Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben bugün ne yedim
sabah: 1 domates. 1 salatalık, beyaz peynir,1 peksimet..
aralarda 3 bardak yeşil çay içtim..
yklaşık 2 saatte bir elma yiyorum
bide çok acıktığım bi ara 1 domates 1 peksimet yedim..
20:00 de son elmamı yicem..
ama acıkıyorum ya:gitme: ama pes etmicem, çıkmıcam diyetin dışına

yesılcay demledım kendıme bı pakette lımonlı etı form tatlı krızımı bastırmaya calıscam ıns olur yoksa markete gıtcem valla dayanamıyorm catlamak uzereyımm yaaa

canım başka şeyler düşün.. mesela meyve ye.. bence bırakma kendini. teslim olma nefsine..lmaz:

canım çok sıkkın okul kapısından çıkarken okul kapısı rüzgardan kapan gel arabayı sıkıştır..çıkamadım... oldukça çizildi araba...saatlerdir kaportacıda bekliyorum....canım çok sıkkın ama yinede yemek yemeyeceğim.....:sinifsinif:

buarada hala öğlen yediğim elmanın üzerineyim... ne elmaymış be....çalınan elma demek daha tok tutuyor....yarın elma aramaya devam..........

hadi ya canım.. çok mu kötü oldu,, nese sana bişey olmadı ya.. sakın canım sakın moral bozukluğu iştahını etkilemesin.. harika gidiyorsunalkisalkisalkis..

buarada hala öğlen yediğim elmanın üzerineyim... ne elmaymış be....çalınan elma demek daha tok tutuyor....yarın elma aramaya devam..........

canım ya elma beni çok acıktırıyor.. hiç bu kadar karnımın gururdaddığını bilmem.. vallah zor dayanıyorum. ama pes etmicem.. en az 6 gün:lepi:..

hadi ya canım.. çok mu kötü oldu,, nese sana bişey olmadı ya.. sakın canım sakın moral bozukluğu iştahını etkilemesin.. harika gidiyorsunalkisalkisalkis..

yemeyeceğim...yemeyeceğim...yemek diye birşey yoğğğğ aslında..beynimin bana oyunu...kalk mekik çek..açlığın geçer......diyom kendime..........fisfisfis

canım ya elma beni çok acıktırıyor.. hiç bu kadar karnımın gururdaddığını bilmem.. vallah zor dayanıyorum. ama pes etmicem.. en az 6 gün:lepi:..

dayan bu haftada biz birinci olacağız....bak ben o kadar streste bile hala takımımı düşünüyorum...vazgeçmek yok....bol bol ılık su iç iştah bırakmıyor.....

dayan bu haftada biz birinci olacağız....bak ben o kadar streste bile hala takımımı düşünüyorum...vazgeçmek yok....bol bol ılık su iç iştah bırakmıyor.....

ılık su içemiyorum ya:gitme::gitme:.. başka ne yapsam canım.. sabahtan beri 2,5 litre su içtim.. ama şuan açım.. pes etmicem ama napsam.. spor yapsam belki unuturum ama canım istemiyor:sinifsinif:

valla bak şimdi arkadaşlarıma yemek pişiriyorum...bir tarfatn köfte kızartıyorum bir taraftan soslu spagetti yapıyorum....ağzıma bir kaşık atmama ramak kalmışken şunu düşünüyorum....ben iradesiz değilim....2-3 ay sonra kendimi istediğim gibi görmem lazım.....o yüzden yemeyeceğim....su ısıtıyorum paso ılık su içecem.......

slm kzlar ben de karnım acıktığında ılık su içiyim iyi fikir ha ben de sbhtan beri spor yapıom inanır msnız yediklerimi eritmek için valla yapmadım şey kalmadı şimdi yazıom hepsini sbh aç karnına 15dk koşu ymktn sonra 45dk yürüyüş ölen yemeğinden snra 70dk kondüsyon bisikleti akşm yemeğinden sonr 50dk koşu şu an tplam 3saat yaptı akşm bide 40dk dha kondüsyon bskleti yapcm mekik çekcem bde akşm yediklermi yazıyım 1kase çorba 2-3kaşk pilav 2 kaşık patates biaz da kepek ekmek şekersiz çay bunlar öğlen yediklerimi ztn yazmştm akşam bide yeşilçay içcem özlem lmaz: benden durular böle

sonunda birilerinin aklı başına gelmiş klava:

bende bugün kömüş gimi yedim falla ay ben ne halt ettim böle oyyyooooyyyyyyyy

şebnemcim nasıl gidiyor elma diyetin???
oğluşun nasıl?

tatlım saol oğlum bi iyi bi kötü bakalım ilaçlarına başladık iyi gelir inşallah

vallahi tatlım elma diyeti ilk gün çok iyi geçti kahvaltıdan snra günboyu 3 elma yedim sadece ama oğlumun makarnasının tadına baktım tek kaçamağım diyebilirim ama yarın daha dikkatli olcam

bende yediklerimi toparladım
sabah salatalık domates peynir zeytin 1 yumurta ve ekmek yerinede 1 lokma el böreği yedim
öğle saat 2de 1 elma
saat5de 1 elma
saat8de 1elma

uzgunum gofret yıyorum ama spor yapcam fazlasıyla soz gece bıle olsa cok fenayım ya sabahtan berı yedım kendı kendımı yaa

tatlım yeme ya ne gofreti 38beden pantolonunu düşşün canın tatlı istediğinde evde etiform hindistan cevizli bar bulundur 80kalori ben öyle yapıyorum

tatlım yeme ya ne gofreti 38beden pantolonunu düşşün canın tatlı istediğinde evde etiform hindistan cevizli bar bulundur 80kalori ben öyle yapıyorum

bu gıdısle pazartesı stajıma baslarken aldıgım yenı kıyafetlerın ıcıne gıremıcem yarın daha dıkkatlı olcm ve spor cok yapcam... ya bı hastalansam rahatlcm davul gıbı hıssedyrm kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…