Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cok rahat gecırmıstım ben ustelık saatlerce de yurumustum o gunlerde. ama guzel kılo verıyosun :) dayan

canım bende baya halsizlik oldu hiç yüryüş falan yapamadım..sadece 50 mekik çekebildim.. ama 1 günde 800 gr vermişim çok mutlu oldum.. gerçi ayran detoksuyla vermiştim 1 kilo hemen almıştım.. umarım 3e yakın veririm 3 gün devam etcem demi?daha çok yapsam zararı olurmu?

nasıl gitsin şimdilik müthiş...yerimde duramıyorum spor da yapıyorum...ama günde 2 km den fazla neden koşamıyorum anlamıyorum....

ben çok giremiyorum erkek kardeşimden ve sevgilimden fırsat buldukça.. valla benimki buraya takılmma bile kızıyor.. erkekleri anlamıyorum bazen..kız kızyız şurdazemuszemus

dağçiçeği aramıza hoşgeldin yenisin demi? bende yaniyim buralarda.. süper bu enerjiyle devam edersin inş. çok iyi ya 2 km. ben 200 metre bile yürümüyorum.. sakın brakma tam gaz devam

bız bunu yaptıgımız hafta gene yarıstaydık ben kahvaltı yapmayı cok ozlemıstım dayanamadım 4. gun sabah hemen kahvaltı yaptım ama gun ıcerısınde bısey yemedım desem yalan olmaz yanı oyle bır ıkı lokma atıstırıp aclıgımı bastırdım cok kılo verym dıe dayanabılırsen yap da dayanabılecegını sanmıyorm. tek tıp beslenme sıkıyo bı sure sonra. ben bı sure kendıme gelememıstım yaptıktan sonra. vucudunun dıger besınlere de ıhtıyacı var bence cok uzatma. ara ara kılo vermen yavasladıgında durdugunda kendını motıve etmek ıcın bı ıkı gun yap sadece.

tamam canım.. ben bakalım en azından bi 4 gün yapayım diyorum.. yanız ayran detoksundan sonra kendimi kapıp koyverdim anında aldım 1 kiloyu bundada dikkat etmem lazım bakalım.. dediğin çok mantıklı çok yaparsam olmaz.. senin isveç diyeti nasıl gidiyor.. yalnış hatırlamıyosam onu yapıosun dimi

dağçiçeği aramıza hoşgeldin yenisin demi? bende yaniyim buralarda.. süper bu enerjiyle devam edersin inş. çok iyi ya 2 km. ben 200 metre bile yürümüyorum.. sakın brakma tam gaz devam

evde koşu bandı olunca rahat oluyor...ama ben çıtayı yükseltmek istiyorum....buarada sevgilim yok ama geçen hafta gördüğüm an çarpıldığım biri var..memlekette ve kurbana kadar zayıflayıp yeni arabamın içinden salınarak çıkmak istiyorum...yani anlayacağınız gözü güzel görsün.......:asigim:

benım sevgılı buraya kızmıyo hatta arastır arastır ver su kıloları dıyo

beninkide diyo aslında ama geçen siteye girmiş neymiş efendim erkeklerde varmış.. şifremi vermedim sıkıştırıp duruyo eninde sonunda alcak biliyorum.. nese kızsın dursun ben ikimizin yararına bişe yapıorum dimi?

iyi gidiyo kendımı kotu halsız hıssetmıyorum spor da yaptım ustelık. karpuzda da dıkkat etmezsen alırsın ben alcam gerı dıye cok korkmustm 400 gram aldm sadece. ama az da olsa kalorılı seyler yedım o hafta hep ondan. sımdı gene vermeye basladım bakalım.. ben karpuz dıyetını yaparken ıyı hıssedıyordum kendımı ama bıttıkten sonra halsızlestım asıl nedense..

ewet canımmm doğrudur koşu bandı daha rahat..hadi bakalım bi fit olda göster kendini.. önemli olan kalp güzelliğini görmesi ama şöyle bi çarpılsa sana daha güzel olur.. koşu bandına asıl bence elinde öle bi imkan varken çık yürü 2-3 km

nerde erkek gormus yahu :) ver sıfrenı o zaman ne olck tartısma cıkacagına aranızda. benımkı hıc kontrol etme geregı bıle duymadı, duymasın da zaten ayıp eder.

ya bende iyiydim aslında dabi apartmanadan ve evden güzel yemek kokuları gelince çok fena oldum.. kokuyu almasam aklıma gelmicek.. ondan sonra baya kötü oldum annem bişeler ye die tutturdu.bende yeşil çay içtim.. pes etmedim bakalım.. umarım almam.. ama sonra kilo vermem durur heralde ya almııım da..isveç diyetini bende yapacaktım.. şimdi elme diyeti die bişey okudum onumu yapsam diyorum.. karpuzun elmayla yapılmış hali.. ama bi süre ara vermem lazım.. sen karpuz dityetinden sonra ne yaptın..

nerde erkek gormus yahu :) ver sıfrenı o zaman ne olck tartısma cıkacagına aranızda. benımkı hıc kontrol etme geregı bıle duymadı, duymasın da zaten ayıp eder.

bilmiorumki ben hiç raslamadım valla.. biz sefgilimle bras uzağız oda biraz pimpirikli tam karadeniz erkeği.. alıştım 4 senedir.. vercemde ben ona hiç kilomu söylemedim bide etim sıkı olduğum kadar göstermiyorum.. ondan utanıyorum.. oda ben vermedikçe yalnış anlıooo:gitme::gitme::sinifsinif:

1 hafta boyunca ıstedıgımı yedım ıste bu haftada ısvec e basladım elma yerıne ısvec ı yap derım. tek tıp beslenırken canın hep baska seyler cekıyo. elmadan vucudunun tum ıhtıyacını karsılayamazsın ama ısvec te salata var peynır yogurt meyve var et var. verecegın kılo da aynı zaten bu ıkısıyle. gordum elma dıyetı baslıgını baktım oraya da.

bende 3-4 yıl önce böyle bir siteye yazıyordum...aynı şey başıma geldi...vermedim şifreyi..birgün tesadüfen eve geldi bilgisayarı açık buldu direk oturdu,okumaya başladı.acayip kızdım...anlamadıkları aldatmıyoruz ama bizimde kendimize göre özelimiz olmalı kilolu olmaktan mutlu değilizki..sonuçta başkalarıyla paylaşarak derdimizi hafifletme peşindeyiz...ama erkeklerin bunu anlaması maalesef çok zor...lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…