• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azıcık kacamak yaptım. ama lıstedı aksam yemegınden kısarak telafı edıcem..[/QUOTE
bugün bitsin artık ya..
bende hiç kaçak yok..bigün çok fena patlayıp heryere saldırırmışım:):sm_cool:

hayret edıyorm sana zaten. ben evdeyken daha ıyı dıyet yaparım sanıodm ama yok oyle degılmıs teyzemlerde daha ıyıydı yaa benım ıcın teyzem profıterol yapmıstı onu bıle yemedım dusun yanı :D

az yagda olmaz o bı kere kandırma yok bıdaha ondan yemek otur sadece peynır domates kepek ekmek ye :) ıstedıgn kıloya ınınce yersın arada

peki olur istediğin kilo demişin ya o zmn hiçç olmayacağı için bi daha yemek yok anlaşılan akşam yemeği yemicm demişin ya nsl duruyonuz aç aç anlamadım:oklava: kenddime de bunu koyuyom

peki olur istediğin kilo demişin ya o zmn hiçç olmayacağı için bi daha yemek yok anlaşılan akşam yemeği yemicm demişin ya nsl duruyonuz aç aç anlamadım:oklava: kenddime de bunu koyuyom

bitane seftalı yedım sımdı ıste o doyurdu. devamında da mıdeyı bos bırakmıcan su ve yesılcay ya da baska bıtkı cayı tabı sekersız!! olmak sartıyla. bunları yaptıktan sonra ayrıca ıstedıgın kıloya ınmemen ımkansız. faazla kalorı alıp yakmaıdıgımız ıcın boyle oldk sımdı az alıp bol kalorı yakmaya calıscaz ıstedıgımız kıloya gelnceye kadar sonra ne kadar alırsak o kadar yakarız kılomuzu koruruz hihoyyyt

iyi geceler.. kimsecikler yok sanırım.. karpuz diyeti yapıyorum.. bugün firesiz atlattım şükür.. umarım işe yarar ya..spor yapamadım ama gn boyunca ayaktaydım.. nese böle kendi kendnede olmuyor.. tekrar iyi geceler herkese..

ben geldim kiiiiiiiiiiiiiiiiiise yok haliiiiiiyle bu saatte bu gün giiiiiiiiiiiiiittm eplasyona süper brşeymş boşuna sürünmüşüm bunca sene

belimi incittim arkadaşlar
çok kötü ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı
ne yapmalıyıım
dün kızımı kucaklarken oldu sanırıım

herkese günaydın özlemcm dn çkmak zorunda kaldım pilav aslında 4 kaşıktı ama dün akşam tam 2 saat yürüdüm ya ayaklarımın altı acıdı vallahi hiç bu kadar uzun bi şekile yürümemiştim:)) bugn sbh da norml kahvaltımı yptm ama ddha spor yapmadım yrndan itibaren de ayran detoksna başlıyoz dimi kaptanım

günaydın kıslar 2 gündür bir fırsat bulup giremedim girsemde yazamadım üzgünüm
ama bu sabah güsel haberle geldim hemen koşa koşa
1 kg gitmiş benden yarın ayran dietinizi denicem 2 günde 1 daha giderse süper iştea.s.

Back