bol meyva yerim artık bu gün cok acıkıyorum temizlik yaoarken elim ayagım titriiiiiiyor
tabıkı yıyeceksın ama pasta borek corek yeme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bol meyva yerim artık bu gün cok acıkıyorum temizlik yaoarken elim ayagım titriiiiiiyor
inşallah canım bende abur cubur yemem ama ekmek cok yerim kahvaltıda örnegiin biiiiiiiiiiiir ekmek yerim ekmegii cok seviiiiiiiiiyorum şimdi diiyette oldugum içn dahada tatlı gelıyor ekmek bana cok seviyorum yemekleri ekmegi banarak yemeyi
canım ben baklıyat ürünlerini sevmem ayrıca iş yerine yapıp getirsen bile 1 saat içinde ayran bozulur benim odam çok sıcak oluyor eveli hafta karpuzda bile çok zorlandım yaparken ofis çok sıcak olduğu için hemen bozuluyor vantüratörün karşısında tutuyor evden birşey getirdim mi o yüzden istemiyorumneden ilter:uhm:
herkese merhaba bugn haftasonu olduğu için pek kişi yok anlaşılan ya bugn çok sinirliydim o yzdn kendimi yemeye verdim hepinizdn çk özr diliyorum dieti bzdm bugn ama söz hepinize bugn daha fzla bişey ymcm ya şu karpuz dieti ne ola ki nsl yapılıo o?
ne yemedin die sorsan daha gzl olurdu yawşka yptm neyse bugn sbh normal kahvaltı yptım fzla bişey yemedim ama dha sonra yaş kek yedim hem de 5 dilim işte bu yzdn biaaz şey yptm daha sonra ölen ymeğime yumurta yedim dha sonra bişey yemedim böle işte tmm o zmn ben karpuz dietini yapmaym sebze ağırlıklı besleneyim
burcu tabiki öncelik kilo vermek de eh anatsaydın azcık kendini yahu bir cee deyip kaçmak yok ama