benim eşim fanatik bjk li ben formal almıştım en son.....acayip hoşuna gitti.....
BU ARADA KIZLARRR BUGÜN BİR ARKADAŞLA GÖRÜŞTÜM VE BEN BUGÜN ŞUNU FARKETTTİM ÇEVREMDEKİ HERKES EN FAZLA 40 BEDEN GİYİYOR GENELDEDE 36 BEDENLER...BEN NİYE VERREMİM BIKTIM ARTIK RESİMLERDE BÜYÜK BİR KISMI KAPLAMAKTAİNNNNNNNNNNNN........
evet guzel bı fıkır bu ama kullanmaz kii.. kullanacagı bı durumda bıkac senede bır olur onun heralde :) fanatık bı fb lı benden once gelıo o derecefenerıum dan bakıorm bısıler ama bılemıorm... ıste bu dıyecegım bısey goremedım..
slmmm kızlarrr nasılsınız?? ben bi geçmişi okim gelim mi önemli bişi varmı? yarın karpuz diyetinimi ayran detoksunumu yapıyoruz??
fazla kullanmayacağı birşey alma o zaman canım...fenerliyse alıncak çok şey var canım tshirt,sweat,terlik vs..
caprili pijama takımları var tam da pijama gibi dğeil de yürüyüşe falan giderken evdeyken de giyebilceği türden..onun 3 lü takımları da var...onun fb li olanlarından alabilirsin geçen sene eşime ondan almıştım çok severek giyiyor..
ayran detoksu çarşamba perşembe canım ..ozlem ve kaptanımız p.tesi salı da karpuz diyeti yapacaklar ama ona katılmak kendi tercihin...geçmişte de önemli bişi yok öyle sohbet ettik sadece...
neyse kızlarr benle konuŞan yo.kkk Çıktım ben sİze İyİ geceler...... Çok uykum olduĞu halde bİr selam verİm dedİmm İlgİlendİĞİnİz İÇİn teŞekkÜr ederİm...
canım karpuz diyeti nasıl yapılıyor ve nekadr kilo veriliyor..
ıkı hafta once 3 gun yapıp 2 kg vermıstık. sadece karpuz yıyoruz bol su ıcıyoruz bıtkı cayı serbest budur :)
tamam canım çok saol.. yalnız ne kadar yicez karpuzu.. yani bi ölüsü varmı?
her ögunde yarım kg 1 kg arası. zaten sısırıyo cok yenmıyo
tamam canım..tşekkür ederim.. bende yapayım madem.. sen geçen yaptığında ne kadar verdin?
o hafta 1.9 kg vermıstım
hıımmmmm çok iyi canım.. umarım bende verebilirm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?