Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yemek pişirmiyorum evde açıkçası....sabah 1 dilim kepek ekmek 2-3 chery domates yada 3-4 kayısı yoğurt....arada 2-3 domates yaa 1 dilim ekmek...öğlende aynı akşam da yoğurt kepek bisküvi....bol bol bol su içiyorum...herşey şekersiz.....yeşil çay meyva çayı normal çay kahve türk kahvesi herşey şekersiz...pasta börek çörek yok ...zaten yiyememde....asitli içecek hiç kullanmam....kola fantayı yıllardır kullanmıyorum.....biraz da egzersiz takviyesiyle sence zayıflanılmaz mı?

kız bunlar da ne ygs lys anaaam bı oss vardı bızde aman ya ıyıce karman corman yapıyolar egıtımı ıyılestırıcez dıye hıc de ıyılesmıyo daha da kotuye gıdıyo bence.

slm evet özlemcim öle oluyo valla ya sen hangi bölümdeydin bu arada akşam 3 kaşık sulu köfte 4-5kaşık pilav yedim ekmek yemedim şekersiz çay içtim 1.olmuşuz yeni gördüm hepimizi canı gönülden tebrik ediyorum bu takımda olduum için de bi kez daha gurur duydum:teytey:

süper zayıflanır hemde canım..insan nefsini biraz körelttimi bide spor harika.. bizim evdede yemek pişmese birazda annem zorlamasa bende böyle yapardım.. yemek yemeği ek sevmiyorum..zaten ondan kilo aldım.. abur cubur, fesfood.. sen tam gaz devam et.. vermek istediğimiz kilo nerdeyse aynı.. inş başarırız.. bende 3 hafta 4 kilo verdim dabi arada kaçaklar yapıorum yoksa daha iyi olurdu.. bu arada teşekkürler yazdığın için kafamda şimdi isveç diyeti var ama napsam bilmiyorum.. hafta sonu 2 gn denesem olmazsa az yiyerek zayıflamaya devam. tabi sporda şart..
bide şu titreşimli kemerden bendede var ama ne zaman kullansam çok kötü oluyorum.. ben sıkılaştırıcı krem kullanıyorum.. günde enaz 20 dk spor..inş artırırm..

o diyet bu diyet emin ol boş....kurallara bağlı kalınarak yada belli bir yiyeceği yenerek zayıflanmazki...o yüzden kilo yapmayacağına emin olduğun şeyleri ye...sebze meyve...ben öyle sert diyetler yapıp ta vucudumu yıldırmayacağım açıkçası...öğün sayısını artırdım ama çok çok az yiyorum...açıksamda 1 tane chery atıyorum ağzıma geiyor o anlık açlığım...ve sürekli ılık su iç......sporda yaptıktan sonra gelecek hafta 1.olmamızı kim engelleyebilir......

zayıflama kemerini kesinlikle kullan...yararını eninde sonunda göreceksin emin ol.....

tabi canım inş. vericez bu kiloları azmin elinden hiçbişey kurtulmaz..bende 80 falanım şuan3 ay da 6 7 kilo verdim ama asıl bundan sonra kasmıyorum kendimi zamana yayıocam ama sene sonuna inşş... kilo die bir problemim kalmayacak çok bişey yemiyorum sevdiğim bişey oldumu abartmadan yiyorum sonraki öğünlerde telafi ediyorum.. herkes incecik gezerken biz neden fazladan 10 15 kilo taşıyolımki ben şimdilik 70 olsam yeter sene sonuna kadar vericem ama az az ve kalıcı 2010 dada 5kilo verdimmi 38 bedenim inş.......... a e oluuuuuuuuunnnnnnnnnnn........

