Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam 8.takımın güzelleri eski arkadaşınıza grubunuzda yer varmı aceba, ben yine kilo aldım ve doktor tavsiyesi ile doğum kontrol hapına başladım şu kilolardan kurtulmam gerek

selam 8.takımın güzelleri eski arkadaşınıza grubunuzda yer varmı aceba, ben yine kilo aldım ve doktor tavsiyesi ile doğum kontrol hapına başladım şu kilolardan kurtulmam gerek

azra merhaba canım nasılsın

gel cnm geeelbuyrunnnnnnnnn
kuralları anlatmama gerek yok sanırıım sen dahah iyiy bilriisiin:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
saol bn iyiyim sen nasılsıııın :1hug:

oooooooo süpersiniz o zaman gelecek haftadan itibaren bildirim yapıcam dimi,

canım benim bende iyim acayip bir koşturmaca içinde devam edioruz, sabah işe akşam eve çok şükür bu günümüze , senin ufaklık nasıl , en son görüştüğümzde hastaydı , ama aylar geçi tabiii
eeee geçmişi okuyamadım ne yiyoz ne içiyoz yazıyoruz
ehhhh sabah kötü bir başlangıç aptım ben bunu yazmıcam, ama bir önceki gün buzlu su akkında yazı yazdım bugün masamda duran şişeye birkaç buz attım , öyle içiyorum,

bu arada kilom 63 hedef kilom 55

bnm kız ne yapsın evde bni yiyor o da
evet bnde dün yazı eklediim buzlu su hakkında bn zateen buz gbi içerdim artık buzlu içiceem suyu
evet aynn devam yalnız cumaa 12 ye kadar bildirim yapcaz
birde arasıra 6.takımla yarışa giroruuz
haftaya yine yarış vaar söleyiim sanaa
birde sen o kilya düşersiin emiin ol
burdan ayrılırken ki klon neydiii hatrlıyomsuuun

canım en son 58 i görmüştüm bir dahada göremedim o rakamı
şuan kaçsın pekii
birde önceden 8.takımn listesindemiydiin
bu ayrıldığın kilon dimii 58
kız veririssin sen veriropuyorumnanaktan

olurrrr ben her türlü yarışa varım
takım kaptanı sen mi azracım

evt bnmm cnmyerimseniben
yardımcıda iltercakirvereliniortak

günaydınnnnnnherkese çoook güzel bir gün diliyorum...
dün akşam kaynım vardı eve gider gitmez sebzeli sosisli kaşarlı börek yaptım ama bir yudum bile yemedim karpuz yedim ama 3 dilim falan onu da zorla yedim..diet kola içtim-biliyorum diet olsa da içmemem gerekiyordu ama içim yanmıştı-
bu sabah da cornflakes süt 4 kaşık yiyebildim evden çıkma gerekiyordu...
şu anda hafif açım ara öğünü öne alıcam sanırım..
spor yine yapılmadı tabi ama dün güzel dinlendim bugün kendimi daha iyi hissediyorum... zemuszemus
selmacım dün 18.00 de çıkmıştım işten ben ondan yanıt veremedim...

günaydın kızlar nasılsınız benim ay sonu oldu için işlerim çok yoğum bu ara fazla giremiyorum
sabah kahvaltı yapmadım cnaım birşey istemiyor
akşam üzeri saat 4 tekrar yollara düşücem ve doktora gidicem rahim filmi çektirmeye korkmuyorum diyordum ama akşamdan beri içime bir korku düştü neyapacağımıda şaşırmış durumdayım lütfen bneim için dua edin çok korkuyorum ben yaaa

azra inan kaç kilola ayrıldığımı hatırlamıyoum ama şu anda 63 kiloyum
ilterçakır Allah yardımcn olsun canım

ben geldim kızlar nasılsınız eski kaptanımızda gelmş hoş geldiin adaş nasılsın

yeni gelen arkadaş sende hoşgeldiiiin

hoşbulduk adaşıma.s.

aaa burda sataşma var len . husel sendemi kerıştin len yariş işine.... hehe ....

kambersiz düğün yapmak hee
olmaz olmaz olamazkaydirigubbakcemile

hayrola canım sorun neydiki

korkuna çare yok ama hedefe kilitlen sen canım

aaaa bi husel gördüm galiba evet evet gördüm bi husel gördüm
selam canım nerelerdesin

görülmücek gibi değilimki dev oldum devmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…