inş canım da okadrada çok diilmi? boyun kaç ki?
hepımızın cnm. seneye dusunuyoruz adım atmayı bakalım.
1.50 arkadasının boyu kactı?
had canım hayırlısı bizim iki sene var daha onun okulu benden sonra bitcek anca osamana.. az önce bahsettğim arkadaşımda sözlenio bu hafta sonu.. allah hepimizi sevdiğimize kavuştursun.. hemde fit ftdelikafadulden
1,55 canım.. benimki de 1,50.. oo çok zayıf görünüodu yaaaaa.
benım normal olur herhalde. 46-47 hatta 48 bıle olsam yeter ya 50 ye kadar olabıldgnce hızlı ınmek ıstıyorm sonra yavas yavas kasmadan verebıldgm kadar.
ewet canım 48 sana ideal olur.. 50 ye yolunda az kalmış aslında inş çabuk verirsin.. sonrası kolay.. bennnim çok yolum var.. daha 5li rakamları göremedim gerçi 6larda hayaldi ama oldu..:teytey:
gorursun cnm ben de goremıcem sanıyodum ama bak 57 oldm yarın 56 yı gorecegıme emınımhihoyyyt
inşallah canım ya.. umarım bendende gitmiştir 1 kilo.. inş senden de gitmştir ya:lepi:.. 7 günün sonunda belkim istediğin kiloya gelirsin.. inş olur ya... sporu ihmal etme kaydirigubbakcemile2 gerçi ben hiç yapamıom ya çok tembelim bu konuda.. zayıflıcam sarkcam o olcak..mafoldumben
10-13 kg verenler var bu ısvecle ben o kadar veremem sanırım kılom az oldugu ıcın 5 kg bıle versem yeter gerıye 2 kg kalır
ewet şeker kilo çok olunca daha çabuk verdiriyor bu tür diyetler.. umarım verirsin.. 7 günmü yapılıodu sadece peki tam uyabiliyomusun diyete..
13 gun yapılıyor. arada cok acıkırsam basım donecek kadar bı kepek bıskuvı kraker falan yıyorm.
anadım canım..aslında salatalık falanda yenebilir..bu arada 13 gün yapcakmısın???
selam kızlar yatmadan bir cee diyeyim size dedim...ay ben iki saattir şu ayran detoksuyla boğuşuyorum..keşke ayrı ayrı haşlasaydım kızlar yaadüdüklüe koydum iki günlük malzemeyi bolca da su koydum ama nedendir bilmem sen dibi tut yapış hadii onu ayıkla malzeme azaldı diye nohutla bulguru belli bir miktarını yeniden haşla..o da eşek eti mübark kaç kere su ekledim anca pişti..pınarın light yoğurdundan almıştım 650 gr onu 1.5 litre suya ekleyince acayip sulu garip bişi oldu..öteki malzemeler zaten birbirine yapıştı..tövbe yarabbim ama bakmaya bile dayanamıyorum ki nasıl yicem (çok moralim bozuldu o kadar beceriksiz de değilimdir ama sinir oldum kendime..
selam kızlar yatmadan bir cee diyeyim size dedim...ay ben iki saattir şu ayran detoksuyla boğuşuyorum..keşke ayrı ayrı haşlasaydım kızlar yaadüdüklüe koydum iki günlük malzemeyi bolca da su koydum ama nedendir bilmem sen dibi tut yapış hadii onu ayıkla malzeme azaldı diye nohutla bulguru belli bir miktarını yeniden haşla..o da eşek eti mübark kaç kere su ekledim anca pişti..pınarın light yoğurdundan almıştım 650 gr onu 1.5 litre suya ekleyince acayip sulu garip bişi oldu..öteki malzemeler zaten birbirine yapıştı..tövbe yarabbim ama bakmaya bile dayanamıyorum ki nasıl yicem (çok moralim bozuldu o kadar beceriksiz de değilimdir ama sinir oldum kendime..
evet cnm yapcam 13 gun ne kadar verırsem kar
hadi bakalım.. gitsin kilolar inşşallahhzemuszemus
moralini bozma canım.. keşke ayrı ayrı yapsaydın.. ben annemin buzluğundaki malzemelerden yararlanmıştımm.. yarınlık idare et yenir heralde dimi zaten baya sulu bişe oluyor ama 2 litre çok geliyor baya artıyor canım..
hıc ınanmıyorm ya oyle 5-6 kg vercegme ıkı haftada ama 10-13 kg dıyenler var saka gıbı o kadar versem ohooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?