selam 8.takımın güzelleri eski arkadaşınıza grubunuzda yer varmı aceba, ben yine kilo aldım ve doktor tavsiyesi ile doğum kontrol hapına başladım şu kilolardan kurtulmam gerek
azra merhaba canım nasılsın
bnm kız ne yapsın evde bni yiyor o daoooooooo süpersiniz o zaman gelecek haftadan itibaren bildirim yapıcam dimi,
canım benim bende iyim acayip bir koşturmaca içinde devam edioruz, sabah işe akşam eve çok şükür bu günümüze , senin ufaklık nasıl , en son görüştüğümzde hastaydı , ama aylar geçi tabiii
eeee geçmişi okuyamadım ne yiyoz ne içiyoz yazıyoruz
ehhhh sabah kötü bir başlangıç aptım ben bunu yazmıcam, ama bir önceki gün buzlu su akkında yazı yazdım bugün masamda duran şişeye birkaç buz attım , öyle içiyorum,
bu arada kilom 63hedef kilom 55
şuan kaçsın pekiicanım en son 58 i görmüştüm bir dahada göremedim o rakamı
olurrrr ben her türlü yarışa varım
takım kaptanı sen mi azracım
ben geldim kızlar nasılsınız eski kaptanımızda gelmş hoş geldiin adaş nasılsın
yeni gelen arkadaş sende hoşgeldiiiin
aaa burda sataşma var len . husel sendemi kerıştin len yariş işine.... hehe ....
selam 8.takımın güzelleri eski arkadaşınıza grubunuzda yer varmı aceba, ben yine kilo aldım ve doktor tavsiyesi ile doğum kontrol hapına başladım şu kilolardan kurtulmam gerek
günaydın kızlar nasılsınız benim ay sonu oldu için işlerim çok yoğum bu ara fazla giremiyorum
sabah kahvaltı yapmadım cnaım birşey istemiyor
akşam üzeri saat 4 tekrar yollara düşücem ve doktora gidicem rahim filmi çektirmeye korkmuyorum diyordum ama akşamdan beri içime bir korku düştü neyapacağımıda şaşırmış durumdayım lütfen bneim için dua edin çok korkuyorum ben yaaa
aaaa bi husel gördüm galiba evet evet gördüm bi husel gördüm
selam canım nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?