Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bugün ve yarın olabildiğimzce hafif beslenip isteyen pazartesi ve salı karpuz diteti yapcak çarşamba ve perşembe ise ayran detoksuu

kızlar ben ayran detoksunu yapmıyacam
pazartesi karpuz yaparım belki ama ayran yamıyacam
sadece haşlama şeyler yemeği düşünüyorum haşlama sebze

ben geldim kızlar nasılsınız ben şu an cok siniiiiiiirliiyim eşimle tatıştık perde yüzünden kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile ben perdeci getir diyorum o ben yaparım diyor tabiki ben kazandım usteyı gedirdi yaptırdık mekanızması bozulmuş zemuszemuszemuszemuszemuszemus şimdide dış caphe boyamız yapılmıştı pimapenleri temiiizliiyor hangi dagda kurt öldüyse cünki ş hayatında hiç yapmamış delikafadulden offfff offff sabah sabah bir macera şimdiiide halı yıkıyacagım işleriiiiim cokkkkkkkkkkkkkkkkk

=) kolay gelsın bol bol kalorı yakarsın ben de temızlık yapcam da cok sıcak hıc yapasım yok

özlem akşam görmedim seni nasılsın bende diyet bakalım nasıl yaparım başlarım pazattesi sıkmaya

sen hep yarın pazartesı salı dıe ertelıyosun bugunden basla sıkmaya ben sabah kepek ekmek lıght peynırden tost yedım bundan sonra karpuz yıcem. yarın da boyle yaparım heralde. pazartesı salı karpuz dıyetı yapıyoruz carsamba persembe de ayran detoksunu yapıyoruz bu hafta bırıncı olmamız gerek ayrıca artık su kılolardan kurtulmamız gerek. daha dun yarından ıtıbaren dıyetteyımm demıstııınnnnnn :S:S

diyetteyim canım ama şu an cok sıkı degil cünki cok agır temiizliiiiiiige giiiiiriştiiiiiiiiiim halsiz kalıyorum yemeyince sabah biiir dilim börek yedim korkma kesin biiiiiirinciiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…