Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm arkadaşlar ben de bu sbh 1haşlanmış ymurta ydim biaz da zeytin ydim bi bardak süt içtim öğlen kıymalı yağda yumurta ydim mecburen çnkü hazırda yemek yoktu biaz da (çok az ama)saralle ydim yanına çay içtim sporumu henüz yapmadım ya bide yasaklar listesi var mı yani neyi yiyip yemicen listesi merak ettim bide azra abla(abla diyim dimi) ayran dieti fln var diolar biz de onu uyguluyo muyuz nasıl oluyo ki o???

kaç kilo oldun kıı delikafadulden75 lemi gitmiştin ..:uhm:

kıyamam sana iltercim ya korkmaa dua edicem...aklına kötü şeyler getirmemeye çalış..:Saruboceq:
beni merak ediyorsan foto ekledim albümüme :)

ayran detoksunu haftaya uygulayacağız canım..diyet listelerinde %100 detoks bölümünden tarifine ulaşabilirsin..

kaptanım selam..be anlamadım yaw ne yediğini şırdan ne ki??

hmn anlatayıım
şırdan bir dolmadıır içine pirinç konur şırdan koyunun şırdanıdır kaydirigubbakcemile3
karının hmn alt kısmı
genelde adnaya özgüdür her insan yiyyemz görüntüsünde dolayı ama bir yiyen bir daha vazgeçmez
GEREKLı MALZEMELER:
(4 Kişilik)

4 adet şırdan
250 gr. kıyma
Yarım kilo pirinç
Yarım kilo soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber

TEMıZLENıŞı:

ıçi temizlenmiş şırdanların önce her iki yüzü de soğuk suyla, sonra sıcak suyla defalarca yıkanır. ıyice
temizlendikten sonra bir kaç saat tuzlu ve limonlu suda bekletilir ve yeniden yıkanır. Temizliği oldukça uzun ve zahmetlidir

YAPIMI:

Soğanlar küçük küçük doğranır. Pirinç, kıyma ve diğer malzemeler eklenerek karıştırılır.
Malzemeler, şırdanlara el yordamıyla doldurulur. Bütün şırdanlar doldurulduktan sonra tencereye yerleştirilir. 3 su bardağı su ve tuz ilave edilip, 60 dakika pişirilir, üzerine bolca kimyon dökülerek yenir.

harbi yemek işte parmaklarınızı yersiniz haa ama sakın unutmayın bu bol kimyon ve acı biberle yenir..

NOT:Şırdanın arka kısmını sakın bişeye benzetim tiksinmeyin bir tadına bakın beğenmezseniz ben aşçılığı bırakacam :

canım ya adetlerim düzensizliği nedeniyle doğum kontrol hapı verdi bilirsin o hapların nasıl kilo aldırdığını o yüzden acil kendime çeki düxen vermem gerekli

ben geldım bu gün bayagı yıyım kaplıcaya gıttım sıcak sıcak ıyı geldı ohhh kesede yaptırdım süperdi ne güzel takım epey kalabalık olmuş eskı arkadaşlarda geldı süper

EDITORYAL sende hoş geldın aramıza a.s.

azra o yemegı bılıyorum arkadaşlarım var yapıyorlar mumbar dolması dıye bılıyorum ben

elımpıya cok tatlı gelın olmuşsun

ılter korkma canım sonunda mutluluk var :teselli::teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…