hıc ınanmıyorm ya oyle 5-6 kg vercegme ıkı haftada ama 10-13 kg dıyenler var saka gıbı o kadar versem ohooo
aman ya valla sinir oldum hiçbişeye benzemiyor tutsuz iyice içilmez bişi ama napalım dayancaz2 günlük yaptım kızlar ondan yarına değiştiremem..neyse artık napalım..trt 1 de ir film vardı onu izledim canım çıktı ağlamaktan daha önce de izlemiştim..zaten moralim bozuldu bi de bu:)aman ya nolucak nasılsa mideye indirmicez mi..gözümü kapatır yerim ..iyi kaynatmışsınız ha sevgililer falan:)
aman ya valla sinir oldum hiçbişeye benzemiyor tutsuz iyice içilmez bişi ama napalım dayancaz2 günlük yaptım kızlar ondan yarına değiştiremem..neyse artık napalım..trt 1 de ir film vardı onu izledim canım çıktı ağlamaktan daha önce de izlemiştim..zaten moralim bozuldu bi de bu:)aman ya nolucak nasılsa mideye indirmicez mi..gözümü kapatır yerim ..iyi kaynatmışsınız ha sevgililer falan:)
kızlar termosumu doldurdum yarına hazırım :)iyi geceler size gözüm kapanıyor...yarın görüşmek üzere..hoşçakalaın kaçaksız kalın..:)
ooo uçarsın o saman heralde.. ama inş tam vermen gerekeni verirsin hem 12-13 çok da sağlıklı olmazki.. bi 5-6 kilo ver sonrası yavaş yavaş ve en önemlisi kalıcı..
ewet ya bide geçmişi okucaklar dimi nese yaaa:kedi: takım ruhu herşey ortada.. nese canlar ben kaçar iyi geceler size.. kardeş geldi de nette işi varmış.:sinifsinif:. görüşürüz..
iyi uykular kahvaltını yapmayı unutmagun boyu cok arayacaksın
allah razı olsun bitanem çok saol allahım gönlündekileri sana versin bir ömür boyu mutlu ol inşallahgünaydın kızlar..kandiliniz mübarek ,dualarınız kabul olsun..İltercim bugün senin için de dua edicem canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?