- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LargeGemini canım ne güzel son üç buçuk kilon kalmış keşke benimde okadar kalmış olsa ne mutlu sana
Gecmis olsun canim.gunun stresi,yorgunlugu da etki etmistir sana.yarina dinlenirsin gecer canim.Selamun Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı geceler
Sanırım bugün cidden fazla kasttım kendimi
Sıkıntıdan regl yetmiyormuş gibi birde 2 saattir felaket bir baş ağrısıyla cebelleşiyorum
İnşallah yarın sabaha hiç birşeyim kalmazda bende elimden geldiğince herşeyi olması gerektiği gibi yapacağım
Paniğe gerek yok kızlar el birliği ile herşeyi düzene koyacağız
Hem bizden daha kötü ortalamalar alanlarda oldu geçmiştesonuçta hepimizin günlük hayatı bile bizim beslenmelerimizi etkiliyor ve ucunda ölüm yok
herşeyin telafisi var nasılsa
Dediğin gibi ne kadar kabalık olursak ortalama ona göre bölünüyor ama öyle bir ayrım yapılmıyorO yüzden elimizden geleni yapıp herkes bireysel olarak kendi ortalamasının yüksek olması için elinden geleni yapar olur biter
Tabiki arada artıda çıkıcağız hiç kimse bu konuda kendini suçlu hissetmesin sakın
Rica ederim canım ne demekmotive olmanıza yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
Listeye girdikten sonrada olsa ne zaman istersen hedef kilonu aşağı çekebilirsin
Aslında hepimiz Perşembe akşamları en azından ödem atıcı bir şey içebilirsek bence süper olurBir ara başka takımlarda da görmüştüm
bildirime bir iki gün kala ortak karar verdikleri bir detoks yada bitkisel çaylardan faydalanıyorlardı
Maalesef farkında olmadan bazen ödem oluşturacak şeyler tüketebiliyoruz
Evet dediğin gibi açlık hissetmeden gitmiyor kilolar ( özellikle benim açlıktan bayılacak gibi olmam gerekiyor )
Burada herkes elinden geleni yapıyor ama eminim bundan sonra biraz daha dikkatli olacağız ( özelikle ben başta sağlığım için bunu yapmam gerekiyor )
Kızlarında seni asla kötü niyetle söylemediğini bildikleri için yanlış anlamamışlardır
Hadi bakalımbak listeye az kaldı girmene
artık yarınki sonuca göre cumada güzel bir eksi rakam görmek istiyorum senden
![]()
deniz senin boyun kaçGecmis olsun canim.gunun stresi,yorgunlugu da etki etmistir sana.yarina dinlenirsin gecer canim.
O zaman ilk hedef 55 kg diyelim,aslinda 50 kg olmayi cok istiyorum da,duruma gire asagi cekeriz.
1.60 cmdeniz senin boyun kaç