• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haydi kızlar biraz daha gaz biraz daha gaz çok ihtiyacım varrrrr delikafadulden
ben bu gazla 60 görürümmm delikafadulden
şaka şaka tabi 60 da buruşurum :çok üzgünüm:
ama beğendiğiniz için çok mutluyum :utangac:
birde şu şaşkın oğlum anne saçların fena elektiriklenmiş düzelt deseydi
akşamdan beri kızıyorum :mymeka:-tatlicadiarzu-

bu gün gündeydim apartmandaki hatunlar şok oldular görünce beni :utangac:
tabi bende belli etmiyorum ama içimden şımarıyorum kaydirigubbakcemile3
nemi oldu oturdum yasin okuyoruz yasinin ortasında bir yumru oturdu mideme canım çıkacak
allahın cezası bu sana hasibe dedim o kadar şımarırsan olacağı bu işte nazara geldin :1no2:
sonra yvaş yavaş geçti su falan içtim
o kadar şımarmaya tüm ikramlarımıda yedim tabiii
tuğbacım pek bir marifetlidir öyle güzel ikramlar hazırlamışki birbirinden enfes :1rolleyes:
akşam yemedim ama
umarım kilo yapmaz bugün ne alır ne veririm :1rolleyes:

hade hadeeeeeeeeeeeeee:jeyyar: yemeyik biz bunlarıııııı özlemmm:P bi arada akrep keçiboynuzu pekmezi içiyordu:):P bizim takım sanırım diyete girince güçden düsüyorlarkaydirigubbakcemile3 güllüüüüüüüü baka iste bi örnek daha evlenince yardımcı olur afrodizyak besinler ve etkileri:)kaydirigubbakcemile3
kıız ne pekmezi ben kudret narı yiyodum bi keree:dilcikar:
asi başlasammı bende göbek popo olayına ya... gecen sefer başlamıstım onlar çok sıkılar gününde ölçüyü vermedim bir kere de diskalifiye ettiler beni:)) akrep ne grubu bu bilgi ver bakim... belki başlayabilirim... ne hareketler var? öptüm sizi öğlen mantar sote 1 dilim kepekli ekmek ve ekmeğin yarısının üzerine krem peynir sürdüm veeee yarım salatalık... nasıl?
göbeğinizi ertmek için bugün naptınız topiği şeker
oooooooooo daha neler öğrence bakalım yaw olmuşken kalorisi az şeyler olsaa :)

kııız kalorisi az şey yenirmi hiç okaaaaa enerji harcican şeye kuzuuuuudelikafadulden

ya çitoscum sen bilirsin benim komşu yeni doğum yaptı yavrucak sezeryan oldu 2 gündür karın agrısından ölüyo kız ağlaya ağlaya bir hoş oldu sürekli acildeler nedir bunun sebebi acaba? üzüldüm kıza yaaa....

dikişleri mi iltihaplandı acaba morr
bazılarında rahim yerine otururkende olur böyle ağrılar ama
iki günlük bebekle üzüldüm yavrucağa bende :1no2:

bebek mi karın ağrısı çekiyor anne mi?

:uhm::sm_confused:
merhaba canımm
oğluş büyümüş burdan resmine bakıp seviyoruz onu
oğlanla kızada gösterdim bayıldılar paşama :asigim:
bu arada akrep te burda merhaba canımmm :içelim:
ben giremiyorum bu günlerde ne olur artık bir hafta daha idare edin beni kızlar :çok üzgünüm:
pc asla düşmüyor
inzibat gibi başıma dikildi oğluş sıra bekliyor vaktin doldu diyor :çok üzgünüm:mirmirmirmir

:roflol::roflol::roflol: biz bunu yedik demek miden için haaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar: midenin en iyi ilacı çiğ patates suyu Asi hanım yemiş çerezli balı:jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol:aynen canım yaaa aynen:roflol:
:jeyyar: kız yeni evliydik yahu benimde midemde bi ağrı ayyyy ne bilim ben komşu kadın fıstıklı bal ye dedi bende şu satılan cerezli baldan aldım yedim:))))))))) iyi aklımda ossun çiğ patates suyukaydirigubbakcemile3 şey enerji veriyomu lülülülülülü
kızııııım kadın sana yeni evli olduğun için kuvvet veren bişi demiş yeme biziiidelikafadulden
amanıııııııııınnn coştu bizim hatunlarrrrrrrrrr..ne için enerji isityonuz bacılar ben anlamadııııııııı:jeyyar:CADIARZU
çitosum hani geceleri fazla mesai yapılıyo ya
bol enerji kaybederek
özellikle yeni evliyken
işte asiii yeni evliyken yemişde enerji veren şeyler
bizede midem için diyooosositososito

