Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

teşekkür ederim canım...o senin tatlılığın:)

artık sıkıldım bu kg ışlerınden ya hayatım hep dıyetlemı gececek sıtres yapıyorum kg veremedıkce sıtres yaptıkcada şışıyorum ben ya cok kafama takıyorum kendıme cok kızıyorum neden beceremıyorum dıye

ısteyınce oluyo cok takma kafana bı ara ben de oyle taktım hıc ılerleyemedım sonra yedıgıme ıctıgıme dıkkat ettım o kadar cok dusunmedım bı baktım gıdıo kılocuklar ama bı hafta cok sıkıyorum 1,5-2 kg verıyorum bı sonrakı hafta veremıyorum... salıyorum cunku kendımı yemedıklerımı yıyormmm

akşam yokum
kardeşimi görmeye gelecekelr
telaş var anlıcanızzz

Son düzenleme:
herkese slm bugn aç karnına kilolarımızı yazcktk dimi ben tartıldım 64 olmuşum ya anlamıorum o kdr diet fln yaptım artı oldum şimdi pek bişey yapmıom ama 65tn 64e düşmüşüm hepinize çook teşekkür ederim ya yie devam etcm sizlerle bu arada dn akşam 5 tne kfte yedim yanna salata yedim 50dklık koşumu yaptım ytmdan önce 1 çay brdğı süt içtim bugn sabah pk bişey ymedim 1 hşlanmış ymurta ve süt içtim

saol nazcıım iyiyiz sizler naılsınz

sağol canım bizde iyiyiz. bu hafta kesin sonuncuyuz biz eski üyelerden geri gelen arkadaşlarımız var. ama haftaya yarışta biz kesin 1. olacağız geçen sefer kıl payı kaçtı ama bu sefer öyle olmayacak :lepi:sengözlerimebaksanab:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…