Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

neslihancım hepimiz aynı dertten muzdaripiz sıkma canını ben de bakıyorum benim kadar kilolu çok az bayan var benim yaşımda..ama napalım bir sürece girdik başarcaz işallah biz de:)

sevgilimle yıl dönümüzde almıştım ve evlendiğimiz güne kadar saklamasını ve o gün takmasını söylemiştim.. çok etkilendi..zemuszemus.. 4 senedir birlikteyiz.. bakalım ne zaman takabilcek.. kardeşimde koyu fenerrlidir.. ona sordum.. tabiki forma dedi.. :lepi: valla çok zor erkeğe hediye seçmek.. kolay gelsin..

slmmm kızlarrr nasılsınız?? ben bi geçmişi okim gelim mi önemli bişi varmı? yarın karpuz diyetinimi ayran detoksunumu yapıyoruz??

ayran detoksu çarşamba perşembe canım ..ozlem ve kaptanımız p.tesi salı da karpuz diyeti yapacaklar ama ona katılmak kendi tercihin...geçmişte de önemli bişi yok öyle sohbet ettik sadece...

evet bu da olabılır. netten bakmakla olmıcak :) gıdıp yerınde bakmak gerek sanırım. aslında saat dusunuyorum ama modellere bakıyorum.

neyse kızlarr benle konuŞan yo.kkk Çıktım ben sİze İyİ geceler...... Çok uykum olduĞu halde bİr selam verİm dedİmm İlgİlendİĞİnİz İÇİn teŞekkÜr ederİm...

neslihancım biz sana yazarken sen çıkmışsın ama
ilgilenmemezlik eder miyiz aşk olsun..anca takip ediyorum ben valla..yanlış anlama lütfen..

yarın bende piriiin lapası yemeyi diüşünüyorum ikii gün sonrada ayran detoksu zaten regliiiiiiiiiiiyiim iiiiiiiiiiiiiiiyi olur bu hafta bende ki kg versem süper olur

elimpiiiiiiiyaevet bende cok para harcadım bu işlere malesef olmadı sonra burayı keşfettim süper inşallah bırakmıyacagım şu an oglum kızıyor bana inşallah heklerler diiiiyor cünki ona vermiiyorum sıra bende ne yapayımzemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…