hahhaaaaa muhabbete bak mide ağrısıymış bende yedim bide yeni evliyken diyo hatun insan yeni evliyken niye yerki böyle şeyler
dimi ama yeni evliyken mide ağrısı mı olurmuşkaydirigubbakcemile3
selam kızlar geçmişe göz attım, asicik yine kuramamış kaynatmış etrafı
asi küstüm sana kızım ne biçim koçsun be sen
bu arada boğaz ağrısından ölüyorum dün eve gittim direk yattım uyudum saat 8 gibi uyandım 1 elma yedim ve tekrar uyudum bugünde boğazımdan doğru dürüst lokma geçmedi ve dün kızım baskülümü kırmış, canım çok sıkıldı acilen yenisini almam lazım

geçmiş olsun şeker

:uhm::sm_confused:
merhaba canımm
oğluş büyümüş burdan resmine bakıp seviyoruz onu
oğlanla kızada gösterdim bayıldılar paşama :asigim:
bu arada akrep te burda merhaba canımmm :içelim:
ben giremiyorum bu günlerde ne olur artık bir hafta daha idare edin beni kızlar :çok üzgünüm:
pc asla düşmüyor
inzibat gibi başıma dikildi oğluş sıra bekliyor vaktin doldu diyor :çok üzgünüm:mirmirmirmir

Yeni resimlerini koyarım lillycim..allah senin çocuklarına da versin inşallah..
[B
çitosum hani geceleri fazla mesai yapılıyo ya
bol enerji kaybederek
özellikle yeni evliyken
işte asiii yeni evliyken yemişde enerji veren şeyler
bizede midem için diyooosositososito

[]

Anladım canıikom anladım daaaaaa öyle uzağım ki o konulara..çocuk yüzündenlülülülülülülülülülülülü..biraz da ben mi yesem enerji veren şeyler:jeyyar:

edi canım püsküütün verdiği sonuçlarda senle ilgili bir hata vardı baktım baktım sonunda anladım durumu
eski nickinle aradım bunu buldum
8. TAKIM * *48.ETAP SONUÇLARI** Etap İkincisi
gülay gülay (izinli)
husel (izinli)
azrasıla ( 95,0 ) / 91,8 / 3,2 / 3,37% )
november26 (izinli)
hozlemk ( 78,2 ) / 78,2 / 0,0 / 0,00% )
lillyum ( 68,8 ) / 68,2 / 0,6 / 0,87% )
mor kelebek ( 63,0 ) / 62,6 / 0,4 / 0,63% )
nisa ayhan ( 80,2 ) / 79,2 / 1,0 / 1,25% )
mavibüyü ( 81,0 ) / 81,0 / 0,0 / 0,00% )
duru16 ( 79,4 ) / 79,0 / 0,4 / 0,50% )
oğulcan ( 57,0 ) / 56,0 / 1,0 / 1,75% )
laluşka ( 69,1 ) / 69,0 / 0,1 / 0,14% )
rainword ( 63,0 ) / 63,0 / 0,0 / 0,00% )
akrep-86 (94,0 ) / 92,4 / 1,6 / 1,70%) YENİ ÜYE
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 828,7 ) / 820,4 / 8,3 / 1,00% )

adın ilk bu listede geçiyor
başlangıç kilon 63 müydü yoksa dahamı azdı
onu bir deyiverde ona göre düzeltelim
büyük ihtimalle o dönem bildirim yapılırken nick değişikliği ya belirtilmemiş yada püsküütün gözünden kaçmıştı
sen tam kilonu söylede düzelttirelim

***** İdeal sağlık göstergesi olarak, kadınlar için ideal bel ölçüsü 82 santimdir. Eğer 93 santimi geçerseniz, sağlık riskiniz artar. Erkekler için ideal ölçü ise 88.5 santimdir. 101 santimden yukarısı sağlık riski demektir.

benim göbek ölçüm 82 cm
ama belim daha incedir tabi
sonunda ideal durumlara şettirebilmişiz yane

çitos ve hüsel ve lilly abla yapmış gliba büyük tuvaletini... ama kız ağlıyodu bebegi bi komşuya bırakıp hastaneye gittiler... ne zor bu annelik ya ödüm koptu valla.....lilly ablam yine fıstık gibisin haaa... gıpta ile bakıyoruz... hey gidi şu listede 62,6 olmusum ben de... özledinm o günlerimi....

Back