kilon kalmış keşke benimde okadar kalmış olsa ne mutlu sana

Gecmis olsun canim.gunun stresi,yorgunlugu da etki etmistir sana.yarina dinlenirsin gecer canim.
O zaman ilk hedef 55 kg diyelim,aslinda 50 kg olmayi cok istiyorum da,duruma gire asagi cekeriz.

Selam kizlar,
Bugun yine ac kivaminda gunu geciriyorum.yine ogunlerimi atlamadim.yalniz avuc ici kadar yedfim toplamda yediklerimi.simdilik iyi gidiyor ,bu sekilde devam edecegim.bir kac gune midem kuculur de daha kolay gecer gunlerim insallah.sonucolarak suan acim.

Selam kizlar nasilsiniz
Esracim tskr edrm yorumun icin diyorum ya o fotodaki goruntun fit
Biraz verince fistik gibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…