Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam ben hazırım yarına bakalım neler olacak ben bıraz cıkıyorum gene gelırım ışleriiiiiiiim var kaptanım dıkkat et kendıne
özlem isvec dıyetı zor ya ben yapamam
saol naz biz iyiyiz sen nasılsııınŞenizmerhaba kızlar ben geldim nasılsınız.
kızlar siz bilirsiniz sadece işten ara ara girmeye çalışıcam performansım ne ölçüde olur bilemem
evet listeye almayın sanırım ayrılırken 58 dim şu an 61,4 gr geliyorum neden eski kilolar alınıyorki neyse
ben sizi takip edeyim anacım bol başarılar
saol naz biz iyiyiz sen nasılsııınŞeniz
neden seni bu hafta listey almadıım yani geçen cumaaa
edi ciiim
bu hafta olmassa bile diğerine alırıız olurmuu
sen ama paylaşımlarını artrr
yaz baklım bugün ne yediin şimdi ye kadar
bende iyiyim azracığım . nasıl gidiyor bakalım diyetler. bu hafta biz 1. yiz haberiniz olsun.:lepi:
slm herkese azracım çok geçmiş olsun ya özlemcim ben hangi yakada mı oturuyom:)) tokat yakasında desem olur muözlemcm ya sen 20 yaşında 56kilosun ben 16 yaşında 64 kiloyum off off ben ne şişmanım yaw isveç dieti nasıl oluyo merak ettim açıkçası
slm herkese azracım çok geçmiş olsun ya özlemcim ben hangi yakada mı oturuyom:)) tokat yakasında desem olur muözlemcm ya sen 20 yaşında 56kilosun ben 16 yaşında 64 kiloyum off off ben ne şişmanım yaw isveç dieti nasıl oluyo merak ettim açıkçası
ĞÜnaydın elımpıya Özlem ılter nasılsınız benkahvaltıda ıkı Şeftalı yedım Öylende lapa yıyecegım
senn yaşın ufak kesnlikle ve ksinlike isveç dieti yoook
sen sağlıklı beslenerek ve kilo vererek bu işi başaracksın eminiim
sende tek isteiğim harektlerini artır ve spor yaap
kızlar az çıkıım bn
temizlik yapcaam
bi kase kayısımı da yediim