• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ben 18 de kaçıyorum akşamm giremem muhtemelen öpüyorum hepinizi...bu yarışı alıcaz başka yolu yok ayran detokslu bir günde buluşmak üzere hoşçakalın...kaçaksız kalın:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3güzel bir kapanış olmuşŞeniz

slm nbrsiniz özlem yine bıraktığım yerdesin kız:) ben de şimdi yemektn geldim patlcn güveci yedim bu sefer 3 kaşık pirinç pilavı yedim ve kepek ekmek yanına da salata yedim şekersz çay içtim böle bişey sorcam nohutu ıslatıyo muyuz??ayranın içine neler konacak

slm nbrsiniz özlem yine bıraktığım yerdesin kız:) ben de şimdi yemektn geldim patlcn güveci yedim bu sefer 3 kaşık pirinç pilavı yedim ve kepek ekmek yanına da salata yedim şekersz çay içtim böle bişey sorcam nohutu ıslatıyo muyuz??ayranın içine neler konacak

4 kasık nohut, 4 kasık bulgur, 4 kasık yesıl mercımek, 2 salata koyacaksın cnm.

kızlar nohutumu ıslattım sabah haşlayıp hazırlayacağım çorbamı salatalık bitti evde ama sabah alırım onu pazardan cemre evim pazarın hemen yanında sayılır güzelim :)anammm ensendeyim dedimdi cidden gerçek oldu he:oklava:

öslem 2 hafta sonra çıkıcakmısın sen?

dağçiçeği hoşgeldin daha önce katılımışmıydın hiç diet gruplarına?

çook açıım yaaa kafamçokkarıştı
sizlerin yazdıklarını okuyarak kendimi motıve ediorum ve yemiorummmmm
akşam yemeği olarak 2 şeftali yiyorumm :delphin:

yapma ya husel ciddi olamazsn çarşamba pazarının mı cumartesi pazarının mı cumartesi pzarının orda de de bi yıkılıyım hadi:D bak özlemcim senle yakın olamadık ama huselle olduk yaw:)) anlaşılan nohut ıslatılıo anneme diyim de ıslatsın bari

arkadaşlar ben akşm giremicem msfr gelio inş fzla kaçırmam inş size verdiğim sözü tutcam yrn öğleden sonra grüşürüz hepinize byees

Back
X