Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sbnmcim benim kıızım direkt şişko anne diyor ekim de 5 olcak ya buna ne demeli
sen ağla bende başımı taşlara vurayım(((

ay yediklerimi yazmayı unutuyodum..
sabah :haşlanmış patates,domates,salatalık,1 peksimet, azıcık sarella..
ara:yeşil çay, bide maydonoz,lahana ve soğanı kaynatıp yaptığım suyumu içtim..
öğle: 1 kase çorba, 4 yemek kaşığı pilav,salata
ama bünyem bikaç gündür yemeği unutmuş galiba, yediklerim çok değil ama midem bulandı çıktı hepsi.. kötü eğilim ama niye böyle oldu anlamadım.. belki dahada az yemeliydim.. akşama sadece meyve yemeyi düşünüyorumm.. bide spor yada yürüyüş yapıcam..

çok iyi yapıosun canım insan okudukça motive oluyor.. odaha çocuk ama yakında anne ne kadar inceldin der inş:lepi:

inşşşş.....durmak yok yola devammmm...ben bugün biraz yedimmm ama haftada 1 ödül lazım dimeee....:lepi::lepi: tabiiki bırakmayacağız kendimizi hedeflerimiz büyükkk....

ahh ahhh bana şişkosun diyicek bir çocuğum bile yokk...bunada şükredin kızlarr en azından bebeklerinize kavuşmuşsunuz..:teselli:..

yenı gelen benı tanımayan arkadaŞlara kısaca kendımı tanıtmak ıstıyorumm....

Kılo vermek zorundayımm ÇÜnkÜ bende pos. Var ve bebek ıstıyoruz 4 yıllık evlıyım nerede ıse 3 yıl olacak ÇocuĞumuz olmuyorr.. Adet olmuyorum olmak ıstedıĞımdede ılaÇ kullanıyorum. .dr. Gıttım kılo vermem gerektıĞını tedavıye baŞlamam gerektıĞını sÖyledı. Rısklı hamılelık geÇırmemem ıÇın kılo vermem lazımmıŞ...bÖyle ıŞteee....hayırlısı rabbımdenn....

bu yÜzden kılo vermek zorundayımmmmmmmmmmmmmmm...............ben ÜstÜme dÜŞenı yapımm olmazsada rabbımden derımm mevlam neylerse gÜsel eyler derım....

bende pos var var ne demek
benim arkadaşım var dı 83 kiloydu ve hamile kalabilmesi için kilo vermesi gerektigini söyledi hamile kalamıyodu tedavi b işeyler yaptı ama olmadı inat etti zayıfladı ve 63 kiloyla hamile kaldı 9 ayını yatarak geçiridi şimdi 3 yaşında bi kızı var

niye şanslıyım ne oldu ki......

HAKLISIN AZRACIM BİZDE BAZAN SORUMSUZ OLABİLİYORUZ .şakkıdı
CEZASINIDA FAZLASIYLA ÖDÜYORUZ .....kaydirigubbakcemile2
İNSANLIK İŞTE ....

bana şişkosun diyecek bebeği yapabilecek kocam bile yok...yani sende şanslısın emin ol.......

ciddimisin kaydirigubbakcemile3
ya ben nekadar kilo alsamda göbegim yok gibi bişey yanlara dogru genişliyorum ben ya biara resim bırakırım bakarsınız
ama buaralar nekadar şiştim se çocuk bile farkında

Son düzenleme:
haklısın daĞ ÇıleĞı.....
Çok ŞÜkÜr halımızeee....rabbım saĞlık versınn huzur versınn....gerısı zaten gelır
....

kızlar ben çıkıyorummm yarın sabah görüşmek üzeree....

bu arada 1. kutlu olsun....

buarada yediklerimi yazayım.....
atıştırmalık olarak arada 4-5 chrey domates yedim...akşam içinde 1 kase yoğurt ve 4-5 taze kayısı yiyeceğim......

kızlar akşama yemekli düğün var ve ben yememk için şimdiden yedim 1 domates 1 salatalık roka kibrit kutusu kadar lıght peynir ve 7-8tane etiform çubuk kraker yedim suyum da bitti ilerki saatlerde ççok acıkırsam lıght yoğurt yerim artık
benim hazırlanmam gerek çıkıyorum kendinize ii bakın şekerler

inş. olur canım ya.. rabbim büyüktür.. umarım biran önce kilolardan kurtulursun.. benim teyzemde kilo ve stres yüzünden çocuk sahibi olamıyor.. allah herkese sabır versin

buarada yediklerimi yazayım.....
atıştırmalık olarak arada 4-5 chrey domates yedim...akşam içinde 1 kase yoğurt ve 4-5 taze kayısı yiyeceğim......

dağçileği diyetini hangi bloğa yazıyorsun ben nasıl kilo verdiğini öğrenmek istiyorumda.. geçmişi okudum ama kaçırdım galiba.. bana anlatırmısın neler yaptığını..
bu arada :hooray: 1.liğini kutlarım.. inş haftayada güzel kilolar verirsin..

hiçbir diyete bağlı değilim...ömrümde o kadar çok diyet denedim ki anlatamam artık....ben sadece hafif şeyler yiyorum.. ama şunu unutma çikolata pasta kola azıcık yesem olayı falan yok hiç yemiyorum....çünkü bu sefer hedefime ulaşacam kararlıym....

hımmm anladım canım.. peki yemeklerden yiyomusun? yani meyve sebze tüketimin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…