Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şimdilik bana müsaade canım ;) hazır başımın ağrısı hafiflemişken bende yatıp uyuyayım ;)

Sabah inşallah hiç birşeyim kalmamış olurda bende dinç uyanırım ;)
Allaha emanet olun kızlar

Hayırlı geceler ;)

Tunaydin kizlar bugun kasiklarim agriyo regl olacak gibi sanirim yumurtlama donemi ondan bu agri cunku daha regl olmama daha var

Canim 3.5 kilo kaldi aslinda 70 kilo bazilari icin baya kilolu olabilir ama benim fizigim icin hatta zayif bide benim kemiklerimde iri boyumda 1.67 birde görünüşte cok zayifladim o 3.5 kiloda basen ve kalcalarda kaldi ustten degilde kalcalardan versem tamamdir oyuzden kendimi cok zorlamadan azar azar vermek istiyorum yuzum belim cokmeden
LargeGemini LargeGemini canım ne güzel son üç buçuk kilon kalmış keşke benimde okadar kalmış olsa ne mutlu sana

Selamun Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Sanırım bugün cidden fazla kasttım kendimi o_O
Sıkıntıdan regl yetmiyormuş gibi birde 2 saattir felaket bir baş ağrısıyla cebelleşiyorum :KK43:
İnşallah yarın sabaha hiç birşeyim kalmazda bende elimden geldiğince herşeyi olması gerektiği gibi yapacağım :KK66:

Paniğe gerek yok kızlar el birliği ile herşeyi düzene koyacağız :KK66:
Hem bizden daha kötü ortalamalar alanlarda oldu geçmişte :KK66: sonuçta hepimizin günlük hayatı bile bizim beslenmelerimizi etkiliyor ve ucunda ölüm yok :KK66: herşeyin telafisi var nasılsa :KK60:

Dediğin gibi ne kadar kabalık olursak ortalama ona göre bölünüyor ama öyle bir ayrım yapılmıyor :KK66: O yüzden elimizden geleni yapıp herkes bireysel olarak kendi ortalamasının yüksek olması için elinden geleni yapar olur biter :KK66:
Tabiki arada artıda çıkıcağız hiç kimse bu konuda kendini suçlu hissetmesin sakın :KK60:

Rica ederim canım ne demek :KK66: motive olmanıza yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :KK66:
Listeye girdikten sonrada olsa ne zaman istersen hedef kilonu aşağı çekebilirsin :KK66:

Aslında hepimiz Perşembe akşamları en azından ödem atıcı bir şey içebilirsek bence süper olur :KK66: Bir ara başka takımlarda da görmüştüm :KK66: bildirime bir iki gün kala ortak karar verdikleri bir detoks yada bitkisel çaylardan faydalanıyorlardı :KK66:

Maalesef farkında olmadan bazen ödem oluşturacak şeyler tüketebiliyoruz :KK66:
Evet dediğin gibi açlık hissetmeden gitmiyor kilolar ( özellikle benim açlıktan bayılacak gibi olmam gerekiyor )

Burada herkes elinden geleni yapıyor ama eminim bundan sonra biraz daha dikkatli olacağız ( özelikle ben başta sağlığım için bunu yapmam gerekiyor )
Kızlarında seni asla kötü niyetle söylemediğini bildikleri için yanlış anlamamışlardır :KK60:

Hadi bakalım :KK66: bak listeye az kaldı girmene :KK66: artık yarınki sonuca göre cumada güzel bir eksi rakam görmek istiyorum senden :KK66:
Gecmis olsun canim.gunun stresi,yorgunlugu da etki etmistir sana.yarina dinlenirsin gecer canim.
O zaman ilk hedef 55 kg diyelim,aslinda 50 kg olmayi cok istiyorum da,duruma gire asagi cekeriz.

Selam kizlar,
Bugun yine ac kivaminda gunu geciriyorum.yine ogunlerimi atlamadim.yalniz avuc ici kadar yedfim toplamda yediklerimi.simdilik iyi gidiyor ,bu sekilde devam edecegim.bir kac gune midem kuculur de daha kolay gecer gunlerim insallah.sonucolarak suan acim.

Selam kizlar nasilsiniz ;)
Esracim tskr edrm yorumun icin diyorum ya o fotodaki goruntun fit
Biraz verince fistik gibi olursun ;)

Back
X