tabiki verecez..
gözlerimi kapatıyorum kendimi uzun siyah çizmelerimle dar siyah eteğimle hayal ediyorum..inşallah kışa 38 beden olarak girmek istiyorum......zemuszemuszemuszemus

haklısın canım.. aslında çok diyet denemedim hayatımdda.. ama bi aralar hiçbişe yemiyordum.. ozamandas hiç kiloveremedim hatta derslerim mahvoldu.. üniv. hayatımdaki en kötü dönem geçen dönmdi.. akıllandım birazda olsa.. bu sene son senm bve artkeminim zayıf ve sağlıklı bi insan olarak başlıcam bu seneye..
çok bişey yapmamaa rağme bünyem çabuk yoruldu.. ama dediklerine dikkat edeceğim.. masaj kemerinide kullanmaya çalışacağım ama sadece basenlerie kullanacağım.. göbeğime kullandığmda ogün karın ağrısından duramıyorum.. biraz cildim hassas kıpkırmızı oluyor.. bide spora gittiğim dönemde bu tarz aletlerin iki dakikadan fazla aynı yere tutlmaması gerektiiği ve zararlı olduğı söylndi ben o dönem bıraktım, bikaç hafta kullansam zararı olmaz heralde..

ooooo süper:lepi: genelde beyinde çözüldüğünde reeldee bitiyor bu kilo işi.. burda bunu öğrendim.. hadi bakalım inş hepimiz fazlalıklarımızdan kurtulmuş olarak gireriz yeni dönemlere..

ben stepper aletiyle beraber kullanıyordum titreme aletini...geen yıl biraz da yememe dikkat edince 12 kilo verdim....vucudumu dıkılaştıran oydu....daha sonra hormon iğnesi falan kullandım verdiğim daha çok aldım...şimddide alışverişe çıkacam..kuru kayısı alacağım sabah kahvaltısı için...ayrca hazır inegöl köfte alacam öğlen yada akşam 2-3 tane yiyecem..protein ağırlıklı olduğu için fazla etkilemiyor....ben biyoloji mezunuyum 2 yıl hastanede çalıştım...defalarca diyetisyene gittim...yani anlayacağın arık kendime liste oluşturabiliyorum sana tavsiiyem yediklerini ve yaptıklarını bir çizelgeyle takip et....zemuszemus

tamam canım tavsiyelerin ve söylediklerin için çok saol.. bende yediklerimi bi deftere yazıyorum.. bende antideprasan haplarıykla almıştım ilk kilolarımı.. bu arada ben psikolojik danıma okuyorum.. gerçi ozaman daha küçüktüm..ve terzi kendi söküğünü dikemiyor sanırım.. nese canım iş bizde bitiyor.. çok da güzel vericez ben inanıyorum..:lepi:
sana iyi alışverişlerkaydirigubbakcemile3.. bende spor yapmalıyımkaydirigubbakcemile2

1. olmusuz bu arada herkese tebrıkler benım payım hıc yok denecek kadar az bunda zaten.. dag cılegı 1.liğini, asuu 3.lüğünü tebrık ederım cnm 2.liği haftaya gene ben kapcam :)

1. olmusuz bu arada herkese tebrıkler benım payım hıc yok denecek kadar az bunda zaten.. dag cılegı 1.liğini, asuu 3.lüğünü tebrık ederım cnm 2.liği haftaya gene ben kapcam :)

ewet canım bu hafta 1.yiz.. sende haftaya güzel kilolar vereceksin:lepi:.. teşekkür ediyorum canım.. işi gücü bıraktım buralarda dolanıyorum ben.. isveç diyeti bölümünü okuyodum.. sen nasıl oldun.. şişliğin geçtimi?

inşallah haftayada 1.olacağız....sakın ha 1 gr fazla yemeyin kendinizi değil takımı düşünün...bende alışverişe çıktım...kuru kayısı aldım...akşam yemeği olarak yoğurtla yiyeceğim yada sabah kahvaltısı olarak...yumurta aldım her sabah 1 tane haşlayıp yiyeceğim....inegöl köfte aldım..2-3 chery domatesle ve yeşil biberle güzel bir öğlen yemeği olur....buarada dikkat ekmek yok......zemuszemus

30 dakıka tıtredım tıtrerken bos durmym dedım stepper da 1250 adım (175 kalorı) attım. sonra 55 kalorılık kondısyon bısıkletı terden bayıldım dusa attım kendımı sonra buraya geldım. hala sıs ayrıca karnım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…