• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayy saol canım kardeşim benim yaa çok saol içimi rahatlatıyorusunuz hepinize ayrı ayrı tşk ederim inan çok mutluyum sizleri tanıdığıma inşallah bu zor günler geçer ve bende eski ilter olurum

bu zor gunler gerıde kalacak ve sen de gene eskısı gıbı neselı cıvıl cıvıl olacaksın.. :) emınım ben.

allahım isyan etirmesin beterin beteri muhakkak var allahım beterinden korusun diyorum ama inan çok yoruldum mücadele etmekten eşim işten yarıldı zaten 2 ay öncesine kadar bende işsizdim yeni yeni toparlamaya başlamıştık şimdi oda işsiz kaldı 1 haftadır iş arıyoruz hiç bir gelişme yok bir yandan bebek işi ile uğraşıyoruz sıkıntılar dertler bitmiyor allahıma dua ediyorum dermasız dert verme diye bilmiyorum kilo vermeye uğraştıkca sıkıntıyla daha çok kilo alıyormuşum gibi geliyor okadar şişimki anlatamam çok sıkıldım yaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım benim moralini bozma...bu krizde hepimizn başına gelebilir işsiz kalmak..dediğin gibi daha hayatta ne dertler var...sen güçlü durmalısın ki eşin de bu süreci daha kolay atlatabilsin..erkekler için çok daha zor sen şimdi işe gidiyorsun o evde..iş buabilecek miyim stressi..benim işimin de şirketinin durumu iyi dğeil daha ayrılmadan acayip kafaya takıyor benn güç vermeye çalışıyorum sen de güçlü ol ki senden kuvvet alsın canım..işallah en kısa zamanda iş bulur da hayırısıyla atlatırsınız bu süreci..

merhaba hoş geldin aramıza takımda şuan için boş yer varmı bilmiyorum ama takım kaptanımız azra_sıla sana yardımcı olacaktır canım

hoşbulduk,tamam ozmn azra_sıla'dan dönüş bekliorum.
buarada hepinizi tebrik ediyorum süper bi takım ruhu içindesiniz.Hayatımızda gidipde üzülmediğimiz sayılı şeylerden olan yağlarımızdan hepimizin kurtulması dileğiyle kolay gelsiiinnnn yerimseniben

saol özlemcim inşallah dediğin gibi olur bitanem yüce rabbim herkesin yardımcısı olsun
kızlar ben çıkıyorum çok tşk ederim desteğiniz için işlerimi gidip yapayım

evet hıc begenmedım cunku :) takım psıkolojısıyle yaparım dıe dusundum de kızmayın ama ısvec e basladım bugun bı yapıyım duruma gore devam eder veya bırakırım...

sen bilirsin canım da isveçi ben yapıp arkasından hemen kilo almıştım..ben de beğenmicem bence ama ben de bu seferlik yapcam...bir deneyeyim gerçi işe getirmek dert olcak ve de tutmak ...termos da alamadım..baktım çelik termposlar vardı sadece 30 milyondna başlıyor fiyatları pahalı geldi..

buarada hepinizi tebrik ediyorum süper bi takım ruhu içindesiniz.Hayatımızda gidipde üzülmediğimiz sayılı şeylerden olan yağlarımızdan hepimizin kurtulması dileğiyle kolay gelsiiinnnn yerimseniben

levrekcim hoşgeldin ozmn cnmma.s.

selam levrek hoşgeldin aramıza...sana da kolay gelsinnnnnn

canım benim moralini bozma...bu krizde hepimizn başına gelebilir işsiz kalmak..dediğin gibi daha hayatta ne dertler var...sen güçlü durmalısın ki eşin de bu süreci daha kolay atlatabilsin..erkekler için çok daha zor sen şimdi işe gidiyorsun o evde..iş buabilecek miyim stressi..benim işimin de şirketinin durumu iyi dğeil daha ayrılmadan acayip kafaya takıyor benn güç vermeye çalışıyorum sen de güçlü ol ki senden kuvvet alsın canım..işallah en kısa zamanda iş bulur da hayırısıyla atlatırsınız bu süreci..
saol canım bende senin dediğin gibi yapıyhorum onun yanında güçlü duruyorum o üzülmesin diye ama yanlız kaldım mı işte dayanamıyorum başlıyorum düşünmeye ağlamaya sonra toparlanıyorum işte ne yapayım bende sıkıntımı böyle alıyorum işte allahım herkesin yardımcısı olsun saol canım güzel arkadaşlığınız için desteğiniz için allah hepinizden razı olsun

saol canım azracım bak sana döndü yerimiz varmış hayırlı uğurlu olsun inşallah en kısa zamanda kilolardan kurtulursun bitanem

sen bilirsin canım da isveçi ben yapıp arkasından hemen kilo almıştım..ben de beğenmicem bence ama ben de bu seferlik yapcam...bir deneyeyim gerçi işe getirmek dert olcak ve de tutmak ...termos da alamadım..baktım çelik termposlar vardı sadece 30 milyondna başlıyor fiyatları pahalı geldi..

ben mıgrosta gormustm bı kere boy boy rengarenk cok sekerler.. fıyatları oyle cok degıldı de en buyugu sanırım 18 lıraydı yanlıs hatırlamıyorsam. bı kac ay oldu gercı ama belkı hala vardır. tabı butun gun yetecek kadar alır mı bılemıyorm

saol canım bende senin dediğin gibi yapıyhorum onun yanında güçlü duruyorum o üzülmesin diye ama yanlız kaldım mı işte dayanamıyorum başlıyorum düşünmeye ağlamaya sonra toparlanıyorum işte ne yapayım bende sıkıntımı böyle alıyorum işte allahım herkesin yardımcısı olsun saol canım güzel arkadaşlığınız için desteğiniz için allah hepinizden razı olsun

rica ederiz canım...sen kendine dikkat et yeter bize:)

kızlar hemen hemen çoğumuz burda ama benim şimdi çıkmam gerekiyor sonra yine gelirim bu hafta yarışvar biliyorum inşallah bu kilolar giderde o bari biraz moral olur bana

levrekçim nedir sende durumlar kendini tanıtır mısın...ben de adayım..kaptanım ben takıma ne zaman alıncam yaw:)

elimphia yazarken ciddimsin bacım sen
kız bn seni ilk haftanda listey aldım yaa
iki haftadır listedesiin cnm seen

kafan karıştı herhelde şuan:bbo:
liste adayaları editoryal yaylaguseli ve levrek birde cemre_aralik

günaydın arkadaşlar iltercim üzülme bu hayat şunu anladımki her zaman iyi giiiiiiitmiiyor ama şöylede düşün daha zor durumda olanlar vardır beteriiiiiiin beteri bulur canım iş bizim burada kıriizi en agır atlatanlardan biriiiide bursa otomotiiiiiiiv ve tekkstil cok berbat buralar bir görsen şükredersin haline üzülme canımŞeniz

Back