Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun.
sağol canım..ay havadan mıdır nedir bilmiyorum da bugün canım hiç çalışmak istemiyor içim daralıyor biran önce iş bitsin ...
ohhhh yiyin yiyin löp löp et olsunnnn:CüvCüv::jeyyar:...(dermişim, şaka)lmaz:yaramasında hep beraber şu yarış bahanesiyle kilolarımızı atalımalkisalkisalkis...öpüldünüz kardeş takım....opuyorumnanaktan
iyilik özlemcm senden nbr bi uğrayım dedim ne yapıonuz bi bakyım dedim ben de ölen yameğime peynir sündürmesi yedim şekersiz çay içtim şimdi de ayranın içine salatalık doğradım üstne de nane ektim gçn gn püsküt böle yapın demişti ben de uyguladımyksa cnm illaki bişey istio şimdi bunla kapatmş oldum sen ne okuyosun özlmcm staj fln demişin de
damacana gıbıyım gıdıp gelıp su ıcıyormayy 5 olsun saat aksam yemegımı yemek ıstıyorum ben yaaaaa ... borsa ısını kapcam :) cemrecım. o peynır sundurmesı bol yagda olmuyo muydu ????
kızlar ödüm koptu biranda bilgisayarımda uyarılar çıktı şirketimin adı falan allah dedim kapatıyolar şimdilik düzeldi duurm ama heran kapatabilirler yazamassam bilin ki yasaklandı:gitme:
yaa sen de mııı ??? gitmee
şu anda herşey normal canım da ne bileyim korktum daha önce hiç böyle bişi olmamıştı nerdeyse her site zaten yasak bunu nasıl unuttular diyordum işallah farkedilmez yoksa çok üzülürüm gerçekten..
=) ıns. yasaklanmaz. evdekı bılgsyarınız duzeldı dı mı dun aksam nette oldgna gore
Hoşgeldin kaptanım..naısl keyifler karpuz diyeti naısl gidiyor??
düzeldi canım onda sorun yok...70 milyon istiyormuş canı hiçbişiciği kalmadı:)ama ben akşamları pek giremiyorum zaten eve git ev işleri tv izle....e zaten akşamdan akşama görüşüyoruz eşimle o içerde otururken bne de nete girmiyorum haliyle...
işyerinde çok sık yazabiliyorum işallah bişi olmaz..yoksa özlerim sizleriŞeniz
nasıl gidiyor isveç bu arada?
bugün kötü şeyler yaptıım:kedi:
size kötü örnek olmamak için yazmıcaaamklava:
çarşıdaydım şeytan uydum diyiim kısacasıııkötükedihüso
azıcık kacamak yaptım. ama lıstedı aksam yemegınden kısarak telafı edıcem..[/QUOTE
bugün bitsin artık ya..
bende hiç kaçak yok..bigün çok fena patlayıp heryere saldırırmışım:):sm_cool: