abla valla süper görünüyon hee
son günlerin tabiriryle çok fitsin:)
katılıyorum hüselim sana fıstıkkkkkkkkk olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla valla süper görünüyon hee
son günlerin tabiriryle çok fitsin:)
kıız ne pekmezi ben kudret narı yiyodum bi keree:dilcikar:hade hadeeeeeeeeeeeeee:jeyyar: yemeyik biz bunlarıııııı özlemmm bi arada akrep keçiboynuzu pekmezi içiyordu:) bizim takım sanırım diyete girince güçden düsüyorlarkaydirigubbakcemile3 güllüüüüüüüü baka iste bi örnek daha evlenince yardımcı olur afrodizyak besinler ve etkileri:)kaydirigubbakcemile3
göbeğinizi ertmek için bugün naptınız topiği şekerasi başlasammı bende göbek popo olayına ya... gecen sefer başlamıstım onlar çok sıkılar gününde ölçüyü vermedim bir kere de diskalifiye ettiler beni:)) akrep ne grubu bu bilgi ver bakim... belki başlayabilirim... ne hareketler var? öptüm sizi öğlen mantar sote 1 dilim kepekli ekmek ve ekmeğin yarısının üzerine krem peynir sürdüm veeee yarım salatalık... nasıl?
oooooooooo daha neler öğrence bakalım yaw olmuşken kalorisi az şeyler olsaa :)
ya çitoscum sen bilirsin benim komşu yeni doğum yaptı yavrucak sezeryan oldu 2 gündür karın agrısından ölüyo kız ağlaya ağlaya bir hoş oldu sürekli acildeler nedir bunun sebebi acaba? üzüldüm kıza yaaa....
ya çitoscum sen bilirsin benim komşu yeni doğum yaptı yavrucak sezeryan oldu 2 gündür karın agrısından ölüyo kız ağlaya ağlaya bir hoş oldu sürekli acildeler nedir bunun sebebi acaba? üzüldüm kıza yaaa....
bebek mi karın ağrısı çekiyor anne mi?
:roflol::roflol:aynen canım yaaa aynen:roflol::roflol::roflol::roflol: biz bunu yedik demek miden için haaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar: midenin en iyi ilacı çiğ patates suyu Asi hanım yemiş çerezli balı:jeyyar::jeyyar:
kızııııım kadın sana yeni evli olduğun için kuvvet veren bişi demiş yeme biziiidelikafadulden:jeyyar: kız yeni evliydik yahu benimde midemde bi ağrı ayyyy ne bilim ben komşu kadın fıstıklı bal ye dedi bende şu satılan cerezli baldan aldım yedim:))))))))) iyi aklımda ossun çiğ patates suyukaydirigubbakcemile3 şey enerji veriyomu lülülülülülü
çitosum hani geceleri fazla mesai yapılıyo yaamanıııııııııınnn coştu bizim hatunlarrrrrrrrrr..ne için enerji isityonuz bacılar ben anlamadııııııııı:jeyyar:CADIARZU
dimi ama yeni evliyken mide ağrısı mı olurmuşkaydirigubbakcemile3hahhaaaaa muhabbete bak mide ağrısıymış bende yedim bide yeni evliyken diyo hatun insan yeni evliyken niye yerki böyle şeyler
selam kızlar geçmişe göz attım, asicik yine kuramamış kaynatmış etrafı
asi küstüm sana kızım ne biçim koçsun be sen
bu arada boğaz ağrısından ölüyorum dün eve gittim direk yattım uyudum saat 8 gibi uyandım 1 elma yedim ve tekrar uyudum bugünde boğazımdan doğru dürüst lokma geçmedi ve dün kızım baskülümü kırmış, canım çok sıkıldı acilen yenisini almam lazım
:uhm::sm_confused:
merhaba canımm
oğluş büyümüş burdan resmine bakıp seviyoruz onu
oğlanla kızada gösterdim bayıldılar paşama :asigim:
bu arada akrep te burda merhaba canımmm :içelim:
ben giremiyorum bu günlerde ne olur artık bir hafta daha idare edin beni kızlar :çok üzgünüm:
pc asla düşmüyor
inzibat gibi başıma dikildi oğluş sıra bekliyor vaktin doldu diyor :çok üzgünüm:mirmirmirmir
[B
çitosum hani geceleri fazla mesai yapılıyo ya
bol enerji kaybederek
özellikle yeni evliyken
işte asiii yeni evliyken yemişde enerji veren şeyler
bizede midem için diyooosositososito
[]
akrebim tebrik ederim şeker :1hug:. her nakdar 3cm. 3 haftada olsada ......kaydirigubbakcemile3:jeyyar:
***** İdeal sağlık göstergesi olarak, kadınlar için ideal bel ölçüsü 82 santimdir. Eğer 93 santimi geçerseniz, sağlık riskiniz artar. Erkekler için ideal ölçü ise 88.5 santimdir. 101 santimden yukarısı sağlık riski demektir.