yesılcay demledım kendıme bı pakette lımonlı etı formtatlı krızımı bastırmaya calıscam ıns olur yoksa markete gıtcem valla dayanamıyorm catlamak uzereyımm yaaa
canım çok sıkkın okul kapısından çıkarken okul kapısı rüzgardan kapan gel arabayı sıkıştır..çıkamadım... oldukça çizildi araba...saatlerdir kaportacıda bekliyorum....canım çok sıkkın ama yinede yemek yemeyeceğim.....:sinifsinif:
buarada hala öğlen yediğim elmanın üzerineyim... ne elmaymış be....çalınan elma demek daha tok tutuyor....yarın elma aramaya devam..........
hadi ya canım.. çok mu kötü oldu,, nese sana bişey olmadı ya.. sakın canım sakın moral bozukluğu iştahını etkilemesin.. harika gidiyorsunalkisalkisalkis..
canım ya elma beni çok acıktırıyor.. hiç bu kadar karnımın gururdaddığını bilmem.. vallah zor dayanıyorum. ama pes etmicem.. en az 6 gün:lepi:..
dayan bu haftada biz birinci olacağız....bak ben o kadar streste bile hala takımımı düşünüyorum...vazgeçmek yok....bol bol ılık su iç iştah bırakmıyor.....
şebnemcim nasıl gidiyor elma diyetin???
oğluşun nasıl?
uzgunum gofret yıyorum ama spor yapcam fazlasıyla soz gece bıle olsa cok fenayım ya sabahtan berı yedım kendı kendımı yaa
tatlım yeme ya ne gofreti 38beden pantolonunu düşşün canın tatlı istediğinde evde etiform hindistan cevizli bar bulundur 80kalori ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?