Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın elimphia
bnde ne yesem die düşünüyorum karpuz mu kayısmı die
sen ce hangisi
günaydın kızlar nasılsınız ben sabah kahvaltı yapmıyacam canım hiç birşey istemiyor öğlende salata yada çorba yerim
ama ara da bişey yeegünaydın kızlar nasılsınız ben sabah kahvaltı yapmıyacam canım hiç birşey istemiyor öğlende salata yada çorba yerim
kayısı...karpuzu ilerki saatlere sakla:)
yemeye çalışırım ama hiç istemiyor cnaımama ara da bişey yee
taam cnnm öle etceeem
evet canım sıkkın biraz moralim bozuk canımda hiç birşey istemiyor hayat beni çok yormaya başladıiltercim günaydın..bişey yemeden olmaz ama canın istemese de yemen lazım ..noldu canın mı sıkkın canım??
yemeye çalışırım ama hiç istemiyor cnaım
evet canım sıkkın biraz moralim bozuk canımda hiç birşey istemiyor hayat beni çok yormaya başladı
allahım isyan etirmesin beterin beteri muhakkak var allahım beterinden korusun diyorum ama inan çok yoruldum mücadele etmekten eşim işten yarıldı zaten 2 ay öncesine kadar bende işsizdim yeni yeni toparlamaya başlamıştık şimdi oda işsiz kaldı 1 haftadır iş arıyoruz hiç bir gelişme yok bir yandan bebek işi ile uğraşıyoruz sıkıntılar dertler bitmiyor allahıma dua ediyorum dermasız dert verme diye bilmiyorum kilo vermeye uğraştıkca sıkıntıyla daha çok kilo alıyormuşum gibi geliyor okadar şişimki anlatamam çok sıkıldım yaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbengeçen haftadan beri keyfin yok zaten belli canım ya...bir laf var ya orda burda dolaşıyor çok hoşuma gidiyor..serdar ortaçı yoran hayat takdir edersiniz ki bizim ağzımıza......r diye ..hayat zor be canım..bir an iyi hissediyorsun biran kötü..biran acayip coşkulu bir an ümitsiz..derdin her ne ise umarım yakın zamanda sonlanır...herşeyin başı saplık bunu hiç unutma...hepsi gelip geçiyor canım..
allahım isyan etirmesin beterin beteri muhakkak var allahım beterinden korusun diyorum ama inan çok yoruldum mücadele etmekten eşim işten yarıldı zaten 2 ay öncesine kadar bende işsizdim yeni yeni toparlamaya başlamıştık şimdi oda işsiz kaldı 1 haftadır iş arıyoruz hiç bir gelişme yok bir yandan bebek işi ile uğraşıyoruz sıkıntılar dertler bitmiyor allahıma dua ediyorum dermasız dert verme diye bilmiyorum kilo vermeye uğraştıkca sıkıntıyla daha çok kilo alıyormuşum gibi geliyor okadar şişimki anlatamam çok sıkıldım yaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
allahım isyan etirmesin beterin beteri muhakkak var allahım beterinden korusun diyorum ama inan çok yoruldum mücadele etmekten eşim işten yarıldı zaten 2 ay öncesine kadar bende işsizdim yeni yeni toparlamaya başlamıştık şimdi oda işsiz kaldı 1 haftadır iş arıyoruz hiç bir gelişme yok bir yandan bebek işi ile uğraşıyoruz sıkıntılar dertler bitmiyor allahıma dua ediyorum dermasız dert verme diye bilmiyorum kilo vermeye uğraştıkca sıkıntıyla daha çok kilo alıyormuşum gibi geliyor okadar şişimki anlatamam çok sıkıldım yaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
günaydın özlemcim...ya sen şu ayran detoksunu yarım bırakmıştın di mi..
saol cnaım benim iyiki varsınız derdimi kimselere anlatamıyorum sizlerde olmasanız ne yaparım bilmiyorum inşallah herşey en kısa zamanda düzelir bende çabubak toparlanırımda bol bol kilo verebilirimher şey güzel olacak
iyi düşün iyi olssuun
lütfen üzülme strese girersen daha çook kilo alır umutsuzluğa süreklenirsiin
sen bzm canımzsıın
herşey düzeleceek emiin ol ilter
ayy saol canım kardeşim benim yaa çok saol içimi rahatlatıyorusunuz hepinize ayrı ayrı tşk ederim inan çok mutluyum sizleri tanıdığıma inşallah bu zor günler geçer ve bende eski ilter olurumcok zor bir durum biliyorum aynı seylerı zaman zaman bızım de aıle ıcınde yasadıgımız oluyor. ama bu da elbet gececek.. kafana takma bosver dıcem ama bunun mumkun olmadıgını cok ıyı bılıyorum. onemlı olan bu donemde kendıne en az zararı vererek atlatmak.. herseyın hayırlısı olsun. en kısa zamanda umarım zor gunlerınızı gerıde bırakırsınız.. sonra bıze de mınık bı yegen gelır :)