kızlar slmm motive edicii kitaplar okuyorym tek şişman beyniniz limit sizsiniz felan başarı öyküleri
ayy oğlum bile kilo aldığımın farkında bücür 6 yaşında anne:CüvCüv: göbüşün kocaman anne diyo ühühühü
kızlar şöle bir baktımda takımlar bazında etap 1.liği
bireysellerde etap 1.liği ve 3.lüğü bizde gene valla bravo kızlar
ama sakın bunun üstüne salmak yok haftayada ilk 3 e adımızı yazdıracağız
başka yolu yok
sbnmcim benim kıızım direkt şişko anne diyor ekim de 5 olcak ya buna ne demeli
sen ağla bende başımı taşlara vurayım(((
yenİ gelen benİ tanımayan arkadaŞlara kısaca kendİmİ tanıtmak İstİyorumm....
Kİlo vermek zorundayımm ÇÜnkÜ bende pos. Var ve bebek İstİyoruz 4 yıllık evlİyİm nerede İse 3 yıl olacak ÇocuĞumuz olmuyorr.. Adet olmuyorum olmak İstedİĞİmdede İlaÇ kullanıyorum. .dr. Gİttİm kİlo vermem gerektİĞİnİ tedavİye baŞlamam gerektİĞİnİ sÖyledİ. Rİsklİ hamİlelİk geÇİrmemem İÇİn kİlo vermem lazımmıŞ...bÖyle İŞteee....hayırlısı rabbİmdenn....
azracım cevap yazıyordum çocuklar geldi kapattım mecburen
aeben yazmış zaten sıranın 1.takıma geçtiğini yani sorun yok 4 hafta sonra ise ben kesin burdayım
yani gene sorun yok rahat ol tatlıma.s.
çilek çok şanslısın çoookkkk
HAKLISIN AZRACIM BİZDE BAZAN SORUMSUZ OLABİLİYORUZ .şakkıdıkızlar çıkıuyorum bn
evet 1.takıma geçiyormuş sıraa
huselim yoksun ama gerek de kalmdı zaten
sıra bizdeyken 1 .takıma geçti 4 hafta daha yok
liste hazırlama
ondan sonra ne olcak bilmiyorum ama
bn haftalar öncesnden derdine düşüyorum sonuç listesnn
şu takımlarda ki sorumsuzluğa bak
nese kul olanın başına herşey gelirmiş
inşşşş.....durmak yok yola devammmm...ben bugün biraz yedimmm ama haftada 1 ödül lazım dimeee....:lepi::lepi: tabiiki bırakmayacağız kendimizi hedeflerimiz büyükkk....
ahh ahhh bana şişkosun diyicek bir çocuğum bile yokk...bunada şükredin kızlarr en azından bebeklerinize kavuşmuşsunuz..:teselli:..
sbnmcim benim kıızım direkt şişko anne diyor ekim de 5 olcak ya buna ne demeli
sen ağla bende başımı taşlara vurayım(((
yenİ gelen benİ tanımayan arkadaŞlara kısaca kendİmİ tanıtmak İstİyorumm....
Kİlo vermek zorundayımm ÇÜnkÜ bende pos. Var ve bebek İstİyoruz 4 yıllık evlİyİm nerede İse 3 yıl olacak ÇocuĞumuz olmuyorr.. Adet olmuyorum olmak İstedİĞİmdede İlaÇ kullanıyorum. .dr. Gİttİm kİlo vermem gerektİĞİnİ tedavİye baŞlamam gerektİĞİnİ sÖyledİ. Rİsklİ hamİlelİk geÇİrmemem İÇİn kİlo vermem lazımmıŞ...bÖyle İŞteee....hayırlısı rabbİmdenn....
buarada yediklerimi yazayım.....
atıştırmalık olarak arada 4-5 chrey domates yedim...akşam içinde 1 kase yoğurt ve 4-5 taze kayısı yiyeceğim......
hiçbir diyete bağlı değilim...ömrümde o kadar çok diyet denedim ki anlatamam artık....ben sadece hafif şeyler yiyorum.. ama şunu unutma çikolata pasta kola azıcık yesem olayı falan yok hiç yemiyorum....çünkü bu sefer hedefime ulaşacam kararlıym....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?