• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hoşbulduk arkadaşlar,
şöyle söyleyeyim yiyorum ben ya olay bu kadar basit :)
77,4 kilodayım çizelgede de görüldüğü gibi son bir kaç gündür zayıflamaya karar verdim ve zayıflıcam
bugün itibariylede diyete girmiş bulunuorum

ben mıgrosta gormustm bı kere boy boy rengarenk cok sekerler.. fıyatları oyle cok degıldı de en buyugu sanırım 18 lıraydı yanlıs hatırlamıyorsam. bı kac ay oldu gercı ama belkı hala vardır. tabı butun gun yetecek kadar alır mı bılemıyorm

evime yakın migros yok benim ya:( 4 içimlik yeter..yarın buralardakilerdne bakayım bari..

günaydın herkese inş bu hafta baya kilo veririz ya benim deneme sürem hala devam ediyo anlaşılan kaptanım ben sbh şkrsiz çayla az peynir biaz da yumurta ydim sbhki sporumu da yptm bazı arkadaşlarımızın iş problemleri var galiba onlar adına üzüldüm ya inş bu durumu da atlatırlar allah hçbirimizin bşına byk dertler vermesin ya buraya yeni gelenler var onlara da hoşgeldiniz demk isterim:))

elimphia yazarken ciddimsin bacım sen
kız bn seni ilk haftanda listey aldım yaa
iki haftadır listedesiin cnm seen

kafan karıştı herhelde şuan:bbo:
liste adayaları editoryal yaylaguseli ve levrek birde cemre_aralik

yok be kaptanım şaka yapmıyorum ben hala denemedeyim sanıyorum ne bileyim öyle demeiştin ya bakıcam sana birkaç hafta diye...valla ben adayım sanıyordum:dance:

kızlar biiiiiirşey soracagım konumuzla alakası yok ama lazer epilasyona giideniiiinz varmı ben yüzüme yaptırmak iiiiiiiiiiiiiiiiistiiiiiiiiiyorumda yüzüm derken bıyıklarımı yaptırmak istiiyorum bilgiiiiniiiiiiz varmı

valla canım ben de ekimde tüm vücut başlıcam işallah da daha araştırmadım..yaptıran arkadaşlar memnun ama bilmeiyorum tabi..ben yzüm dışındaki heryerime yaptırmayı düşünüyorum:)

kızlar biiiiiirşey soracagım konumuzla alakası yok ama lazer epilasyona giideniiiinz varmı ben yüzüme yaptırmak iiiiiiiiiiiiiiiiistiiiiiiiiiyorumda yüzüm derken bıyıklarımı yaptırmak istiiyorum bilgiiiiniiiiiiz varmı

ben lazer epilasyon yaptırıyorum tüm bacak ve genital olarak çok memnunun hemen hemen hiç bişey kalmadı. bıyıkta yaptırıyorum ama benim gittiğim yer bıyık ve yüz için yazın yapmıyor güneş görmemesi gerekiyormuş ve yanmış tende lazer epilasyon sonucu yanık olabiliyor bilginize

ben lazer epilasyon yaptırıyorum tüm bacak ve genital olarak çok memnunun hemen hemen hiç bişey kalmadı. bıyıkta yaptırıyorum ama benim gittiğim yer bıyık ve yüz için yazın yapmıyor güneş görmemesi gerekiyormuş ve yanmış tende lazer epilasyon sonucu yanık olabiliyor bilginize

canım bende aradım şimdi randevu aldım giiiiidiip ön görüşme yapayım ne diiiyecekler fiyatı ne kadar olur ögreneyim ona göre bakacagım :1hug:

naz yanmış bölge derken güneş yanıgımı olmaması gerek nasıl yani

güneş yanığı olmaması lazım canım lazer ışını beyaz tende daha çabuk etkisini gösteriyor zaten . beyaz tende 5. seansta bitiyorsa esmer tende 7. seansta falan bitebiliyor. benim arkadaşım tatile gidip geldikten sonra yaptırmıştı güneş yanığı olduğu için lazer yaptırınca yara oldu hep bacakları ve izde kaldı biraz sanki üzerine kaynar su dökmüşsünde yanmış gibi görünüyordu.

kızlar bende sabah işe gideceğim yolu uzattım yürüyüş olsun die,
kahvaltıda da 3 dilim çavdarlı ekmek domates salatalık ve lor peynir yedim
sonra arada da rezene çayı ve 3 kayısı yidiimm
şimdi çookkk açımm bünye alışık değil tabi ama çorba salata yiyeceğim cokacimcoook

Back